Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ironfuckingmaiden

Marketing

tko je BENJAMIN BREEG?

mnogi su se fanovi grupe IRON MAIDEN zasigurno upitali tko je taj BENJAMIN BREEG iz nove pjesme iron maidena : "The Reincarnation of Benjamin Breeg".
priča o tom čovjeku počinje davne 1939., točnije 03. rujna kada je Benjamin rođen. Ostao je bez roditelja u velikom požaru koji je zahvatio njegov dom u rujnu 1947. godine. Nakon toga Benjamin je poslan u sirotište, te je tijekom svoga života promjenio 3 udomiteljske obitelji. tijekom akademskog obrazovanja, Breeg se počeo zanimati i za Bibliju.
Tijekom godina, stekao je nevjerojatni talent te je stvorio mnogo crteža i skica, koji su navodno, stvorili mnogo stresa onim osobama kojim ih je Breeg odlučio pokazati.
Jedan Breegov prijatelj je izjavio sljedeće : " On kaže da slika ono što vidi. Ako je to istina, mogu jedino zahvaliti Bogu zato što nemam prozor kroz koji bi vidio njegov um" ....

u međuvremenu, njegova je opsjednutost biblijom postajala sve veća. Također, putovao je kroz mnoge zemlje od 1960 do 1970.
1969. bio je prisiljen da napusti Rumunjsku, te se u ožujku 1971. vratio u London. Napisao je 4 knjige, no međutim, nijedna nije objavljena.
18. lipnja 1978 je nestao i od tada svi pokušaji da ga pronađu su bili bezuspiješni.

Benjamina je pokušavao pronaći i njegov rođak, A. BREEG no bezuspiješno. kasnije su mu se javili fanovi grupe IRON MAIDEN koji su mu rekli kako maideni pripremaju novu pjesmu - "The Reincarnation of Benjamin Breeg", pokušavao je stupiti s njima u kontakt no nije mogao dobiti nikoga iz benda. Nikako mu nije jasno kako se ime njegova rođaka našlo u naslovu pjesme IRON MAIDENA... no jedno je sigurno, kaže on, maideni su čuli za BENJAMINA i njegov rad.

to je sve za sada, ako želite više posjetite ovu stranicu! to je stranica Benjaminovog rođaka koji na njoj piše o njemu...

evo i slika benjamina breega... skinuta sa stranice IRON MAIDENA tamo među ostalom možete naći još puno podataka vezanih uz maidene...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 10.08.2006. u 17:12 sati.