Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

kako to obicno biva






Pregled gotov. Srecom. Cekakla sam tri sata, za popizditi i jos sam na licu mjesta morala strgati jednu litru carobne srac-tekucine. Dosla sam druga, a otisla zadnja, nakon 23 ljudi, bila sam ne gladna, nego izbezumljena, glavoboljna i na rubu placa. Nisam se davno tak sjebano osjecala. Jebes glupe preglede. Nasli su mi srecom samo nesto sto se zove korozija zeluca, pred cirno stanje, pretpostavljam. Sad dva tjedna pijem neke tabletice, a onda ponovo gastroskopija. Pa nemrem vjerovati, pa to se samo meni moze desiti, da na jebeni gnjusni pregled moram ponovo ici. Umjesto da mi kazu nakon sto me lupe po ledjima, ma ne, vi ste zdravi ko dren, drenak, drenovina i mozete ici kuci i vise nikada ne morate doci. Dragi je dosao po mene jer ja nisam bila pri sebi nakon inekcije za uspavljivanje.
Dosla sam kuci zdrogirana i nakon tusa potrazila utjehu, ne u jelu, kao sto ste pomislili, vec u krevetu i zbudila se nasilno djecjim urlicima sestog stupnja oko tri- pol cetri, gladnaaaaaa, ko zmaj koji je prespavao 300tinjak godina. Ma da, da ne bi slucajno, pa prvo djeca. Bacili smo kasice na brzaka, pritom sam im pjevala da ih animiram da brze pojedu. Bili su gladni jadnicci ko zna kad su i sta zadnje dobili za jesti, sigurno samo flasice, moj dragi ne zna nis drugo napraviti. Blazene flasice. Zakunjali su rekordnom brzinom nakon klope i to bez uspavljivanja. Sto je super jer sam vec bila na izmaku snage, pocelo mi se svindlati i nekakav tlak u glavi me rusio sporadicno. Cudo jedno kako gladan covjek ima super inspiraciju za kuhanje, sve je bilo gotovo za 20 minuta: integralna riza kuhana sa kombu algom, sampinjoni na bugenvilija art, crveni radic sa maslinjakom i govedji snicl isjecen na rezance, pomjesan sa zlicicom senfa, zlicicom sitno nasjeckanog cesnjaka, paprom krupno mljevenim, solju i maslinovim uljem, dobro izmjesan i presipan u vrucu tavu sa kap maslinovog. Zapeci kratko da dobije boju pa okrenuti kao popecak na drugu pa ponovo kratko zapeci. Sjajno, ubila sam se u klopi i sve zalila, ne kamilicom, nego hladnim pivom.


dodatak za eviltwina:
Sampinjone nasjeci na ploske od 2-3 mm, na tavici rastopiti putra jednu zlicu, sampinjone posloziti po tavici pa kad su rumeni s jedne strane okrenuti, posoliti i dodati sitno isjeckani persun list. Servirati uz gore navedeno. Uzivajte ;))



Post je objavljen 03.12.2004. u 20:21 sati.