Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellhere

Marketing

. . . neke promijene me ljute . . .



namcorLjuta sam na svijet što je hladan, bezobziran i pogotovo što ga nije briga. Neke stvari bi čak i mogla izdržati da su kako treba, ali nema veze idem dalje!!!! Škola u kurac ima samo tjedan i nekaj sitno, ali ja pišem još najmane 5 testova, od kojih mi svi mogu roknuti ocjenu.
No dobro, da počnem s jučerašnjim danom. Jučer je Bonu bio rođendaneekcerekkiss, pa sam malko u praćki proslavila!!!!!!!! Bila sam ujutro sa štakicom na kafi, pjevala U2 i smijala se. smokin
Kasnije je štakica zgibala u školu, a ja sam ostala u prćki sa sstarom ekipom!!!! Imali smo zanimljive teme, poput M-jevog odlaska, D.J. je dao otkaz, a Mrazek je posto koktel konobar, . . . Uglavnom u praćki doslovno sve može otići u kurac. Znam da većinom nikog nije briga, ali nas par koji smo tamo ko doma pokušavamo bar iti malo promijeniti neke stvari. Ali to je jako teško pošto većinu stvari drže u tajnosti!!!!!!!!!burninmadburninmad

A škola jučer te!!!! Ma ne želim ni početi!!!!!!!!!!! Mogla sam roknut 3 predmeta, al tak sam se izvukla za dlaku iz svega, da je to nekaj nevjerojatno!!!!!!!!!!!

Uglavnom sve me živcira, profesori me jebu u zdrav mozak, moja praćka se raspada- čak smo jučer pričali, o premještanju u neki drugi birc, ma uglavnom sve ide kvragu!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 11.05.2006. u 07:27 sati.