Okončan mladi život. Gdje im je bila pamet?

29 studeni 2007

Kao što već svi znamo (ko nebi zna kad sve vijesti u zemlji svako malo javljaju jedne te iste vijesti ko da se boje da narod nešto ne propusti. mda.), jučer (?) su 2 14.-godišnje cure, djevojčice (kako oćete), počinile suicid. I to sa nekog crkvenog tornja na Rabu, jednim od četiri čuvena već spomenuta. Ne mogu se sad sitit imena, ali ko da je to nama važno. Važno je njihovim tužnim obiteljima. Kažu da im je sve bilo super u životu, med i mlijeko. Pa zašto su se onda nepovratno bacile s tog nesretnog tornja? Ne bih znala. Možda im je život bio sjeban. Al ipak nije vrijedno samoubojstva kad imaš samo jedan život. Nije čudno, svi tinejdžeri(?) bar jednom pomisle da završe svoje brige na taj način. Ma, jeli to malo glupo? Ako se mene pita... (a ne pita me se..) naravno da je glupo. To je tako. Odrastanje se između ostalog sastoji od takvih premišljanja. Al kad u tebi divljaju hormoni, i mijenjaš raspoloženja, ti ipak nemoš znat da je to neka tvoja faza koja će odma sutra prestat. I onda te tvoj ludi mozak (ma koj mozak, niko nema mozak ako to učini), začinjen lažnim spoznajama da si najjadniji, najružniji, posve odbačen, shrvan do bola od patnje, nagna na zadnji čin. Ali ako ipak to ne učiniš, shvatiš za koju godinu, a možda i sutra, da je to sve bilo glupo, i da postoji bolji život do kojeg možeš doći samo da prestaneš mislit kako spadaš u ono sve gore nabrojeno (to su samo primjeri). No ne kažem ja, ima i nekih, nažalost, kojima stvarno nema izlaza. Ma, nekako mi se glupo s time zamarat. Glavno meni da ja neću završit podno tornja, i sve cool!smijehsmokinwinksmokin

P.s. jooooooj moran pisat lektiru....
Sutra ćete i mene nać kraj nekoga tornja....
[sarkazam]

Dnevnik Nicka Twispa

24 studeni 2007

C.D.Payne

-Loša kopija Adriana Molea!- pomislit ćete u prvi mah. Ali, ovo je svakako noviji uradak i previše urnebesno smiješan do suza! Preporučujem da nabavite:
-I. dio: Pobunjeni mladac (Dnevnik Nicka Twispa I.)Image Hosted by ImageShack.us

-II: dio: Mladac u ropstvu (Dnevnik Nicka Twispa II.)Image Hosted by ImageShack.us

-III. dio: Mladac u izgnanstvu (Dnevnik Nicka twispa III.)Image Hosted by ImageShack.us

Doduše, ja sam pročitala samo prvi dio, i tako je komičan da to nije normalno.
Nick Twisp ima 14 godina, i živi samo sa starom jer su mu roditelji sretno razvedeni. Kroz cijelu knjigu provlače se njegove maštarije o seksu, možda malo i pretjerane. (Meni se ispočetka malo gadilo to čitat). Najviše vremena provodi s frendom Šuvakom planirajući uzbudljive planove za napakostit starijoj sestri ili možda roditeljima...
Nick stalno mašta o svojoj najdražoj Sheeni, i općenito o djevojkama.
Njegova majka tijekom prvog dijela knjige promijeni čak dvoje kamiondžija i jednog detektiva, a otac živi sa upola mlađom djevojkom.
Život oko njega je prokomentiran na ciničan način. A to upravo čini knjigu uzbudljivom, kao i zabavni događaji potaknuti njegovvom ljubavlju prema Sheeni, koja ga je nagovorila da spali pola Berkleyskog gurmanskog geta, vrijednog 5 mil. dolara (ovo sam prepisala iz knjige).
Isplati se pročitati!


Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com


Myspace Graphics
Myspace Graphics

Image Hosted by ImageShack.us

myspace icons
Myspace Icons

Griotte - umjetnost zavođenja...

19 studeni 2007

Znam da će još jedan spot bitno otežati ionako presporo učitavanje ovog bloga, ali jednostavno moram ostatak svijeta upoznati s mojom najdražom reklamom..:

Šta vi mislite o njoj? Još jedan uzaludan pokušaj pridobivanja publike kokošjeg mozga na kupovanje ovih slasnih (??????) delicija?
Meni je reklama baš nekako super...

