Uf..
Nije me dugo bilo... Da, da, Poslovna se opet izvlaci na posao..
Radim obicno popodnevne smjene sto me dovodi do ruba ludila..
Pogotovo prosli tjedan kad me prao PMS...Najebalo 5 Milki... Onih velikih , svakakvih, finih...
A najgore me prao u ponedjeljak - ne samo da su svi bili nabrijani na faking helouvin, nego mi je i dragi imao rodjendan... Oh, da, rodjen je na Noc vjestica ( i hoda s jednom )... Prvo sam dva tjedna razbijala glavu sto da mu kupim i odlucila se na najbolje (detalji poznati autoru, a vi samo mozete nagadjati...)
Kako je dragi odlucio pozvati drustvo kod sebe, a kucerina u kojoj zivi je malo poveca, tako sam ja poslije posla trebala doci do njega i igrati se domacice..
Ok, zamjenim se za smjenu na poslu, radim do 19, na puf-pant (tko je citao Alan Forda biti ce mu jasno), trcim doma na brzinsku depilaciju (prenocih kod dragoga, pa da se bas ne probudi pored Yettija), frendica me pokupi doma i jurimo njemu..
Dolaziomo, svi vec dosli, jedino nas dvije kasnimo.. i ona mu daje poklon... - prsten i produzetak...Prsten vrlo simpatican, napravljen od gume, sa gumenim izbocinama po sebi (sada vam je valjda postalo jasno kako to nije prsten koji se nosi na ruci, vec onaj drugi), a produzetak - hm... vrlo uvjerljiva kopija, dovoljno uvjerljiva da sam se ja na prvi pogled zagrcnula, a na drugi pocela umirati od smijeha... Pa pobogu, sto ce to njemu?
Hm, sada kako objasniti da je to samo zajebancija od frendice i da ja nisam imala nikakve veze sa time?
Ubila sam jos jednu Milku, nije mi se dalo objasnjavati (tko broji, to je vec 6.-a)
Sve u svemu, provod je bio dobar, a isprobavanje je ostavljeno za desert..
Zeljne opisa tudjeg seksa preusmjeravam na bigija
P.S. I ja sam imala svog konja za trku - bundeva mi je jebeno ispala...!
A evo i sto sam napravila od nje... izvor je naravno coolinarika, a ljubitelji gusta, navalite
Fondue u bundevi
2 male bundeve
2 žlice maslinova ulja
2 češnja češnjaka
250 g naribanog sira ementalera
250 g naribanog sira gaude
200 ml suhog bijelog vina
1 žličica Škrobnog brašna
10 g mljevene crvene paprike
muškatni oraščić
1 sušena chilli papričica
sol
svježe mljeveni papar
Bundevama odrežite vrhove i izdubite ih tako da stijenke ostanu debele oko 1cm.
Unutrašnjost bundeve premažite uljem, poklopite odrezanim dijelom i stavite na pleh na koji ste prethodno položili papir za pečenje te pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30 minuta.
U posudu stavite preostalo ulje, dodajte cijeli češnjak, kratko ga popecite i izvadite. Dodajte sir, vino, škrobno brašno, posolite, popaprite i dodajte muškatni oraščić.
Kuhajte na laganoj vatri uz stalno miješanje sve dok se sir ne rastopi u gusti umak, a zatim ga sklonite s vatre.
Prije posluživanja fondue ponovno zagrijte, prelijte ga u bundeve i ukrasite mljevenom crvenom paprikom te listićima sušene čili papričice
Post je objavljen 07.11.2005. u 18:57 sati.