Online_posao

Načini zarade u SFI

Više je načina zarade u SFI kompaniji :

1. PRIKUPLJANJE "VERSA POINTS" BODOVA (VP bodovi)



Krenuli ste s poslom i svaki dan morate obavljati zadatke i To-do liste, baš upravo ti zadatci koje obavljate svaki dan donose vam VP bodove koji su jako važni za daljnji rad.
Svakoga dana imate odraditi 11 zadataka što znači 11 VP svaki dan ( tj. 330 VP mjesečno). Zapamtite svaki bod je VAŽAN!


Zašto uopće skupljamo nekakve VP bodove?
Bodove prikupljate kako biste stekli određeni status u svom poslu i samim time napredovali. U početku kada ste se tek prijavili imali ste status "affiliate" (tj. "član"). Ako ste do početka idućeg mjeseca prikupili 1500VP (a vjerujte mi nije uopće toliko teško) onda postajete EA (Executive Affiliate). Taj status bi trebali potvrditi svaki mjesec!

Isplati se rješavati zadatke i skupiti mjesečno 330 VP!


2. POTICATI PRODAJU NA TRIPLECLICKS



Na TripleClicksu zarađujete na više načina:

Ř od vlastite prodaje
Ř od prodaje Vaših PSA i od njihovih PSA
Ř od prodaje svakog člana kojega direktno uključite u TripleClicks (ne mora biti SFI affiliate - član SFI)
Ř od vlastite kupovine (jer za svaku kupovinu dobivate određeni broj VP bodova)

Svi registrirani SFI članovi mogu preko TripleClicks-a zarađivati baveći se affiliate marketingom ( oglašavanje i prodaja usluga i proizvoda iz trgovine TripleClicks-a).

Ukoliko netko kupi nekakav proizvod ili uslugu preko vašeg linka kojega ste objavili ta osoba postaje vaš PRM (osobno preporučeni član) ali i vaš kupac.
Te od svake njegove kupnje bilo kad ona bila vi dobivate određenu proviziju za to.

3. SPONZORIRANJE



Da biste zarađivali i povećavali svoju zaradu nije dovoljno samo izvršavanje dnevnih, tjednih i mjesečnih zadataka. Trebate širiti svoj tim. Što bi značilo da trebate učlanjivati nove suradnike koji će biti jednako vrijedni u ovome poslu kao i vi!
Za svakoga tko se prijavi na SFI putem vašeg linka za registraciju vi mu automatski postajete SPONZOR !
Vaš zadatak kao sponzora je naučiti nekoga svemu što je vas vaš sponzor naučio.

4. DUPLIKACIJA



Ako ste zaposlili vrijedne pouzdane i odgovorne ljude i oni su krenuli vašim stopama te su počeli graditi svoj vlastiti tim i postajati sponzori nekome tu dolazi do sistema duplikacije jer se automatski i vaš tim širi i samim tim i zarada se povećava.

5. DODATNI PRIHODI ZARADE U SFI

Ukoliko želite zaraditi još više, SFI Vam omogućuje još 3 dodatna izvora prihoda:

- Co-Sponsor Affiliates (CSA) – zarađujete 15 % provizije + matching bodove
- Preporučivanjem ECA trgovaca na TripleClicks – možete zarađivati VP bodove i velike novčane premije doživotno.
- SFIPPA – mogućnost zarade do $12 dodatnog prihoda po akciji kao SFI oglašivač. ALI OVU ZADNJU METODU BAŠ I NE PREPORUČUJEMO!!



Do iduće objave srdačan pozdrav Marija Jurković

Oznake: ZARADA BEZ ULAGANJA, zarada preko, online posao, posao, posao na, internet po, sfi, SFI Internet zarada lako do novca novac kako zarad, SFI job

15.04.2014. u 21:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nakon registracije što dalje...

Napokon ste se odlučili REGISTRIRATI i odjednom ispred vas se nalazi previše informacija i jednostavno neznate kako dalje, nemojte paničariti u daljnjem dijelu teksta ću vam kroz nekoliko koraka objasniti koji su vam prvi zadatci koje morate napraviti! Udobno se smjestite i krenite na uzbudljivo putovanje zvano SFI !!!

Vaš prvi zadatak je otići do dijela gdje piše To-Do list i započnete sa "Getting started actions" ! Smatrajte te zadatke nešto kao podešavanje vašeg profila : potvrda ispravnosti vaše e-mail adrese, postavljanje slike profila, lajkanje FB stanice od SFI-a i TripleClicks-a. Ukoliko imate i Twitter profil prijavite se i tamo također trebate kliknuti na ''follow'' za SFI i TripleClicks. Ovo su samo korisnički zadatci koji vam donose VP potrebne za daljnji rad.

