Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najplavija

Marketing

DJEVOJKA SA SELA I ŠTIKLA

Službeno glasilo Svetlane Ražnatović Cece na njezinoj internetskoj stranici podržalo je Severininu pobjedu na ovogodišnjoj Dori. Pohvalili su njezin nastup u turbo folk maniri i proglasili je promotoricom srbijanske narodne glazbe. Cecini fanovi poručuju Severini da bi, ako tako nastavi, mogla jednom biti zvijezda kao Ceca.

Najuzbudljivija crtica iz green rooma tijekom finala, ako je vjerovati očevidima, jest trenutak kada su se u WC-u zajedno našli Grašo, Danijela i Severina koja je ovom prilikom, tvrde upućeni, pokušala pomiriti posvađeni par. Je li u tome uspjela vidjet će se u budućnosti — no jedno je sigurno: njezin je dolazak u Opatiju s pjesmom zezalicom "Moja štikla" bio pun pogodak. Rera, ganga i šijavica, prema mišljenju većine publike, izvrsno su legle na zafrkantski tekst splitske pjevačice koja je na pozornici dala maksimum svojeg raskošnog performerskog talenta. Zabavna glazba u Hrvata dobila je novi vrući hit kojim će se sljedećih mjeseci baviti znastvenici, sociolozi, etnolozi, brojni novinski kolumnisti ...
Jer Sevina karijera odavno je prestala biti "njena stvar", pa još ako "Štikla" ne klecne u evrovizijskom natjecanju, mogla bi se Seve prometnuti u balkansku pop-zvijezdu.
Granice Lijepe naše ionako su joj već neko vrijeme pretijesne.

....e pa sad vi odlučite na čijoj ste strani.......ja se ne mogu odlučit!!!


Post je objavljen 07.03.2006. u 21:55 sati.