|
Uf.. Nije me dugo bilo... Da, da, Poslovna se opet izvlaci na posao.. Radim obicno popodnevne smjene sto me dovodi do ruba ludila.. Pogotovo prosli tjedan kad me prao PMS...Najebalo 5 Milki... Onih velikih , svakakvih, finih... A najgore me prao u ponedjeljak - ne samo da su svi bili nabrijani na faking helouvin, nego mi je i dragi imao rodjendan... Oh, da, rodjen je na Noc vjestica ( i hoda s jednom )... Prvo sam dva tjedna razbijala glavu sto da mu kupim i odlucila se na najbolje (detalji poznati autoru, a vi samo mozete nagadjati...) Kako je dragi odlucio pozvati drustvo kod sebe, a kucerina u kojoj zivi je malo poveca, tako sam ja poslije posla trebala doci do njega i igrati se domacice.. Ok, zamjenim se za smjenu na poslu, radim do 19, na puf-pant (tko je citao Alan Forda biti ce mu jasno), trcim doma na brzinsku depilaciju (prenocih kod dragoga, pa da se bas ne probudi pored Yettija), frendica me pokupi doma i jurimo njemu.. Dolaziomo, svi vec dosli, jedino nas dvije kasnimo.. i ona mu daje poklon... - prsten i produzetak...Prsten vrlo simpatican, napravljen od gume, sa gumenim izbocinama po sebi (sada vam je valjda postalo jasno kako to nije prsten koji se nosi na ruci, vec onaj drugi), a produzetak - hm... vrlo uvjerljiva kopija, dovoljno uvjerljiva da sam se ja na prvi pogled zagrcnula, a na drugi pocela umirati od smijeha... Pa pobogu, sto ce to njemu? Hm, sada kako objasniti da je to samo zajebancija od frendice i da ja nisam imala nikakve veze sa time? Ubila sam jos jednu Milku, nije mi se dalo objasnjavati (tko broji, to je vec 6.-a) Sve u svemu, provod je bio dobar, a isprobavanje je ostavljeno za desert.. Zeljne opisa tudjeg seksa preusmjeravam na bigija P.S. I ja sam imala svog konja za trku - bundeva mi je jebeno ispala...! A evo i sto sam napravila od nje... izvor je naravno coolinarika, a ljubitelji gusta, navalite Fondue u bundevi 2 male bundeve 2 žlice maslinova ulja 2 češnja češnjaka 250 g naribanog sira ementalera 250 g naribanog sira gaude 200 ml suhog bijelog vina 1 žličica Škrobnog brašna 10 g mljevene crvene paprike muškatni oraščić 1 sušena chilli papričica sol svježe mljeveni papar Bundevama odrežite vrhove i izdubite ih tako da stijenke ostanu debele oko 1cm. Unutrašnjost bundeve premažite uljem, poklopite odrezanim dijelom i stavite na pleh na koji ste prethodno položili papir za pečenje te pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C oko 30 minuta. U posudu stavite preostalo ulje, dodajte cijeli češnjak, kratko ga popecite i izvadite. Dodajte sir, vino, škrobno brašno, posolite, popaprite i dodajte muškatni oraščić. Kuhajte na laganoj vatri uz stalno miješanje sve dok se sir ne rastopi u gusti umak, a zatim ga sklonite s vatre. Prije posluživanja fondue ponovno zagrijte, prelijte ga u bundeve i ukrasite mljevenom crvenom paprikom te listićima sušene čili papričice |
| < | studeni, 2005 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | ||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv