Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Sretna Nova Godina!

Eto, kako mi se sve čini da posli večeras neću do ponediljka dalje od kreveta, čestitam vam svima Novu Godinu malo ranije.

Sve najbolje u 2006. godini, da bude godina za pamćenje! Želin vam sriću, zdravlje i naravno puno ljubavi u nadolazećoj godini! Neka vam se sve želje ostvare!


Nadan se da ste se odlučili di ćete večeras, ja san prihvatila poziv prijatelja u zadnji tren, pa ćemo posli do grada. U Šibeniku nastupa otac godine, Mladen Grdović, megazvijezda čije hitovi svi znaju! A ti svi nek mi se jave, ja se ponosin činjenicon da neman blage veze šta taj čovik piva, a kamoli da ga slušan. Ma bitno da se skače, da je ekipa dobra! Želin van svima odličan provod, ne samo večeras već i svaku večer u 2006. godini!

Inače... ja san malo prehlađena... malo puno... kašljen, grlo me tako boli da ne mogu disat, a kamoli govorit, glava mi se raspada... Kljukan se tabletinama, samo da priživin večeras!

A sad... svakon posebno...

Sritna Nova Godina

MOJOJ FAMILIJI - pa mogli bi se malo bolje slagat u novoj godini

IVI I SANJI - svaki komentar je suvišan

LUCI I MATEI - Luci želin dobru zabavu i da se bar jedanput vidimo prije neg šta završe praznici, a Matea : konačno mi više napravi onaj privjesak!

BLOGERIMA - svim blogerima uzduž i popriko Lijepe Naše, posebice Kenny, Maji, Vrdi, Tamari, Hermionici i njenoj mami, Dancefloor murderer-u kojeg nema već duže itditd

MOM RAZREDU - osobito Lei i Poli, svima sritna nova godina, i dao Bog da na kraju školske godine bude šta manje negativnih

SVIMA KOJE SAN ZABORAVILA - pardon, ali boli me glava i ne mogu baš previše razmišljat


Voli vas vaša,

LudaKrava

Post je objavljen 31.12.2005. u 16:02 sati.