Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessleia

Marketing

The Hospital

Da.. Nije me bilo skoro pa tjedan dana.. Bijah tamo gdje stvarno nisam nikada mislila da cu provesti vise od par sati.. u bolnici.. na operaciji.. ok da bila sam samo dva i pol dana, gotovo tri, nije to bio neki jaki operativni zahvat, artroskopija na koljenu naravno, sada imam pet dana mirovanja.. i dvanaest dana sa savovima.. i dvadeset dana do kontrole..
prvi dan je bio definitivni stres, jos je gore bilo to sto sam bila s nekom koma bakicom u sobi koja misli da je kraljica svih bolnickih djelatnika..uf.. operacija je bila na valentinovo.. s obzirom na to da me ljube cekao cijela cetiri sata dok sam bila u operacionoj sali i jos dosao u osam ujutro i ostao do osam navecer, bilo mi je uistinu lijepo valentinovo. ok, osim onoga kada su mi skucali inekciju s anestezijom u kraljeznicu i kada su mi stavili infuziju u ruku, a da ne spominjem to da su mi dva puta davali sredstvo za smirenje. jer po rijecima anesteziologice sredstvo koje se daje u tu rupicu s infuzijom djeluje gotovo kao par casa bijeloga vina- koje na mene ne djeluju.. bila sam previse nemirna jer sam htjela izaci otamo a umjesto toga su me jos vise zadrzali.. znaci, cijelo valentinovo sam skoro bila nadrogirana, od 5.30 ujutro kada su mi dali tabletu da se osjecam malo viju gdje sam jedva dosetala do wc-a .. neki feeling -i napusen i pijan..
ali ok..evo sada se tu jedva povlacim po kuci sa zavojima i ledenom kompresom..
Ali.brzo ce i to proci, kada budem mogla ponovno normalno mogla sjediti,spavati,hodati po stepkama...ah..sweet memories.. :)

Ali ono sto sam zaista htjela ..reci.. jest to da iako sam valentinovo dozivjela omamljena.tabletama,3 bocama infuzije,anestezijom bez osjeta donjeg dijela tijela (tko zna sto su doktori radili iza one pregradice...) je bilo neusporedivo s tim samime sto je moj dragi (nemam neki drugi pseudonim za njega pa cu tako ga oslovljavati) 12 sati proveo samnom,unatoc mom iscrpljenom stanju i pomalo nesvjesnom ponasanju i radnjama.. gdje mio je pokazao, za razliku od sestara u bolnici koje misle da ljubav vise ne postoji..
ima je jos, cak i onda kada mislis da nece biti tu jer mra biti u skoli ispravljat komade, on provede cijeli dan s tobom, ima kuci sranja i stedi pare kako bi se sjetio onoga sto ti volis i godisnjice..
mozda je ipak ova operacija dosla u dobro vrijeme da se vidi da valentinovo ipak moze nesto znaciti..

Post je objavljen 18.02.2006. u 15:51 sati.