Dnevnik jednog wannabe pokeraša

srijeda, 03.02.2010.

POKER NORDICA

Pozdrav svima nakon duuuuuuuuugoooooooo vremena! Nije se imalo vremena baš za pisanje bloga u zadnjem mjesecu ali pokušat ćemo proanalizirati što se sve dogodilo i zašto smo izgubili protiv Francuza u finalu ( šala mala) :)))! Prvo, čestitao bih pobjedniku za najbolji blog jer stvarno je najbolji, bez dileme, a drugo zahvalio bih Pokerpro.com.hr - u na 50$ što su me nagradili i dali prigodu da si malo uvećam banku! Nadam se da ću ih mudro iskoristiti i što brže uduplati.

Odlučio sam maksimalno iskoristiti tih 50$, te sam napravio depozit na PokerNordica -u. Time sam dobio 100% first depozit bonus i 20$ pošto sam koristio Moneybookers. Ako budem pametan i koncentriran na igru i ako ne budem upadao u famozne TILT faze imat ću 120$ nakon čišćena svih bonusa, odnosno 110$ jer sam frendu posudio 10$ za igru. Nadam se da ću dotada već imati banku za NL10. Moram reći da mi se stranica sviđa, a i igrači nisu bog zna što. Jedina zamjerka je brzina. Ruke ima traju previše dugo, a i opcija "rabbit" samo usporava igru. Nisam odigrao neki veći broj ruku ali uspio sam banku dići na 78,50$ i time sam zasad zadovoljan. Vidjet ćemo kako će se ova avantura odvijati :)))!!!

No, da se vratimo na Full Tilt avanturu i dizanje banke praktički iz ničega! Stanje banke je 60$. Nije loše, ali nadao sam se višoj brojci svakako. Banka je bila na enormno visokih 75 dolara, ali vratio sam frendu 10$ koje mi je posudio, plus 5 dolara kao znak zahvalnosti. Čovjek je sahranio svoju bankroll i red je bio da vratim uslugu!
Cilj je i dalje isti. Doći do NL10 držeći se bankroll managmenta. Igrao sam cijelo vrijeme 3 ili 4 stola, no to je gubitak vremena i $$$, te se krenilo igrati 6 stolova s namjerom povećavanja + dva komada! Ipak sam odustao od Pot Limit Omahe jer su swingovi užasno veliki i jednostavno ne želim ugroziti banku. Inače igra je odlična i ima jako puno riba koje se može razbijati i razbijati :)))! Za sada toliko!!!

Evo jedan mali session sa PokerNordice, dosta loš moram napomeniti:)))!





Misao dana:
It's hard work. Gambling. Playing poker. Don't let anyone tell you different. Think about what it's like sitting at a poker table with people whose only goal is to cut your throat, take your money, and leave you out back talking to yourself about what went wrong inside! (Stu Unger)


- 01:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #