Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ri

Marketing

Tenis u Teheranu

Dobro jutro, eto jucer smo se poslije posla odlucili i malo baviti sportom pa smo kao pravi Hrvati isli igrati tenis. Teniski tereni su smjesteni na savrsenom mjestu. Brdo iznad Teherana tako da ti puca pogled na cijeli grad, pored terena je velika zgrada od iranske CIA-e, barem oni to tako zovu, ali nije bad, mozes ih slikat i nista se ne bune.
Dok smo igrali pitao sam se kako to da nema nijedne zene, i onda sam skuzio jedan teren u daljini koji je bio okruzen zelenom tendom, naravno tamo zene igraju tenis, daleko od muskih znatizeljnih pogleda. To u biti znaci da ako si zena i hoces igrati tenis u Teheranu moras igrati sa zenom, nema mjesovitih parova, i naravno nista bez marame na glavi.
Nas vozac, Said, koji nas vozi po cijelom Teheranu ima nekih 25 godina i vec drugu godinu si pokusava srediti visu za Ameriku. Kaze da mu je pun kurac stalnih kontrola, moras se skrivati od policije ako hodas sa curom, ako ides u neki drugi grad barem ce te tri puta zaustaviti iranska murija i pretraziti cijeli auto, uglavnom pun mu je kurac muslimanske represije i decko oce ici zivjet van. To sve jako lijepo zvuci ali stvarno ne znam ko ce mu srediti zelenu kartu za USA, narocito nakon 11.9. ?!
Uglavnom nakon svega mogu samo zapjevati "Lijepa nasa Hrvatska, Hrvatska...".

Post je objavljen 26.05.2004. u 06:56 sati.