Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Tri zene i jedan muskarac

Ne bih se ja zvala JA, a da ne iznesem svoju verziju dogadjaja s ekspedicije zvane nocenje u Marisi (i Cimera i Brusa). Krenimo (ne)redom. Posto sam znala da cu ijopet usnimavat Cimera, tik prije nego sto zazvonih na zvono naprlitah se s lip balmom (okus i nijansa jagode - vrlo gejpederski, moram priznati) i nasmrdih se parfemom. Prvo sto mi je Marisi rekla kad me ugledala: Smanjile su ti se sise, picko! Stono je zapravo bio kompliment. Oduvijek sanjam da mogu tandrcit uske majice, ali sam u vecini slucajeva sprijecena. Pokusala sam je uvjeriti da je to od nekog specijalnog grudnjaka koji se moze namjestit na 3 nacina. Uzdahnula je i izrazila zelju da se i njoj smanji poprsje. Pobjednicki sam likovala.

No, jebo sise, glavni dio dolazi: upoznah Brusa. Onako, krsan momak, fin, pristojan. Kaze fino "Ja sam Brus". Vidi se da dize gvozdje. Bila sam svjedokom raznoraznih ljubavnih gugutanja izmedju njega i Marisi pa sam svako malo onako, pristojnosti radi, okretala glavom i ocima. Te gugugu-ovo, te gugugu-ono, te capanja za ovo, te capanja za ono. Mislim si, nasla sam ja di cu crkvu molit veceras s ovo dvoje grlica. Srecom, daljnjem kolutanju ociju je dosao kraj kad je Brus morao otic rmbat u Rumunja. Ali ne prije nego je milo zagugutao-naredio Marisi da mu biddira na E-Bayu za neku biciklu. Mislim si ja, ne bi meni musko ovako moglo naredjivat, a-a.

Ode Brus iz prvog kadra, a u sad vec drugom kadru se pojavi Cimer (u kratkim hlacama): ja sva sretna. Doduse, cjelokupni dozivljaj su malko pokvarile japanke na njegovim stopalima, ali dobro de, oprostila sam mu i to (kao i cinjenicu da kao predstavnik ne-gejpedera nikad nemam i malo sanse kod njega).

Na vrat-na nos smo se opremili za krkacinu u tajlandskom restoranu, kadli zazvoni zvono i pojavi se meni nepoznata spodoba. Oho, pomislih, tko si sad ti? "Ja sam Madjar", kaze on. Aj, dobro, kazem ja, odmjeravajuci ga od glave do pete i zakljucujuci da je hmm, onako, dobar. Simpatican. I da, naravno, polugejpeder je. Po tko zna koji puta cemer mi je zacrnio dusu, ali ne moze covjek traziti i ovce i novce.

Da, pokisnuli smo ko picke. Ja mrzim kad mi pokisne kosa jer to onda znaci da dobijem frizz nevidjeni. A to me nervira. Sjedosmo. Krkasmo. Pijasmo (ovo ne zvuci dobro) koktele na slamku. (Polu)gejpederi su narucili nesto plavo s rozim cvijetom. Nas dvi white Russian (bila je neka ponuda kupi jedan, dobij drugi mukte). Marisi se kurcila sa svojim 'muskarcem' u sebi dok smo se nas troje snebivali nad ljutom paprikom koju je nemilice krkala bez po' muke. Na kraju smo nazdravili Londonu i iskapili alkohol.

Nakon krkacine Cimer je vristao od srece vidjevsi Next torbu sa njegovom i Gruzijcevom facom u gro planu. Pa sam mu pozirala drzeci torbu pod svakojakim kutevima. A on je nemilice tandrkao po digitalcu. Dosla sam na ideju da na iducem derneku uslikam Madjara pa da i njega ovjekovjecim i ukljucim u moju (polu)gejpedersku kolekciju.

Pala je odluka da Cimer otperja s Madjarem do njegovog ljubavnog gnijezda i da meni prepusti svoj madrac. Sad sam ja vristala od srece, iako sam znala da cu madrac morati dijeliti sama. Nije vazno. Doc' ce maca na vratanca. Grijat cu se ja s Cimerom/Gruzijcem/Madjarom (nepotrebno precrtati) na madracu kad-tad. Otprilike kad na vrbi rodi grozdje, ali ajde sad. Cimer i Madjar su napustili tonuci brod, ali ne prije nego se Madjar oprostio sa gejpederskim grljenjem i mwah-mwahanjem u oba obraza i od Marisi i mene. E, to su ti austrougarski maniri! Pateticno sam uzdahivala i skoro obnevidjela od radosti.

Marisi mi je pokazivala zavidno znanje americkog rap-a i portugalskog (bogati, sto ona moze mljet na tom jeziku!). I zalile smo se sto Bred Pit vise ne pise. Mora da mu je Andzelina zabranila. Opasna neka zenska. Brus se u medjuvremenu vratio s posla i poceo tandrkat po netu i pjevusit rap pjesme. Marisi mu se pridruzila u arlaukanju. Nisam znala kako da ih zaustavim. Samo misao na Cimerov madrac me je odrzavala na zivotu. Laprdali smo o raznoraznim portugalskim nazivima za gejpedere. Gayzinho. To su Madjar i Gruzijac. Bishas=Faraoni. Bishona=Cimer. Pa si ti sad misli. Szeretlek (tko pogodi sto znaci i na kojem je to jeziku dobiva tajnu nagradu).

Doslo doba da se krene u napad na Cimerov madrac. Osmjeh od uha do uha. Lijeganje. Spavanje. Spavah ko beba. Nikad se bolje nisam odmorila. I nisam iscasila rame.

Post je objavljen 09.07.2005. u 10:45 sati.