Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teddyisdead

Marketing

Wanted, alive and safe!!!

Can't deny it's killing me, no one loses on tv!!!

Izgubljen je jako dragi prijatelj. Zadnji put je viđen u petak u 20:30 na području Plave sobe/Kaveza. Odaziva se na ime... u biti ne odaziva se na nikakvo ime, ali ja ga zovem DUMBO (a moj otac MUJO). Ima sivo krzno, stane u šaku i agresivan je. Ponekada, kada mu se previše približite ispušta jako čudne pucketajuće zvukove od kojih vam se naježe dlake na vratu (ako ih imate, a ako ih nemate imate osjećaj ko da ih imate i da su se naježile). Moguća ruta na kojoj bi se mogao nalazit bi bilo 75 kvadratnih metara stana prepunog namjestaja u koji se može uvući. Potraga za sada potpuno bezuspiješna. Svi dragovoljci koji su voljni pomoći u ovoj potrazi za jadnim malim nevinim stvorenjcem neka se jave na SoS broj.

Ne mogu vjerovati da sam uspio biti tako glup i ostavio vrataca od kaveza poluzatvorena. I nigdje ga ne mogu naći. Šmrc... DUMBO VRATI SE sKUVaT ĆU TI PAŠTAŠUTU!!!!! Sranje, di li se krije đubre jedno malo.

UPDATE!!!

Nema ga još. Damn. Tehnika stvaranja buke nije uspijela.

UPDATE!!!

Pronađen. Živ i zdrav. Lud ko inače. Samo što sada ima još veću želju za izlaskom iz kaveza. Mislim da je razočaran neuspijehom ove misije i sada planira bolju strategiju za preuzimanjem svijeta. Izgleda nekako zamisljeno i znanstveno....



Post je objavljen 02.07.2006. u 12:24 sati.