Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing

Pišem ponovno, možda budu na kraju dva posta s istim datumom.

Moram priznati da me je jedan komentar od xxxxxy zainteresirao. Nemam problem s primanjem kritike, tako da ako je bila namjera da me naljuti, nije uspjela. Za roditeljstvo nema uđbenika, i svi odgajamo kako znamo, da griješimo to je istina, ali želimo uspjeti da nam dijete bude poštena, vrijedna, samostalna, dobra i posebna osoba, koja će od svog prvog dana pa sve do kraja našeg života imati našu neizmjernu ljubav i oslonac. Tko će iskrenije savjetovati svoje djete nego roditelj, pa dali se savjet odnosio na školu, prijatelja ili simpatiju, svejedno, biti ćemo iskreni i pošteni. Napisala sam joj da bi htjela da se razvije i diskusija i da kaže svako tko ovo čita svoje mišljenje. Što je autoritativan roditelj? Da li je autoritativan roditelj onaj koji to postiže zabranama, batinama, kaznama, a da nema prijateljske komunikacije, naravno, kao roditelj-djete? Za mene se autoritet treba zasnivati na poštovanju, a ne na strahu.

Što se tiče članaka s portala, što je tu loše. Onaj tko pažljivije čita, naći će da sam naglasila "članak". Mnogi ne čitaju portal, a ima zgodnih savjeta. Uostalom da pišem o tome što sam skuhala i što je bilo na poslu, mislim da to nebi bilo interesantno. Znam da će na blog doći više tinejđera nego odraslih osoba, pa su i teme prilagođene njihovom dobu.

Da pišem svoje mišljenje o tinejđerima?? Što? Pitajte me ja ću vam odgovoriti?


Eto, pozivam svakoga da napiše komentar na tu temu, bez obzira bio on dobar ili loš.....pitanja.. dapače rolleyesrolleyes


Post je objavljen 09.05.2006. u 14:27 sati.