Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Lovci na djeveruše

Čak sam se probudil u 8 sati. Malo sam hodal okolo i čak ispustil zrak iz radijatora, a onda si do ručka sel i učil matku. Popodne sam išel u Vž na faks, a usput je išla i baka, al ne na faks, nego na groblje i posjet nekome. Nakon faksa smo ju pobrali i došel sam doma.

E kak sam išel van, moral sam posisati auto jer je bil zmazan iznutra. I krenem ja, a vani se ništ ne vidi pa sam uzel neku malu bateriju i u jednoj ruci držal nju, a s drugom usisaval.

Prvo sam s curom pogledal film Lovci na djeveruše, jer mi veli da kad god idemo u kino il je bila akcija ili SF ili čak horor pa je na red došla i komedija koja je čak imala i par dobrih fora. Onda kasnije na pizzu i kad sam se vraćal od nje na semaforu mi do prozora dojde jedan tip i kad sam mu videl facu veli pa bok kak si, a ideš do centra, a meni sine e pa nisam ga videl već 3 godine. I tak sedne si on i krenemo i vidim odrasel je. NIje više onak lud i puno je nekak normalniji, al opet 3 godine je dugo vrijeme. Počel je raditi i misliti!

I onda sam odgledal BB special koji ne znam po čemu je bil special, al kaj je tu je!


Post je objavljen 12.11.2005. u 11:36 sati.