Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blitz01

Marketing

novi post

evo napokon cu i ja napisati novi post,mislim napisao bih ja to puuno ranije ali nisam mogao -imao sam tehničkih problema, tj.debili su mi bili isključili internet..pa ja ovaj post posvećujem internetu.. ne znate vi kako je bit bez interneta...to je j edna VELIKA stvar.. bez interneta ito kao i da nemaš komp..a tek blog.. ;) !!
evo dosta o netu..sad cu se osvrnuti na izlet..mi smo u sriejdeu isli na bjelolasicu i sve bi bilo svima super da nije glupa kiša padala..ali ni to nije meni pokvarilo dan..ja sam skupio 10-tak frendova i mi smo išli vani igrat nogomet- oko 2h smo igrali ne znaš jesi mokar iil si se uznojiio ... i na kraju sve je bilo ok.. i pri dolasku u Zg bio sam najluđi svi mislili da sam se napio-a ja alkohola nisam niti vidio a tek...(popio)..
želim još reći da mi je bilo super bez staraca 4 dana.. od toga Bakarić-zec bio mi je svaki dan i bas nam je bilo ok..ali to nije sve jedan dan su mi svi došli pa nas je bilo previše..ali nije bed ..osim što su mi zec i blaž progorili jedan tepih..koji su starci kupili prije cca 4tjedna..
ali sve je ok...
ps- jopa jel ti meni možda nešto duguješ????

Post je objavljen 30.05.2006. u 19:52 sati.