Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nimrodsdaughter

Marketing

a bu!

eto, dobila sam naredjenje da napravim oprostajni post od nase drage stare ugostiteljske i prehrambene skole, Bjelovar.
pa, krenimo...
prosle su cetiri godine, ne znam kuda su nestale. sve je to tako brzo otislo u nepovrat i sad mi se stvarno ne da iz srednje. napokon se gotovo cijeli razred zblizio i sada je gotovo. kvit. nema vise zajebancije, sada pocinje pravo mucenje. super.
uglavnom, svi smo imali tokom godina razne nesuglasice s ljudima iz razreda, ali moram priznat da ce mi i to falit. hahaha, kad se sjetim nase Podravcice i Pice! hahahaha, joj, nju svaka sitnica razljuti, a on podjebava i podjebava. u zadnje vrijeme tu je ulogu preuzeo Grazeljano, hehehe.
pa onda Nana i provale kak nju svaki kurac udari u glavu, hahahaha. pa i istina, tko god se necime nabacivao, supio bi Nanu u glavu. nikad ne cu zaboravit kad se Bojko nabacivao improviziranom lopticom po zidu. tako ju je nabio u zid da se punom brzinom odbila i odletila Nani ravno u glavu. hahah
joj, drugi srednje...iskazivanje macho snage/gluposti bacajuci se preko klupe u zid - Miljo i Vuk, sve iz zajebancije.
Psihologija, zadnji sat petkom, kaos u razredu, Gago kod profe i kopa joj po pernici. upisuje si pluseve. Mirko se baci sa stolca na ledja. Bruno sjedi pijan meni kraj nogu i pjeva. svi se deru, al profa i dalje tupi svoje.
pise se test, svi prepisuju. Mirko ima salabahter napisan na zidu, profa stoji kraj njega i nist ne kuzi. oduzima nekome biljeznicu, ne znajuci da nije iz psihologije. citava hrpa biljeznica na njenom stolu, a niti jedna prava. Memo sapce Bruni, ovaj pise bez razmisljanja. socijalna energija, hahahahahahahahahaha.
prvi razred, talijanski, profa odlazi radit negdje drugdje, svi tuzni. dobivamo novu profu, namrgodjenu i opakog pogleda. izbacuje Memu iz razreda jer je stavio noge na precku stolice ispred njega. cijeli razred zbunjen i ocajan. sada je ta profa odlicna, nema vise mrkoopakog pogleda, i njoj je zao sto odlazimo.
tjelesni, becki i engleski valcer svake godine, pola decki bez ritma, Memo ne plese nego skace. Mirko uvjeren da ne zna plesat, iako mu ide, pa stalno staje i grozi se. Miljo mora plesat sa profom. svi se smiju. Cacak/Dacho odlicno plese. svi hoce plesat s njim. Pica se dere da sam bila pijana i da nisam skuzila da me dirao po guzici. hahahahahahaha lud
svaka godina, Segrticini ispadi bijesa/ocaja. ponekad iz cista mira, ponekad s razlogom. ali smijesno. mislim, ne njoj. jedno je vrijeme mislila da mi kujemo urotu protiv nje. hahhahaha urota Segrt - Trio Fantasticus (Nana, Ivancica et moi). 3 je godine bila grozna, a sada se smirila i bas je ok.
Nena i francuski. hahahahaha.
testovi iz matematike, Miljo i ja u Tarkusu prije skole, ja objasnjavam, on pizdi. pa i ja pizdim jer se ne ce koncentrirat. nema vise toga.
bivsa raska, hrvatski. ona ulazi u razred. sjeda za stol. Miljo u zadnjoj klupi joj mase i smije se. tko ce citat? Miljo. hahahahahahahah svaki jebeni sat hrvatskog, hahaha. ode raska na porodiljni, svima podijeli ocjene prema "zasluzi". jedina jebena cetvorka na svjedodzbi, ali i najdraza ocjena. hormoni raski udarili u glavu pa je postala relativno dobra.
dobivamo novu rasku, mladu, predaje nam geografiju. luda, sklona zajebanciji, ali i veoma promijenjivog raspolozenja i ponekad dosta osjetljiva.
nastavak slijedi...moram po jebene odgovore maturalnih pitanja iz engleskog, ostatak koji mi je Bojko duzan. jebemu, ni ne idem na maturu, a moram pitanja rjesavat. bilo nas je jedno 8 zaduzenih za to, nitko mi nije dao sve sta je trebao, a neki samo polovicno. popizditis headbang
...to be continued...

Post je objavljen 21.05.2006. u 14:46 sati.