Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posao1online

Marketing

Nakon registracije što dalje...

Napokon ste se odlučili REGISTRIRATI i odjednom ispred vas se nalazi previše informacija i jednostavno neznate kako dalje, nemojte paničariti u daljnjem dijelu teksta ću vam kroz nekoliko koraka objasniti koji su vam prvi zadatci koje morate napraviti! Udobno se smjestite i krenite na uzbudljivo putovanje zvano SFI !!!

Vaš prvi zadatak je otići do dijela gdje piše To-Do list i započnete sa "Getting started actions" ! Smatrajte te zadatke nešto kao podešavanje vašeg profila : potvrda ispravnosti vaše e-mail adrese, postavljanje slike profila, lajkanje FB stanice od SFI-a i TripleClicks-a. Ukoliko imate i Twitter profil prijavite se i tamo također trebate kliknuti na ''follow'' za SFI i TripleClicks. Ovo su samo korisnički zadatci koji vam donose VP potrebne za daljnji rad.

Moj savjet vam je da kad se odlučite za SFI otvorite novu e-mail adresu koja će vam biti jedino za ovaj posao. Jer ćete primati veliki broj e-mail ova!!

OD VELIKE VAŽNOSTI JE DA odmah nakon registracije krenete sa obavljanjem posla. Jer postoji nešto se zove "Fast Track" oznaka koju ćete dobiti jedino ako u prvih 24h vaše registracije skupite minimalno 500VP!
Ako to uspijete(a ne sumljam da nećete) dobivate dodatnih 200VP gratis.

Ja kada sam se prijavljivala na SFI od svoje sponzorice sam dobila savjet koji ću podijeliti i s vama ! NEMOJTE DIRATI LUNCPAD! Pitate se što je uopće launcpad??
Launchpad se sastoji od 30 lekcija. Svaki dan će Vam SFI kompanija slati na mail jednu lekciju - znači prvih 30 dana. Te lekcije su iznimno korisne da ih čitate i trebali biste ih SVAKAKO pročitati ali ono što je bitno je da ne odgovarate na pitanja. Naime, na kraju svake lekcije se nalazi pitanje na koje možete odgovoriti (pitanje je vezano za Launchpad lekciju). Ukoliko odgovorite na pitanje, dobijete 15 VP bodova ali u vašem prvom dijelu rada nije potrebno da odgovarate na pitanje jer je dovoljno zadataka koje imate obaviti da biste ostvarili 1500VP za taj mjesec s kojima postajete EA! Vi dakako da možete čitati to vam nitko ne brani ali odgovore ostavite za ''crne dane'' kada vam bude nedostajalo bodova za potvrdu određenog statusa!

I moj zadnji savjet je...NEMOJTE ODUSTATI! Jer u bilo kojem trenutku vi možete i imate pravo kontaktirati vašega sponzora i pitati za savjet i pomoć!!

Ja vam želim mnogo uspjeha i puno sreće jer sada je prilika da napravite nešto dobro za svoju budućnost !!!


Post je objavljen 13.04.2014. u 15:38 sati.