Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/661992

Marketing


ISPOVJEDAONICA


Image Hosted by ImageShack.us



Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!........evo mene napokon s vama!!!!.........i slijedi nastavak razgovora Marice i njene mame!!!!......??????


I tako vam to fuj i bljak,naprosto odvratno i krajnje neukusno. Ti kažeš, jedna fina ženska, fina i kulturna, a i tvoj je Ivica također fin i kulturan, ne bi on tebi tako! Pa dobro onda, što se Springera i njegovih bolesnika tiče, nisi ništa propustila! Tvoj je Ivica znači jedan intelektualac, a ne neki običan prostak, a ti si intelektualka,a ne piljarica. Vi kad općite, općite na višoj intelektualnoj razini. Maznam, da...on bi se u ovoj Shakepeareovskoj biti ili ne biti dilemi odmah upitao bi li ti-sad ili nikad, oprostio ili ne bi, ili bi ti odmah ubio ili ipak ne bi. Možda se njegovo <> svede na razmišljanje hoće li ubit tebe ili onog tvog!?Zatim bi se valjda ddosjetio Hamleta, pa poput njega filozofski zaključio:-Slabost, ti je žena! I umjesto da te pošalje u materinu, poslao bi te u samostan:-Ofelijo, idi u samostan!-vauuu, kako to grdno zvuči! Grdno i dostojanstveno! A tek ovo:-Marice, idi u samostan!...mmmm, super!Samo što ne znamo što se našem Hamletu pritom motalo po ludoj glavi! Pošto su <> u ono vrijeme zvali također i javne kuće, pitanje je jel' ti Ivica onda zapravo poručuje da je kurvama mjesto u kupleraju!?No onda ti recimo, ipak odeš u samostan, pa nađeš popa, pa mu ispovijedaš svoje grijehe, a on te sluša samo s pol uha, jer ti si mu danas tek peta preljubnica,a do kraja radnog vremena čeka ga još barem deset takvih, Pa ti odmah nakon što izustiš<>, udjeli pokoru od 3 put Očenaš i 2 put Zdravomarijo(kao da je to nekakav jebeni antibiotik za dušu), i onda ti kaže nek'ideš u miru i ne kurvaš se više, amen!
Tako onda dođeš doma i kažeš svome Ivici:-S bogom sam, dragi, riješila račune. Oprostio mi i pop i bog, pa možeš valjda i ti!?
A on ti odgovori:-Što je bilo, bilo je, nek šutnjom prekriveno bude!*-što znači da nećeš uokolo lajati kako ti je muž, osim što je neupitno rogonja,(što uostalom znate samo ti, on i onaj tvoj, te pop i bog) još i budala kojoj se svi smiju iza leđa!!!!


Voli vas sve vaša "$teffy"


Post je objavljen 07.01.2006. u 15:40 sati.