Iskrica fotografija - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Srebrno jezero










Click here: Iskrica fotografija






Iako su kao rekvizite imali isključivo svoj glas i prste kojima su tipkali po nevidljivim tipkovnicama , Ana i Tarik stalno su tjerali publiku u smijeh kroz muško-ženske nesporazume i šaljivo udvaranje Karmen i Žarka. Srebrno jezero se kao srpski turistički centar ubrzano razvija poslednje decenije. Mislim da imamo zajedničku stvar,a to je mašta! Nadam se da ćeš mi se javiti.



iskrica fotografija

Iako ni to nije isključeno... Pažljiv sam,znam biti nježan,maštovit,duhovit,volim osjećaje,one prave,koje prepoznaš u pogledu... Vesel pa sem če je oseba nasproti tudi sporščena in nasmejana, saj le tako fotografija doseže svoj čar. Ljubezen do fotografije se je z leti razvila v način življenja, osebe, ki sem jih srečal za in pred objektivom, pa bodo nekoč skupaj z mano pisale knjigo.



iskrica fotografija

Srebrno jezero - Mnoštvo peščanih dina koje prečišćavaju vodu čine ovo jezero i njegovu okolinu prirodnom retkošću, bogatu biljnim i životinjskim svetom. O meni Rojen 10.



iskrica fotografija

O meni Rojen 10. Fotografija je moja strast že od nekdaj. Že od začetka srednje šole se ukvarjam ljubiteljsko s fotografijo,kjer sem dobil tudi prvi DSLR fotoaparat. Delal sem za Turistično društvo Preddvor in takrat je dokončno preskočila iskrica med menoj in fotoaparatom. Kako bi opisal svoj stil? Sam bi se izrazil za nežno dušo, ki obožuje nežen stil fotografij. Vesel pa sem če je oseba nasproti tudi sporščena in nasmejana, saj le tako fotografija doseže svoj čar. Rad povdarim ljubezen in toplino para ali pa samo samozavest portretiranca. Fotografiram predvsem pare, zaljubljence iz česar kasneje naredim foto zgodbo vaju. Druga zvrst pa je portretno fotografiranje. Vse zgodbe se odvijajo v naravi, v sproščenem okolju. Po dogovoru opravim tudi zaročno fotografiranje, medtem ko za poroko predam delo drugim. Ostale storitve po dogovoru. Sem cenovno zelo dostopen tudi finančno malo šibkejšim. Kontakti na: ali pa pojdite na spletno stran ter izpolnite obrazec.



BOŽIČNO-NOVOLETNI BILBI KONCERT IZ DNEVNE SOBE 2016
Kontakti na: ali pa pojdite na spletno stran ter izpolnite obrazec. A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... Onda sam je podsjetio da meni ne treba Iskrica da nekome kažem nešto u facu... Kada u poslepodnevnim satima sunce zađe za Karpate i hiljade srebrnih iskrica prekriju vodu, Srebrno jezero dobije srebrnu boju, otuda ovakav naziv. Salon fotografija posvećen šumama i životu u njemu, od 2004. U okviru Dana Josipa Kozarca, šumara i književnika, ali i Dana župe i općine Lipovljani, u subotu, 14. V opusu mojih del najdete portrete osebnosti, ki so in bodo zaznamovale preteklost, sedanjost in prihodnost. U suton ćete prisustvovati očaravajućem zalasku sunca kao i fenomenu po kome je Srebrno jezero i dobilo ime — milioni iskrica po površini vode daju jezeru nadaleko čuveni srebrni odsjaj. Srebrno jezero udaljeno je 110 km od Beograda, 190 km od Novog Sada, 30 km od Požarevca i 2 km od Velikog Gradišta. Na izložbi je postavljeno 70-tak fotografija s 10. Tko god je propustio glavni kulturni događaj tjedna, može to barem djelomično nadoknaditi tako da nabavi knjigu na stranici nakladnika.

[Poruke za muvanje preko fb|5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe|Kako rešiti problem sa Google Play prodavnicom i Google Play uslugama?]






Oznake: Srebrno, jezero

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.