Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flos0cruentus

Marketing

iz prošlosti...

24.2.2006.

Danas su se na nebo navukli sivi, tmurni oblaci, pa je i raspoloženje bilo takvo. Ja sam zapravo čak i relativno dobro. Imam temperaturu i boli me glava. Gotovo cijeli dan sam provela u krevetu. Ali nisam spavala... Većinu vremena sam provela samo ležeći zatvorenih očiju, slušajući mp3. Popodne sam se ipak malo digla i prošetala okolo, hodnici su već bili prazni. Veronika je odjednom protrčala pored mene i samo mi dobacila : " E da, Iva, Dino te zvao, ali si spavala pa te nisam htjela budit!"
Ajme ...Bila sam tako happysmijeh, nisam mogla vjerovat. Aaaaaa! Koja sam ja budalaaa...headbang ...zasto sam morala spavaaat...bad...
A valjda će nazvati opet. Nadam se!
Sama sam u sobi. Tina i Lea su išle jest.
Upravo slušam Bodome, i lutam pogledom po sobi. Pogled mi se zaustavlja na knjizi iz povijesti. Fuck! Trebala bi počet učiti, a tako mi se neda. Mislim da li sada mogu svoje ne učenje opravdati svime ovime što se što se dogodilo, ili mi je to samo još jedan u nizu izgovora kojim odgađam za sutra ono što mogu danas... Ali mogu li ja to uistinu danas? Neznam, ko da me nešto koči. Mislim i da sad uzmem knjigu i počnem čitat o etnogenezi Hrvata, sumnjam da bi od mog čitanja bilo ikakve koristi. Vjerojatno bi zaspala na polovici prve stranice.
Vani opet puše i jako je hladno. Volim promatrati male vortxe od lišća koje vjetar diže i igra se s njima. Gole grane stabala drhte. Osjećam se usamljeno, iako su ljudi oko mene... Čudno...Čitav tjedan me nitko od prijateljica nije nazvao niti posjetio. Možda im je netko isprao mozak s onim Iva ovakva i onakva, nemojte se družit s njom, ona će vas začarat, ona zapravo nije Iva, ona je - Sabrina, mala vještica.Hahahahahahah
Za 2 dana dolaze Maja, Boris, i Olga.Muka mi je jer znam da će me ispitivat i htjet da im objasnim, a ono što mi je glupo ni sama neznam kako da to objasnim... Mama mi je rekla da Maja i Boris žele nešto samnom pričat, pa da će ostati duže. Da, a ne dolaze oni zbog mene, neee! Dolaze zbog ostavinske rasprave mamine bogate pokojne tete. Znimljivo kako svi odmah nahrle kad se dijeli neki novac( pa makar i 1000 kn ), a inače im je bad dolazit iz Ljubljane. Glava mi postaje teška, idem u krevet. E da i jedan citat Bodoma :" Who the hell are you?I am the soul collector!"

p.s. - Dino nije nazvao

Post je objavljen 21.05.2006. u 13:38 sati.