Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Kickboxing suci u klupama

U petak 14. travnja 2006. je u Topuskom održan seminar za kickboxing suce Hrvatskog kickboxing saveza. Seminaru je prisustvovalo 19 novih kandidata za suce i 20 "starih" sudaca kojima je ovo dvogodišnja potvrda licence kickboxing suca Hrvatskog kickboxing saveza.

Sudački seminar vodio je glavni tajnik HKBS-a Romeo Deša, međunarodni kickboxing sudac i već više godina glavni sudac svjetskih i europskih prvenstava kao i svjetskih kupova WAKO svjetske kickboxing federacije, inače i autor "Priručnika" Hrvatskog kickboxing saveza po kojem je i vođen sam seminar.

Na seminaru su posebno prorađene posljednje promjene u kickboxing pravilima, prorađena su sva pravila pojedinih disciplina, bilo je dosta pitanja iz dosadašnje prakse. Suci su i sljedećeg dana na otvorenom kickboxing kupu imali i praktičnu obuku.

Suci su na kraju seminara dobili test od 165 pitanja kojeg u roku mjesec dana trebaju riješiti, a svi novi suci koji ga uspješno riješe postati će kandidati za suca u trajanju od godine dana. Ukoliko u sljedećih godinu dana uspješno odrade suđenja, dobiti će dvogodišnju licencu kickboxing suca Hrvatskog kickboxing saveza. Stari suci će uspješnim rješavanjem testa produžiti svoju licencu kickboxing suca za sljedeće dvije godine.

Post je objavljen 16.04.2006. u 23:13 sati.