urnebes

10 studeni 2007

Tužno je kako su učenici uspili nadvladat nad nastavnicima.
Jučer je bila predstava između Tončice (ta ženska je pala sedmi raz.-pa to stvarno nije normalno) i nastavnice Arijane, u daljnjem tekstu ''jaranica''. Općepoznato je da Jaranica svima popušta i ona zapravo želi se sprijateljit s učenicima a oni to iskorištavaju na najgori mogući način. Prvo je naš razred iživcira, a pogotovo sedmaši.
Navodno je Jaranica uzela Tončici i Anti mobitel i nije ga tila vratit. Onda su oni dvoje poludili, počeli joj psovat mater, govorit da će je bacit kroz prozor, da je luda, svašta govorit, itd. Onda je navodno (blago onima koji su to vidilismijeh) Tončica zalipila dva šamara nastavnici i jadna nastavnica počela cmizdrit... a i prije su bile razmirice između njih dvi kad ja Tončica prije par dana pogodila nastavnicu Jaranicu zrnom kukuruza u oko{tako kažu} (rofl (znam da nije smiješno ali...rofl). Baš mi je žal jadne nastavnice.
Da nastavim. Jaranica se išla žalit Tončicinom razredniku (onom ''pacijentu''lud Sartoriju) u zbornicu. Nikad nismo vidili da se tako dere. Bila je crvena burninmadmadpuknucu. Nismo smili gledat predstavu jer su nas dočekala zatvorena vrata zbornice, al se dovoljno moglo čut i da se popneš na kat(:)). Nedugo zatim je došla Tončicina mater i neznan šta se dalje zbilo, ugl. pričala je sa sartorijem i, naravno, bila na kćerinoj strani (poznato je da se ona često tako dođe žalit ako je njenoj Tončici nešto ovako u školi). Ante&Tončica su ispali ka neki junaci jer su se po ciloj školi falili. Pa, moran priznat da je meni to bilo zabavno...
Zapravo je tužno jer kad pomislin kako se ponašaju...
I ŠTA DA ČOVIK SAD KAŽE NA TO??
***
Nakon toga naš razred je ima Jaranicu, tj. vjeronauk, a pošto smo nas nekoliko tribali ić vježbat za sutrašnji, tj. današnji nastup u gradu, rekli smo svima da ćemo taj sat picat. I svi su povirovali! Marin i Frane su onda išli picat ''sa nama'' i dogovorili se da će nas čekat kraj kontejnera iza škole. Uspili smo ih nasamarit. A oni jadni čekali.. Ali onda je Jaranica tvorila stražnji ulaz i vidila njih...roflnutroflzubo i vratila ih na nastavu!
***
Danas se zbija taj očekivani (moš mislit) nastup. i to još ujutro. a ja tribala pivat. sa klapon i na dvi pisme. to bilo na rivi. a nije bilo ni 5 ljudi (fala ti Bože!). I tako mi pivali...nastavnice ka i obično, prezadovoljne, al meni je bia grozan nastup, šta se mene tiče, baš mi se nije svidilo. da pripomenem to su pisme na njemačkom. Uvik me iživciraju one Kuroltice koje su se umislile jer pivaju bolje od ikojeg diteta kojeg san ja vidila, i strašno su se umislile za ne virovat.burninmadpuknucu
odoh sad...
ne dam novi post dok ne vidim 100 komentara! kapishi?
smijehsmijehsmijehsmijehsmijeh

Smisao života

04 studeni 2007

Smisao života je traženje odgovora na to pitanje.

To je reka neki mislilac i mislin da je dobro reka.
A meni je tako glupo o tome mislit. Pa kad imaš život, onda ga živi, a ne filozofiraj! To je kao da sad neko kupi čokoladu i počne filozofirat oće li je pojest il ne i onda čokolada ostari i raspadne se... ma neeeeee - kriv primjerzubozubozubo..!
Šta vi mislite o tome? Jeli bolje prowest cili život razmišljajući ZAŠTO živimo ili jednostavno uzet šta nam život pruža? Zasigurno ćete svi složit u jednom a to vam prepuštam za komentiranje.
Mi kao robovi interneta izloženi smo svemu i svačemu. Teško se oduprijeti i zadržati svoje 'ja'. Stajat čvrsto na zemlji. Ne živjeti u mašti (TO SAM JA!!!!smijeh). Ja kao rob interneta našla sam ove famozne spotove (dA sKrEnEmO s TeMe..yes)=>

Suzanne Vega: Luka
Meni se sviđa ova pisma a virujen da će se i vama svidit ako je skužite =)




Joan Osbourne: What if God was one of us?
Ja mislin da neznan šta mislin...vi prosudite sami šta mislite o ovoj pismi:


Prerada gornje pisme je pre pre luda morate to vidit i čut:



Tila san stavit Dani California ali bi Bruna rekla da je kopiram pa evo vam RHCP Snow (Hey oh):



Pisma koja te raspleše i raspjeva to je ova presavršena pisma. Zapravo je prerađevina od rock originala. Iako ja ne slušan baš puno techno, evo Groove Coverage: Poison:=>



Ako ste jakodobro raspoloženi preporučam da ne slušate slijedeću pjesmu od Scorpionsa: A Wind Of Change:



YOOOOy kako sam mogla zaboravit billy talent?
Red Flag:



Surrender:



Fallen Leaves cerekcerek(my favourite):



Devil In The Midnight mass (njihova najbolja):



Sad malo green Daya i to čak SAMO JEDNA PISMA jer nesmin više visit na kompu i budući da u pozadini već slušate boulevard of broken dreams.
Whake Me Up When September Ends:




Evo obećajem da je ovo zadnja:


i još Fall Out Boy: This Ain't A Scene:


i još samo jedna i najbolja(šećer na kraju):
thnx fr th mmrs:



Jel vam bilo dosta? Nadam se da je!
Očekujem puuuuuuuuno komentara!!!!!
p.s.puuuuuuuuuuuuuuuuuuno!!
p.p.s:puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno!!!!!!!!!!!
BTW::ONI KOJI IMAJU ONAJ S.H.I.T. OD INTERNETA KOJI JE SPOR KO PUŽ - PREDLAŽEM DA JEDNOSTAVNO IGNORIRAJU GORNJE NATPISE I SPOTOVE..A ŠTA ĆU IM JA, NEK NABAVE MAXADSL PA BI .....MA MORAN IĆ VEČERAT...
!
!
!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.