Naj poze - Pravi datiranje

četvrtak , 20.12.2018.

Želite da “pravite” bebu? Evo koje su poze najbolje za to










Click here: Naj poze






Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na.



naj poze

Muškarac sedi u turskom sedu, uspravnih leđa. Neka prodre u vas gurajući vam zadnjicu malo nagore.



naj poze

Želite da “pravite” bebu? Evo koje su poze najbolje za to - Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Jahačica Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim.



naj poze

Dijete se svakako začinje uz puno ljubavi, a u svemu ni gravitacija ne odmaže. Naučno nije dokazano da određeni položaj tokom seksa 100 % garantuje trudnoću, ali ako silno želite bebu, onda svakako probajte. Misionarski položaj Mnogi, sada već srećni roditelji, vjeruju kako je upravo taj položaj, u kojem je muškarac iznad žene, najprirodniji i najpovoljniji za začeće. Zbog duboke penetracije i opruženog položaja žene, spermatozoidi završe blizu grlića materice. Pored toga, što je takođe značajno, partneri tokom odnosa mogu da razmjenjuju nježnosti. Kučeći položaj Taj položaj, kada žena kleči, a muškarac je iza, omogućava duboku penetraciju i idealan je za začeće. Pored toga, partner ima kontrolu, ujedno jači orgazam, a to je samo plus više. Na boku Stručnjaci navode kako je i to jedan od boljih položaja za začeće, žena leži na boku, a muškarac je obgrli sa strane. Jedan od razloga zbog kojeg je ta poza preporučljiva jeste što su tako partneri opušteni i zadovoljni. Podignuti kukovi Podizanje kukova žene koja leži potpomaže začeće: materica je bolje izložena primanju sperme. Za to može da pomogne jedan običan jastuk koji će žena da stavi ispod sebe. A šta je sa polom? Zato, tvrde naučnici, pored položaja, i vrijeme začeća utiče na to hoćete li napraviti dječaka ili curicu. Dokazali su da, ako želite muško dijete, treba da imate seksualni odnos skoro 24 sata prije ili nakon ovulacije. Što se tiče ishrane, treba da izbjegavate mliječne proizvode koji stvaraju kiselu okolinu pošto ih XY hromozomi — ne vole. XX hromozomi obožavaju kiselu okolinu, kažu naučnici, pa možete konzumirati mliječne proizvode, slatkiše, voće. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.



Blunt & Real - Suzi (Official Video HD)
Nemoguće je da ne znate za jutarnju erekciju ako ste se bar jednom probudile pored muškarca. Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu. Vodolija Ovi muškarci vole seks igračke i razne rekvizite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Takođe vole da isprobavaju razne uloge. Kučeći položaj Taj položaj, kada žena kleči, a muškarac je iza, omogućava duboku penetraciju i idealan je za začeće. Stavite ga u sebe što sporije možete, a poslije sami odredite tempo koji vam najviše prija. Obrnuta jahačica Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.

[Iskrica fotografija|U čemu je razlika između kopije i originalnog telefona?|Erotska masaza nis]






Oznake: najbolje, seks, poze, s, malim, penisom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.