Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najplavija

Marketing

NAJNOVIJE VIJESTI-pucnjava u Lampašima

Tek sam poslijepodne doznao da je bilo pucnjave na parkiralištu ispred mog kluba Lampaši. Bio sam ovdje čitavu noć, no vjerujte, do sada nisam znao - komentirao je Ivan Volarić, vlasnik Lampaša informaciju kako je u noći na subotu ispred njegova objekta došlo do pucnjave.
- Kunem vam se da nikakve turbo folk pjevačice nije bilo! Mislim da se radi o čistoj podmetačini. U mom lokalu nema obračuna, dilera, i dok sam ja vlasnik, ovdje će vladati red i disciplina! A kada je više ne bude, zatvorit ću osobno lokal! - kazao je Volarić govoreći kako njegov klub nije narodnjački. Kako kaže, ugostio je brojne zabavne pjevače, što se u narodnjačkim klubovima ne može naći.
No policijska je postaja u Jastrebarskom u noći na subotu ipak zaprimila dojavu o pucnjavi u 02.10, jer se skupina posjetitelja sukobila s redarima koji su ih izbacili iz objekta. Kako bi zastrašili redare, izbačeni gosti pucali su u zrak, no na sreću, ozlijeđenih nije bilo.
- Zbog napisa u novinama protekla dva tjedna pao mi je promet, i ovo sve je pokušaj uništavanja turbo folka - zaključio je vlasnik Volarić.
(objavljeno u 24sata 19.02.2006.)

stvarno je on jako,jako dobar vlasnik...ha,ha

....a ja kao da sam znala da će se to dogodit, pročitaj post:CAJKE,PIŠTOLJI I ALKOHOL

Post je objavljen 19.02.2006. u 19:31 sati.