Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sharron

Marketing

Salto u štiklama

Ujutro sam otišla na rolanje, odradila 2 kruga oko Jaruna, usput se malo odmorila na tribinama, točnije legla se i sunčala ( neeee u badiću, afkors!). Slušalice na ušima, Jamie Cullum pjeva "Mind Trick", sunce sije a ja si mislim KAKO JE ŽIVOT LIJEEEEP. Fučka se meni. Doma sam već mjesec i pol, i koliko sam se prvih tjedana nervirala i trudila se što brže ( najbrže) naći posao, sad mi se više neda raditi. Ne općenito, ali mislim da bi mogla ostati par mjeseci komotono doma, odmarati se, i probati donjeti odluku ( a to je komplicirano jer sam ja neki duh koji puno vrluda) što stvarno želim raditi. Tako da sad više ne pretražujem internet žestinom kao prije par tjedana, i ne šaljem molbe baš na skoro SVAKI oglas. Vrijeme je da ja počnem birati jer mi se do sada žrtvovanja na poslu i za posao nisu baš isplatila. Osim iskustva, naravno, na kojem sam zahvalna. U petak sam bila na jednom razgovoru za posao, i bila sam prilično smotana, što i nije moja odlika. Tip mi je postavio neka normalna pitanja, a ja sam u par navrata ostala bez rijeći. Pa sam cijeli dan bila razočarana u sebe, dok su mi drugi rekli da to vjerovatno nije bilo toliko strašno koliko se meni činilo. Opravdala sam samu sebe lošom mentalnom koncentracijom...whatever.
Zato sam u subotu sve nadoknadila. Izašla sa curama i ponovo se super provela. Događaj večeri je definitivno bio kad me frajer s kojim sam plesala ( a stvarno je dobro plesao) IZNENADA eek prebacio preko svog ramena, pri ćemu sam ja izvela skoro šavršen salto ( ili nešto slično tome?!) i doskočila na svoje zlatne štiklice. Jaaaaao! Prvo što sam uspjela izustiti je bilo TI NISI NORMALAN! Mogla sam i pasti i osramotiti se i tko zna šta. No veli on da nije bilo šanse da mi se bilo što desi jer on zna šta radi. Pa bogami je znao! S obzirom da sam bila izvođač salta, nisam primjetila reakcije okoline, no veli N. da u trenutku kad me tip primio za struk i kad se tek naziralo što bi se moglo dogoditi, ekipa koja je stajala oko nas je skoro zanijemila i svi su gledali što će se desiti. Jedan frajer je skoro vrisnuo. No nakon što sam ja "stručno" doskočila na noge, svi kao da su uzdahnuli i nastavili što su radili. Na krjau je sve ispalo jako dobro, veli ona KAO DA STE VJEŽBALI. Ono što je mene veselilo ( osim što sam to preživjela) je bila činjenica da je MENE netko uspio prebaciti! Jer nisam baš lagana. I u trenutku mi ni višak kila nije bio ni najmanje važan. Tako smo se super zabavljale, vječno nasmijane, i dobile kompliment CURE, OSTANITE UVIJEK TAKVE KAKVE JESTE!
Večer je bila prilično uspješna. party

E da, onaj pjevač što nas je prije 2 tjedna pokušao šarmirati dosjetkama ( čitaj ZBRUKAO) je muž Maje Blagdan, iliti Marcel Benzon. Veli N. da mu je dovoljna kazna što se tako zove naughty

Post je objavljen 22.05.2006. u 19:34 sati.