Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobarizbor

Marketing

Raport iz Sijetla

Jutros sam sletio u Sijetl (Seattle) USA, odakle vam se i javljam! Idem u Gradski muzej da ugovorim izložbu, negdje otprilike za kraj godine. Mali problem će predstavljati cijena osiguranja slika, ali nadam se da ćemo i to riješiti "na obostrano zadovoljstvo"!
Let iz Budimpešte je bio posve neobičan! Sjedio sam na mjestu 6A, a pored mene je sjedila Angie Ping-Pong, striptizeta! I prije poletanja počeli smo razgovor, koji je išao otprilike ovako:
- Zdravo, šta radiš?
- Ja sam slikar, idem u Sijetl da ugovorim izložbu. Ti?
- Ja sam zabavljačica u noćnom klubu! Putujem u Dawson, na sjever Kanade.
- Mora da je tamo hladno!
- Zavisi s kim si!
Tu me uhvatila za ruku. S tobom ne bi bilo, vidim! Ne lažem kada kažem da sam se opekao od tog dodira! Trebaš doći pogledati moj show! Vidjeti moju verziju ping-ponga!
- Tvoj ping-pong sigurno nema veze sa Kinom?
Nasmijala se.
- A šta ti misliš?
- Mislim da je vrijeme za piće! Stjuardeso!

Bogovski smo se proveli tokom leta. Da smo išli vozom sigurno bi nas negdje usput izbacili koliko smo se cerekali. Nisu nam više davali pića negdje od pola Atlantika, ali je ona izvukla iz svoje torbice cijelu flašu. Uzalud su nas molili da ju pijemo tek po sletanju! Mislim da me je "Pan Am", stavio na nekakvu svoju crnu listu i da više sa njima neću moći putovati, jer je kapetan od carinika, po sletanju, tražio moje podatke!
Ispostavilo se da se njena tačka sastoji u nekakvom prebacivanju stonoteniske loptice između sisa!
O daljim dešavanjima, pišem uskoro! Sad idem do downtowna!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Seattle

Post je objavljen 29.04.2006. u 01:06 sati.