Moj savjet vam je da kad se odlučite za SFI otvorite novu e-mail adresu koja će vam biti jedino za ovaj posao. Jer ćete primati veliki broj e-mail ova!!

OD VELIKE VAŽNOSTI JE DA odmah nakon registracije krenete sa obavljanjem posla. Jer postoji nešto se zove "Fast Track" oznaka koju ćete dobiti jedino ako u prvih 24h vaše registracije skupite minimalno 500VP!
Ako to uspijete(a ne sumljam da nećete) dobivate dodatnih 200VP gratis.

Ja kada sam se prijavljivala na SFI od svoje sponzorice sam dobila savjet koji ću podijeliti i s vama ! NEMOJTE DIRATI LUNCPAD! Pitate se što je uopće launcpad??
Launchpad se sastoji od 30 lekcija. Svaki dan će Vam SFI kompanija slati na mail jednu lekciju - znači prvih 30 dana. Te lekcije su iznimno korisne da ih čitate i trebali biste ih SVAKAKO pročitati ali ono što je bitno je da ne odgovarate na pitanja. Naime, na kraju svake lekcije se nalazi pitanje na koje možete odgovoriti (pitanje je vezano za Launchpad lekciju). Ukoliko odgovorite na pitanje, dobijete 15 VP bodova ali u vašem prvom dijelu rada nije potrebno da odgovarate na pitanje jer je dovoljno zadataka koje imate obaviti da biste ostvarili 1500VP za taj mjesec s kojima postajete EA! Vi dakako da možete čitati to vam nitko ne brani ali odgovore ostavite za ''crne dane'' kada vam bude nedostajalo bodova za potvrdu određenog statusa!

I moj zadnji savjet je...NEMOJTE ODUSTATI! Jer u bilo kojem trenutku vi možete i imate pravo kontaktirati vašega sponzora i pitati za savjet i pomoć!!

Ja vam želim mnogo uspjeha i puno sreće jer sada je prilika da napravite nešto dobro za svoju budućnost !!!

Oznake: SFI Internet zarada lako do novca novac kako zarad, SFI job, što nakon registracije, online posao, posao od kuće, sfi, internet posao, luncpad

13.04.2014. u 15:38 | 0 Komentara | Print | # | ^

ŠTO JE SFI ?



Krajnje vrijeme je vrijeme da vam predstavim tvrtku za koju radim da vam dokažem da to nije još jedna u nizu prevara preko interneta! Sigurno se pitate što je to uopće SFI??

SFI je skraćenica od naziva ''Strong Future International Marketing Group'' .

Pokrenuta je 1998. godine, kada je imala samo jedan proizvod koji je bio prodavan isključivo u Sjedinjenim Američkim Državama. SFI je sada narastao na više od 110.000 proizvoda i usluga (i svakodnevno raste) njegovi proizvodi sesada prodaju u 190 zemalja širom svijeta. SFI je jedan od najbrže rastućih tvrtki takve vrste u svijetu.

KONTAKT INFORMACIJE O SFI :
Sjedište tvrtke nalazi se na adresi:
8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505.
Telefonski broj: 402-434-8480
Fax broj: 402-434-8483.


Osnivač SFI-a je gospodin Gery Carson koji je ujedno i predsjednik tvrtke te izvršni direktor. Od 1985. do 1998. godine, gospodin Gery je bio top marketer i rekordni distributer za nekoliko tvrtki izravne prodaje. Godine 1992., dobio je nacionalno priznanje i njegovo je ime bilo objavljeno na listi izvandrednih mladih ljudi u SAD-u.



Dodatno o SFI kompaniji

SFI posluje gotovo 15 godina te broji milijune dolara godišnje od prodaje, isto tako i milijune dolara isplaćenih u provizijama, baš kao i tisuće zadovoljnih članova diljem svijeta.
Dokazano je da SFI od dana kada je osnovan do danas NIKADA nije poslovao sa gubitkom te da iza sebe ima uspješnu povijest a ne sumljamo i još bolju budućnost.

Ako sam vas barem malo zainteresirala o priči o SFI i ako želite i Vi postati dio našega tima sve što morate je putem linka za registraciju se BESPLATNO PRIJAVITI i početi raditi za svoje bolje sutra !!

BESPLATNA PRIJAVA

Oznake: SFI job, što je SFI, zarada, INTERNET ZARADA, online posao, posao od

03.04.2014. u 16:58 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2014  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2014 (4)
Ožujak 2014 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

ponekad se nađeš u situaciji da ne znaš što napraviti,
trebaš donijeti neke odluke
trebaš se pokrenuti,
a ne znaš u kojem smjeru...
teško je biti sam sebi šef
puno je lakše kad ti drugi govore šta da radiš
i daju upute!

TO JE SFI (Strong Future International)

Linkovi

BESPLATNA REGISTRACIJA


SFI FORUM

BANERI: