Dan vesti crna gora - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 24.12.2018.

Crna Gora slavi Dan nezavisnosti










Click here: Dan vesti crna gora






U međuvremenu Crna Gora je postala članica najmoćnijeg vojnog saveza NATO, oko čega su se građani takođe žestoko delili. Dvanaest godina od obnove državne nezavisnosti, čini se da se Crna Gora nalazi na tački mnogo nižoj od nulte koja je bila 2006, kada su bile prisutne podele po nacionalnim, religijskim, istorijskim i drugima osnovama. SCG se graničila sa Mađarskom na severu, Hrvatskom, BiH Republikom Srpskom i Italijom morska granica na zapadu, Rumunijom i Bugarskom na istoku, i Albanijom i Makedonijom na jugu. Predsednik Vlade Duško Marković poručio je povodom Dana nezavisnosti da se Crna Gora u proteklih dvanaest godina, od obnove državne nezavisnosti, nametnula kao faktor stabilnosti u regionu, da članstvo u NATO-u direktno pozitivno doprinosi našoj ekonomiji, kao i da će Vlada nastaviti da vodi reformske procese, i da neće dopustiti ni prekrajanja naše istorije ni istorijske manipulacije, navodi RTCG.



dan vesti crna gora

Zadovoljni ste poslovnim stanjem. Nove odluke će vam biti veoma značajne. Ističu da je pre 12 godina javni dug iznosio 500-600 miliona, dok danas premašuje dve milijarde evra. Zahvaljujući se na ordenu, Lajčak je čestitao desetogodišnjicu od proglašenja nezavisnosti Crne Gore.



dan vesti crna gora

Dan nezavisnosti Crne Gore - Lukšić: Država sigurno korača u evropsku budućnost Crnogorski premijer Igor Lukšić organizovao je, u petak, prijem povodom Dana nezavisnosti na Cetinju, na kome je rekao da je ta država za šest godina nezavisnosti pokazala da može uspešno da odgovori svim izazovima i da sigurno korača u evropsku budućnost. Za predsednika Republičke referendumske komisije RRK izabran je Slovak František Lipka.



dan vesti crna gora

Prema zvaničnim rezultatima, na referendumu je glasalo 419. Skupština Crne Gore prethodno je usvojila Zakon o referendumu, koji je dogovoren uz preporuku Evropske unije. Za uspeh referenduma bilo je potrebno da ga podrži 55 odsto izašlih birača. Referendumsko pitanje glasilo je — Želite li da Republika Crna Gora bude nezavisna država sa punim međunarodno-pravnim subjektivitetom. Skupština Crne Gore je na sednici 2. Za predsednika Republičke referendumske komisije RRK izabran je Slovak František Lipka. Pravo izjašnjavanja na referendumu imali su građani koji u skladu sa propisima o izborima imali biračko pravo. Prema podacima RRK, pravo glasa na referendumu imalo je 484 hiljade i 718 građana. Predsednik Vlade Duško Marković poručio je povodom Dana nezavisnosti da se Crna Gora u proteklih dvanaest godina, od obnove državne nezavisnosti, nametnula kao faktor stabilnosti u regionu, da članstvo u NATO-u direktno pozitivno doprinosi našoj ekonomiji, kao i da će Vlada nastaviti da vodi reformske procese, i da neće dopustiti ni prekrajanja naše istorije ni istorijske manipulacije, navodi RTCG. Posebno kad je reč o nestabilnom i nerazvijenom Balkanu, na kojem ni danas nesu ugašene sve vatre koje su progutale hiljade ljudskih života i nemerljiva materijalna dobra.



Crna Gora- Uhapšena paravojna kriminalna grupa, planirali napade na dan izbora
SCG je bila evropska zemlja koja je država-kontinuiteta sa Saveznom Republikom Jugoslavijom. Crnogorsku nezavisnost podržalo je 230. Prema podacima RRK, pravo glasa na referendumu imalo je 484 hiljade i 718 građana. Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi s kojom... Potrebno je da voljenoj osobi pružite dovoljno pažnje, podrške i... Prema zvaničnim rezultatima, na referendumu je glasalo 419. Sada, kada je Ukrajina u ovakvoj situaciji, NATO mora posebnu pažnju da posveti Balkanu, jer je to područje još ranjivo. U Podgorici će biti otvorena Kuća fudbala, a povodom jubileja biće održana i takmičenjau raznim sportovima. SCG se graničila sa Mađarskom na severu, Hrvatskom, BiH Republikom Srpskom i Italijom morska granica na zapadu, Rumunijom i Bugarskom na istoku, i Albanijom i Makedonijom na jugu. Povodom Dana nezavisnosti, u Nikšiću, Podgorici i Baru organizovane su izložbe suvenira sa motivima iz Crne Gore, koje su izradili učenici osnovnih i srednjih škola. To je mnogo važnije od 1918, članstva države u NATO ili Evropsku uniju - upozorava profesor Vukadinović.

[Znak ljubavi i vjernosti|Krstarica chat mobilni|>@=> 8 !5:A A> A:@KB>9 :0<5@K]






Oznake: crna, gora, slavi, dan, NEZAVISNOSTI

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.