Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Kako postati, ostati i zavrsiti kao zena

Tek nakon ovih tisucu i pedeset godina koliko imam skuzila sam da ce zenski rezon uvijek ostati samo to: zenski rezon, sve da se i pocne dubiti na trepavicama i obrvama zajedno. Pri tome mislim na davanje i primanje komplimenata od zena za zene (zvuci kao neka reklamna kampanja za tampone). Znam, sudionik sam u zlocinu I treba me kazniti. Jedna od kazni koja mi pada na pamet jest da mi se oduzmu sva prava buljenja u Vincent Galloa ikad. Mozda me to dovede u red.

Zasto zena nikad nece priznati da, ukoliko joj se udijeli kompliment, je zbog razloga komplimenta ulozila sav svoj trud, znoj, krv, 3 prasadi i jednu kravu te prodala svoje ideale samo da to postigne? Nije samo da su zene u tome krive. Kriva sam i ja koja se samo okvirno moze nazvati zenom. Dakle, 3 stvari koje zenu (ne)cine.

Linija:
Recimo, nedavno kolegica mi udijeli kompliment snova svake takozvane zene tipa da imam dobru liniju ("I have not met anyone slimmer than you." Umjesto da joj odbrusim “Draga moja, i vrijeme ti je bilo da to primijetis jer da samo znas koliko krvi, znoja, trudbenickog muke, ulupanih sati, blesavog odricanja i pickaranja iziskuje takva linija??!” Aaa, ne. Kao najblesavii muzgavac blesavo se zahihocem i velim joj “Ma daaaj, nemam ja uopce dobru liniju, kaj ti je?? To je cisto slucajno!” Vec izgovarajuci ovakcvu svemirsku glupost htjedoh navuci boksacku rukavicu na ruku i samonokautirati se u arkadu.

Frizura:
Ista stvar sa komplimentom jedne zene jos jednoj zeni. “Eeej, super ti stoji ova nova frizura.” Umjesto da zena s frizurom veli “Bogati, i bolje da tako kazes,m nakon sto mi je frizer namjestao svaku dlaku pojedinacno 22 sata u komadu!”, ova izjavi “Hihihihi, joooj, hvala, nije to nista, to je frizer sklepao u roku od 2 sekunde, hihihi.” Trebam se suzdrzati da mi saka ne poleti u pravcu isfrizirane. Znala sam da ce mi joga kad-tad pomoci u zivotu.

Moda:
I treci primjer izuzetnog intelekta koji plijeni. Desilo se ovopotpisanoj iks puta. Nikako da nauci. Ocigledno obucem nesto novo. Babe u uredu to uredno zapaze svojim ocurdama sokolovim. Kazu nesto tipa “Bogati, ovo je novo jelda?” Pa naravno da ne kazem “Matere ti, i bolje ti je da kazes takvo nesto. Da si rekla nesto drugo zgromila bih te! Kostalo me ko svetog Petra kajgana i da, super mi stoji, pojedi se od muke.” Mozak mi kaze jedno, ali iz mojih usta izlazi nesto tipa “Hihothihothihot, ma to je nesto prastaro i izjedeno od krde moljaca. I bilo je ultra jeftino, ono, kuzis, kupljeno u nekoj prcvarnici.”

U medjuvremenu moram si nabaviti boksacku rukavicu. Za slijedeci puta. Ukoliko prezivim ovu virozu koju zaradih usred ljeta.


Post je objavljen 10.08.2005. u 11:08 sati.