Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iivy

Marketing

i opet ništa! ! !

Evo još jednog najobičnijeg i najdosadnijeg utorka! Od kad pišem blog čini mi se da mi život postaje dosadniji (nadam se da mi se samo čini). Maloprije sam se posvađala sa sekom i sad imam veliku ogrebotinu na ruci, a ona - NIŠTA! Jer, da sam ja nju pošteno lupila bila bi u kazni do kraja mjeseca, ako ne i godine! Opet sam se posvađala s frendicom Tomom.Ona je u zadnje vrijeme fakat poludela! ! ! Ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudi, help!!!! Evo malo viceva da se oraspoložim!


Sto maraka
Za vrijeme granatiranja u Sarajevu za vrijeme rata setali se Mujo i Haso gradom. Odjednom je pocelo granatiranje i
oni se sakrise u podrum odakle su vidjeli ulicu. Odjednom grnata pogodi IFOROV transporter i
IFOROVCI poginuse. Jednom od njih je iz dzepa virila neka novcanica i rece Mujo Hasi: "Ajde Haso, odi i izvadi
mu onih sto maraka iz dzepa". Ode Haso i vraca se sav bijesan psujuci i cijepajuci onu novcanicu. Mujo ga upita sta mu je a Haso odgovori: "Pa, pi*ka mu ma*erina lopovska, kako ga nije sram nosati falsifikate po gradu!" Pita ga Mujo "O kavim se falsfikatima radi, a Haso odgovori: "Gdje si vidio sto maraka sa tri nule!"

Termoska
Pokazuje Mujo Hasi novu termosku i kaže:»Kad u nju staviš vrući čaj on ostane vruć, a kad staviš hladan sok on ostane cijelo vrijeme hladan»Haso: «I šta je tu čudno?» Mujo: «A kako termoska zna kad je ljeto a kad je zima?»
Milijunaš
Kada žena od muža može stvoriti milijunaša?Samo onda kada je milijarder!

. . . evo još nečeg zanimljivog . . . hmmm... pisma.. i to dva... pročitajte!

Mojoj dragoj ...
Tijekom protekle godine pokušao sam sa tobom voditi ljubav 365 puta. Uspio sam 36 puta, što je u prosjeku jednom u 10 dana. Evo liste koja će ti pokazati zašto nisam uspjevao češće: 54 puta plahte nisu bili čiste, 17 puta je bilo suviše kasno, 49 puta si bila previše umorna, 20 puta ti je bilo previše toplo, 15 puta si se pretvarala da spavaš, 22 puta si imala glavobolju, 17 puta si se bojala da ne prob udimo djecu, 16 puta ti je liječnik zabranio seks, 12 puta ti je bio loš datum u mesecu, 19 puta si morala rano ustati, 9 puta si rekla da ti nije do seksa, 7 puta si izgorjela na suncu, 6 puta si do kasno gledala televiziju, 5 puta nisi htjela da pokvariš novu frizuru, 3 puta si rekla da će nas cuti susjedi, 9 puta si rekla da će nas ćuti tvoja majka! Od onih 36 puta kad smo uspjeli voditi ljubav, seks nije bio zadovoljavajući iz slijedecih razloga: a) 6 puta si lezala kao klada b)8 puta si me podsjetila na pukotinu na plafonu c) 4 puta si mi rekla da napokon završimo s tim d) 7 puta sam te morao probuditi da ti kazem da sam svršio e) jednom sam pomislio da sam te povrijedio pošto sam primjetio da se luđački treseš!

Mom dragom...
Mislim da si malo pobrkao stvari. Evo razloga zašto od mene nisi dobio više nego što jesi: a) 5 puta si dosao kući potpuno pijan i od mačke pomislio da sam ja b) 36 puta nisi uopće dosao kuci c) 21 put ti se nije dalo d) 33 puta si svršio previse brzo e)19 puta ti je kljoknuo prije seksa f) 38 puta si radio do kasno g) 10 puta si imao grčeve u nogama h) 29 puta si morao ranije otići na spavanje zbog sutrašnjeg nogometa i) 2 puta si se potukao i udarili su te bas u testise j)4 puta ti se zaglavio u rajferslusu k) 3 puta si bio prehlađen l) 2 puta si bio povređen na nogometu m) 20 puta si izgubio volju za seks zato sto si cijelog dana mislio na to n) 6 puta je tebe boljela glava o) 98 puta si bio zauzet gledanjem nogometa... A što se tiće onih 36 puta kad nam se seks dogodio, ali nisi bio previse zadovoljan, evo objašnjenja: Kao klada sam ležala onda kada si se bacio na krevet, a mene promašio, i počeo nasrtati na posteljinu. Nisam govorila o pukotini na plafonu, već sam te pitala da li više voliš biti odozdo ili odozgo. Kada sam se onako luđački tresla, bilo je to zato što si me toliko jako pritisnuo da sam se borila za zrak..p)...
Na kraju ovog simpatičnog teksta koji kruži internetom stoji poruka: Čim ga pročtate, morate ga proslijediti dalje, na sedam novih adresa. Ako to uradite, petog dana će vas neko pozvati i reći vam da vas voli. I jos piše da to nije šala, da ova igra traje od 1996.god. i da prekidanjem ovog lanca mozete upasti u nevolje u vašoj ljubavnoj vezi.
Evo jos nekih pravila: ako poruku pročitate u PONEDJELJAK, dobit ćete novac, ako je pročitate u UTORAK pred vama je ljubavni uspjeh, ako je pročitate u SRIJEDU očekuje vas poslovni uspjeh, ako je pročitate u ČETVRTAK ispunit će vam se sve želje, ako je procitate u PETAK imat cete jedan "vruć" susret, ako je pročitate u SUBOTU imat ćete važan telefonski poziv, a ako je pročitate u NEDJELJU idući tjedan vodit ćete dobar seks!
LJUDI ! ! ! o b a v e z n o k o m e n t i r a j t e ! ! ! kiss!



Post je objavljen 11.07.2006. u 11:17 sati.