Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poslovnacurica

Marketing

Napad cokolade... i malo seksa

Uf..
Nije me dugo bilo... Da, da, Poslovna se opet izvlaci na posao..
Radim obicno popodnevne smjene sto me dovodi do ruba ludila..
Pogotovo prosli tjedan kad me prao PMS...Najebalo 5 Milki... Onih velikih , svakakvih, finih...
A najgore me prao u ponedjeljak - ne samo da su svi bili nabrijani na faking helouvin, nego mi je i dragi imao rodjendan... Oh, da, rodjen je na Noc vjestica ( i hoda s jednom )... Prvo sam dva tjedna razbijala glavu sto da mu kupim i odlucila se na najbolje (detalji poznati autoru, a vi samo mozete nagadjati...)
Kako je dragi odlucio pozvati drustvo kod sebe, a kucerina u kojoj zivi je malo poveca, tako sam ja poslije posla trebala doci do njega i igrati se domacice..
Ok, zamjenim se za smjenu na poslu, radim do 19, na puf-pant (tko je citao Alan Forda biti ce mu jasno), trcim doma na brzinsku depilaciju (prenocih kod dragoga, pa da se bas ne probudi pored Yettija), frendica me pokupi doma i jurimo njemu..
Dolaziomo, svi vec dosli, jedino nas dvije kasnimo.. i ona mu daje poklon... - prsten i produzetak...Prsten vrlo simpatican, napravljen od gume, sa gumenim izbocinama po sebi (sada vam je valjda postalo jasno kako to nije prsten koji se nosi na ruci, vec onaj drugi), a produzetak - hm... vrlo uvjerljiva kopija, dovoljno uvjerljiva da sam se ja na prvi pogled zagrcnula, a na drugi pocela umirati od smijeha... Pa pobogu, sto ce to njemu?
Hm, sada kako objasniti da je to samo zajebancija od frendice i da ja nisam imala nikakve veze sa time?
Ubila sam jos jednu Milku, nije mi se dalo objasnjavati (tko broji, to je vec 6.-a)
Sve u svemu, provod je bio dobar, a isprobavanje je ostavljeno za desert..

Zeljne opisa tudjeg seksa preusmjeravam na bigija


P.S. I ja sam imala svog konja za trku - bundeva mi je jebeno ispala...!
A evo i sto sam napravila od nje... izvor je naravno coolinarika, a ljubitelji gusta, navalite

Fondue u bundevi

2 male bundeve
2 žlice maslinova ulja
2 češnja češnjaka
250 g naribanog sira ementalera
250 g naribanog sira gaude
200 ml suhog bijelog vina
1 žličica Škrobnog brašna
10 g mljevene crvene paprike
muškatni oraščić
1 sušena chilli papričica
sol
svježe mljeveni papar
Bundevama odrežite vrhove i izdubite ih tako da stijenke ostanu debele oko 1cm.
Unutrašnjost bundeve premažite uljem, poklopite odrezanim dijelom i stavite na pleh na koji ste prethodno položili papir za pečenje te pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30 minuta.
U posudu stavite preostalo ulje, dodajte cijeli češnjak, kratko ga popecite i izvadite. Dodajte sir, vino, škrobno brašno, posolite, popaprite i dodajte muškatni oraščić.
Kuhajte na laganoj vatri uz stalno miješanje sve dok se sir ne rastopi u gusti umak, a zatim ga sklonite s vatre.

Prije posluživanja fondue ponovno zagrijte, prelijte ga u bundeve i ukrasite mljevenom crvenom paprikom te listićima sušene čili papričice


Post je objavljen 07.11.2005. u 18:57 sati.