Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dupini

Marketing

shit, fuck, idiotish, kretenish, jebenish, smrdish, pickish, kurcish...

nemrem vjerovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kak sam glupa
! napisalaa sam jedan vrloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo važan post i onda SLUČAJNO stisnula back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koja sam ja kurva glupa,....... grhhhh, bolje vam je da me se kolonite.,..... a dobro! napravit ću skraćenu verziju onog posta koji je bilo duuuuuugaaaaačaaaaaaaaaak!!!!!!
ovako...Jučer sam bila na ročkasu. Bilo je ludo. Fakat zakon. I kad sam došla doma počela sam se dopisivat s jednom frendicom koja je također bila na ročkasu...njene poruke bile su o tome kak joj se jedan tip s ročkasa sviđa i uuužaasnooo joj je sladak...ali...tak joj je sladak samo kad je naša druga frendica (njegova bivša cura) u blizini. I to je još od prije tak, al sad mi je rekla da joj se čini da, je ovo sad nešto više od samo ljubomore... mislim, poslije ročkasa ga više nije vidla i to ali ne zna kak će biti, al čini joj se da više nije to ljubomora.... Vjerojatno se sada pita zašto ja to pišem, a ne ona?!Ummm, pa zato jer su njoj starci promijenili lozinku na netu, tak da ona nemre na internet, a i ona tak i tak ne provodi puno vremena na netu jer nema max-adsl i nema svoj blog... jadna (šta bi ja bez svog bloga, pitam se pitam!? ) da, da, rekla sam joj da ću joj pomoć i da znam baš pravi način, kako , nisam joj rekla koji, jer cura, sigurno ne želi da njene ljubavne probleme pišem na netu, al vam ću reč da to je ovaj način... imam povjerenja u vas i očekujem puno komentara i odgovara na slijedeće pitanje:
što da učini, kako da provjeri još jednom je li to samo ljubomora, i ako je sigurna da je on njena 'nova' simpatija, kako da mu priđe?znam da ćete joj pomoć i da imate volje za to... al samo još jedna napomena: nemojte davat glupave odgovore na pitanje 'kako da mu priđe' jer je on 3 god stariji od nje i viđa ga ne baš često , jednom , dvaput tjedno se u školi pozdrave! ! !
to bi bilo to, očekujem vašu pomoć, i obeajem da vas više n budem gnjavila time, i problemima, ako to ne želite¨!!!
bye i kisssss...Office Romance

Post je objavljen 12.06.2005. u 12:26 sati.