Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/haziza

Marketing

Hrčak vs. Man

Tko je bitku dobio? tko, zna, kom je dar života tako jednostavno darovan, kom je život breme, a kom je život desert, od kojeg usta proizvode slinu, toliko nje. Zar je hrčak svjestan što je to lovica, ljubav, sreća, ljubomora, idiotizam ostatka svijeta, zar nije jednostavnije uključiti sklopku u kojoj mozak ostaje samo jedna glupa nit i idiotski neiskreni pozdrav u kojem se usta smješe a oči seru suprotno u sekundi. Kako lijepo je biti čovjek, kako je lijepo biti licemjeran i ogavan, kako je predivno biti čovjek, svjestan sveg, a hrčak. Hrčka boli kurac i za siromašne i usamljene, za one koji ubacuju komad hrane kroz rešetke, a možda je idiotarija i stati između rešetki, možda i tom hrčku smetaju granice.
Zašto mi uopće imamo moć da govorimo o temama, osim o potrebama, zašto ne bismo imali jednostavan basic jezik kojem samo govorimo o svojim potrebama, da ili ne odgovorima. Zašto nas je neka idiotarija od stvoritelja stvorila da mislimo iznad granica potreba. Koji k... se događa između naših svojstvenih rešetaka koje život znače i koje nas štite od -kiše. Set the shit straight into the permanent sun, Zar nije sunce i postalo dosadno, toliko dosadno da sija samo radi idiota, - nas.
Sad pišem ovo i slušam misli iz glave i sluša, sranja iz vana...
Koji kurac se dešava izvan glave, možda metaxa, možda je dio svijesti idiotarija projekcije prednje i vanjske ličnosti, ma zajebite vi ovaj tekst idioti koji ne razumijete ni slova napisanog koji nemate muda ovo komentirati koji kurca ne razumijete o boli i osmjehu u isto to vrijeme. Prisutnost i jedne i druge sekvence života se proicira u vanjštini i signalizaciji vanjske forme koja se izobličila u sferu u krug života, u krug koji se mora proživjeti kao nekakav dosadan dan, e jebiga proživite taj dan, taj dosadan dan...

Post je objavljen 10.01.2006. u 00:23 sati.