Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malathovka

Marketing

Tom:˝Kod cura prolazim bez problema˝


Tom (16)nije samo gitarista Tokio Hotela,on je ujedno i najveći zavodnik u bendu.Sa svoijim anedoskim licem i coolerskom spikom ima dobar prolaz kod velike količine djevojaka.U intervjuu Billov brat blizanac govori cinjenice o tome sto voli jos od prije nego sto je postao jednom od zvijezda benda....
*Reci nam,Tome,da li si se poceo baviti muzikom da bi mogao bolje prolaziti kod djevojaka?
Tom:Ne,nisam.Djevojke su me vec u osnovnoj skoli proganjale... Stalno sam primao ljubavna pisma,jer sam uvijek dobro izgledao (smijeh).Muzikom sam se poceo baviti,jer je to bio moj san i da ga mogu zivjeti svaki dan.
*Kako si naucio svirati gitaru?
Tom:Moj ocuh je imao muzicku skolu.Onom osnovnom me on naucio,a ostalo sam uradio sam.Uvijek sam vjezbao onoliko dugo dok ne bih po mom misljenju sve savladao.
*Zar nisi imao nekih hobija?
Tom:Naravno da sam imao,crtanje grafita sprejom je jedan od njih.Kad bih imam dovoljno dugo vremena onda to radim sa velikim zadovoljstvom.Ali samo na papiru ili napustenim gradevinama.Rado bih ˝uradio˝neko underground sportsko auto,ali to mi niko nije dozvolio ni povjerio da uradim. Umjetnost je bila moj omiljeni predmet,pa zelim da studiram dizajn.Ali muzika mi je trenutno na prvom mjestu.
*Koja je bila prva pjesma koju si naucio svirati?
Tom:˝Knockin´on Heaven´s Door˝ u verziji Guns´n´Rosesa.Sada ja pisem melodiju za pjesme,a text pise samo Bill...
*Da li si ti pravi roker?
Tom:Nee.Pravom rokeru je sve svejedno.Oni stalno prave neke stvari i sranja da bi bili senzacija.Ja nisam takav.Ja sam laksa atrakcija i pravo nestrpljiv.
*Ali ti si imao najvise grupnjaka?
Tom:Bill kaz da vjeruje u pravu ljubav.Ja mislim drugacije, covjek mora da je trazi,inace je nikada nece naci.I ja sam industrijski usmjeren za trazenje...(smijeh)
*Kako djevojka primjeti da si zainteresovan za nju?
Tom:Kad pronadem dobru djevojku,pokusavam da stupim u ocni kontakt-tako intenzivno,da ona primjeti da zelim nesto od nje.Kad mi odgovori na moje poglede nekim pokretom,obratim joj se...To mi upali svakog puta...
*I kako moze djevojka probuditi interesovanje u tebi?
Tom:Kratka suknjica i cipele sa visokim petama su sexy.Ali najvaznije je slatko lice...



Post je objavljen 30.07.2006. u 17:41 sati.