< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bolje čak i blog nego bog
"Haziza nije država već debela ružna neaktivna alkoholičarka. Država je mit, ja sam od nje pobjegao, od takvih, koji su se zvali moji prijatelji"

Blog za najgore djelo prirode, za ljude...


online


Counters

Poveznice
Tituba
Prog Rock

Lista zaista ali zaista glupih blogova
Teeja
Tolić
Coce
Dee

Bartulovx
10.01.2006., utorak
Hrčak vs. Man

Tko je bitku dobio? tko, zna, kom je dar života tako jednostavno darovan, kom je život breme, a kom je život desert, od kojeg usta proizvode slinu, toliko nje. Zar je hrčak svjestan što je to lovica, ljubav, sreća, ljubomora, idiotizam ostatka svijeta, zar nije jednostavnije uključiti sklopku u kojoj mozak ostaje samo jedna glupa nit i idiotski neiskreni pozdrav u kojem se usta smješe a oči seru suprotno u sekundi. Kako lijepo je biti čovjek, kako je lijepo biti licemjeran i ogavan, kako je predivno biti čovjek, svjestan sveg, a hrčak. Hrčka boli kurac i za siromašne i usamljene, za one koji ubacuju komad hrane kroz rešetke, a možda je idiotarija i stati između rešetki, možda i tom hrčku smetaju granice.
Zašto mi uopće imamo moć da govorimo o temama, osim o potrebama, zašto ne bismo imali jednostavan basic jezik kojem samo govorimo o svojim potrebama, da ili ne odgovorima. Zašto nas je neka idiotarija od stvoritelja stvorila da mislimo iznad granica potreba. Koji k... se događa između naših svojstvenih rešetaka koje život znače i koje nas štite od -kiše. Set the shit straight into the permanent sun, Zar nije sunce i postalo dosadno, toliko dosadno da sija samo radi idiota, - nas.
Sad pišem ovo i slušam misli iz glave i sluša, sranja iz vana...
Koji kurac se dešava izvan glave, možda metaxa, možda je dio svijesti idiotarija projekcije prednje i vanjske ličnosti, ma zajebite vi ovaj tekst idioti koji ne razumijete ni slova napisanog koji nemate muda ovo komentirati koji kurca ne razumijete o boli i osmjehu u isto to vrijeme. Prisutnost i jedne i druge sekvence života se proicira u vanjštini i signalizaciji vanjske forme koja se izobličila u sferu u krug života, u krug koji se mora proživjeti kao nekakav dosadan dan, e jebiga proživite taj dan, taj dosadan dan...
- 00:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>