Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pokerbrat

Marketing

POKER NORDICA

Pozdrav svima nakon duuuuuuuuugoooooooo vremena! Nije se imalo vremena baš za pisanje bloga u zadnjem mjesecu ali pokušat ćemo proanalizirati što se sve dogodilo i zašto smo izgubili protiv Francuza u finalu ( šala mala) :)))! Prvo, čestitao bih pobjedniku za najbolji blog jer stvarno je najbolji, bez dileme, a drugo zahvalio bih Pokerpro.com.hr - u na 50$ što su me nagradili i dali prigodu da si malo uvećam banku! Nadam se da ću ih mudro iskoristiti i što brže uduplati.

Odlučio sam maksimalno iskoristiti tih 50$, te sam napravio depozit na PokerNordica -u. Time sam dobio 100% first depozit bonus i 20$ pošto sam koristio Moneybookers. Ako budem pametan i koncentriran na igru i ako ne budem upadao u famozne TILT faze imat ću 120$ nakon čišćena svih bonusa, odnosno 110$ jer sam frendu posudio 10$ za igru. Nadam se da ću dotada već imati banku za NL10. Moram reći da mi se stranica sviđa, a i igrači nisu bog zna što. Jedina zamjerka je brzina. Ruke ima traju previše dugo, a i opcija "rabbit" samo usporava igru. Nisam odigrao neki veći broj ruku ali uspio sam banku dići na 78,50$ i time sam zasad zadovoljan. Vidjet ćemo kako će se ova avantura odvijati :)))!!!

No, da se vratimo na Full Tilt avanturu i dizanje banke praktički iz ničega! Stanje banke je 60$. Nije loše, ali nadao sam se višoj brojci svakako. Banka je bila na enormno visokih 75 dolara, ali vratio sam frendu 10$ koje mi je posudio, plus 5 dolara kao znak zahvalnosti. Čovjek je sahranio svoju bankroll i red je bio da vratim uslugu!
Cilj je i dalje isti. Doći do NL10 držeći se bankroll managmenta. Igrao sam cijelo vrijeme 3 ili 4 stola, no to je gubitak vremena i $$$, te se krenilo igrati 6 stolova s namjerom povećavanja + dva komada! Ipak sam odustao od Pot Limit Omahe jer su swingovi užasno veliki i jednostavno ne želim ugroziti banku. