Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enhu

Marketing

Legenda o Alandiji

Sutradan kasno popodne Alanđani predvođeni osobno Shaganom prešli su Hesperaskhu kod Armagedhone i uputili se prema mostu Zaborava na rijeci Hanther koja je međila Zabranjenu dolinui Dyasphar. Paskine Šumske patrole, koje su osiguravale hodnju alandskih pukovnija koje su pratile Shagana, javile su da se ispred njih nalaze prinčevi Moskytho i Haywey sa svojim odredima. Alanđani nisu ni na trenutak poremetili svoje hodne kolone jer Shagan je ostajao miran na čelu kolone.
- Pogledaj Ga prijatelju moj kako mirno i ponosito jaše na čelu najmoćnijih odreda koje znam! Uzalud sam slao svoje najbolje izvidnike i na sve načine pokušao saznati kamo je nestao i gdje se sakrio, ali nisam uspio. Nitko od Alanđana nije znao kamo bih se uputio tražiti Ga, a vjeruj mi svi su itekako znali gdje je. Dobro je što je konačno odlučio da se pojavi jer Sywolyky odredi u Neberasky postali su sve aktivniji kao da su znali da Njega nema. Bez Njega i Njegovih odreda ja bih imao velike probleme i teške glavobolje u Neberasky, a kad je On tamo Sywolykhy su mirni. – pokazivao je na Alanđane princ Haywey.
- Baš sam ti to i došao reći u Neberaskhu! Moja je mlađa sestrica ovih mjeseci bila jako potištena i potpuno odsutna, već sam se pobojao da će oboljeti od tuge, pa sam te došao zamoliti da Ga potražimo zajedno! – nadoveže se princ Amaryanaca Moskytho.
- Dobro je sve završilo, ali vjeruj mi da imam osjećaj da su to sve uredile naše sestre jer već su mjesecima zajedno i stalno nešto švrljaju, a sada odjednom ove Amazonske igre na koje su pozvale sve Amazonske saveze. Mislim da će to biti najveće do sada, pa bi bilo dobro da se i nas dvojica malo pripremimo, a i zaželio sam se Nektara iz ruku neke od ovih, hm, ljepotica…- zaključi Haywey.
- Misliš prijatelju iz ruku moje starije sestre?! Zar misliš da ne znam za Tvoj tajnoviti posjet u Anubiy? Hehehe, imam ja svoje izvore prijatelju. – ispod oka smijući se upita Moskytho. Haywey se malo zbuni, ali onda se on gromoglasno nasmije: - Da! Da, baš tako kao i Tvoj posjet prije nekoliko dana mojoj sestri No, je li tako prijatelju moj?! Sada se obojica stanu smijati i krenu prema svojim pratnjama koje su ih čekale malo dalje.


Post je objavljen 26.11.2004. u 22:29 sati.