šminka šminkerima, punk punkerima, metal metalcima, narodnjaci seljacima

četvrtak, 10.08.2006.

tko je BENJAMIN BREEG?

mnogi su se fanovi grupe IRON MAIDEN zasigurno upitali tko je taj BENJAMIN BREEG iz nove pjesme iron maidena : "The Reincarnation of Benjamin Breeg".
priča o tom čovjeku počinje davne 1939., točnije 03. rujna kada je Benjamin rođen. Ostao je bez roditelja u velikom požaru koji je zahvatio njegov dom u rujnu 1947. godine. Nakon toga Benjamin je poslan u sirotište, te je tijekom svoga života promjenio 3 udomiteljske obitelji. tijekom akademskog obrazovanja, Breeg se počeo zanimati i za Bibliju.
Tijekom godina, stekao je nevjerojatni talent te je stvorio mnogo crteža i skica, koji su navodno, stvorili mnogo stresa onim osobama kojim ih je Breeg odlučio pokazati.
Jedan Breegov prijatelj je izjavio sljedeće : " On kaže da slika ono što vidi. Ako je to istina, mogu jedino zahvaliti Bogu zato što nemam prozor kroz koji bi vidio njegov um" ....

u međuvremenu, njegova je opsjednutost biblijom postajala sve veća. Također, putovao je kroz mnoge zemlje od 1960 do 1970.
1969. bio je prisiljen da napusti Rumunjsku, te se u ožujku 1971. vratio u London. Napisao je 4 knjige, no međutim, nijedna nije objavljena.
18. lipnja 1978 je nestao i od tada svi pokušaji da ga pronađu su bili bezuspiješni.

Benjamina je pokušavao pronaći i njegov rođak, A. BREEG no bezuspiješno. kasnije su mu se javili fanovi grupe IRON MAIDEN koji su mu rekli kako maideni pripremaju novu pjesmu - "The Reincarnation of Benjamin Breeg", pokušavao je stupiti s njima u kontakt no nije mogao dobiti nikoga iz benda. Nikako mu nije jasno kako se ime njegova rođaka našlo u naslovu pjesme IRON MAIDENA... no jedno je sigurno, kaže on, maideni su čuli za BENJAMINA i njegov rad.

to je sve za sada, ako želite više posjetite ovu stranicu! to je stranica Benjaminovog rođaka koji na njoj piše o njemu...

evo i slika benjamina breega... skinuta sa stranice IRON MAIDENA tamo među ostalom možete naći još puno podataka vezanih uz maidene...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 17:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #