Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avenijasnova

Marketing

.....nakon neprospavane noći.....

noćas nisam oka sklopila. plakala sam cijelu noć. da obasnim kaj se desilo. moj mali, silvy, je bolestan. tak sam se splašila.... sve je bilo ok, cijeli dan je bil normalan, i onda navečer, kad sam ga pustila malo po stanu, postal je čudan. nije mogel obavljat nuždu, jedva se kretal i teško disal. samo se bacil na pod i nije se mogel pokrenuti. legla sam si k njemu i čula kak mu kruli po crijevima. pokušaval je obaviti nuždu, ali nije mogel, uz sve napore.

odma sam otišla na net i potražila tekstove, kak da mu pomognem. to kaj sam pročitala, tak me splašilo da se nisam mogla smiriti. pisalo je da od toga, začepljenja, ugibaju za 4-5 sati! i da mu ne mogu baš previše pomoći, da mu treba dati zelenog povrća i vode, i natjerati ga da se kreće. ali ne! nije htel ništ jesti, nije trzal čak ni na bonkase, koje obožava, a ni vodu nije htel uzeti. u međuvremenu, uši su mu postale ledene, i počel se sav tresti.

onda sam ga uzela sebi u krevet, pokrila ga s dekom i stisnula ga k sebi. tak smo ležali 2-3 sata, a onda sam ga natjerala da pojede malo peršina i pije vode, i da malo protrči. brzo se umoril i opet sam ga uzela k sebi i do ujutro u 7 smo ležali i masirala sam mu trbuh.

ujutro je malo živnul, počel trčati i otišel je jesti. i uspjel je obaviti nuždu!!! pustila sam ga da još trčkara malo, da mu bude bolje, a onda sam otišla spavati, da malo dođem k sebi.

nemrem vam opisati kak sam se uplašila, kak je to bilo grozno. gledam ga kak ga boli, kak se savija i grči, pokušava obavit nuždu, a nemrem mu pomoći. ne znam, obožavam tog malog. kod mene je već godinu i 4 mjeseca i navikla sam se tolko na njega da nemrem zamislit kaj bi bilo da.... joj, nemrem to ni napisati. ujutro su se i mama i tata digli i odma k njemu, da vide dal je dobro. sutra ga vodim veterinaru, ak bu mu opet loše.

ujutro mi je zbilja laknulo, nemrem vam opisat kolko. bitno da se on oporavi. sad mi opet tu trčkara i grize tepih, poludi kad osjeti miris čokolade i ponaša se normalno. tak da... nadam se da je opasnost prošla.

uglavnom, nema šanse da me neko danas makne od silvyja.

čujemo se, čitamo se.

pozdraf




Post je objavljen 01.05.2006. u 14:45 sati.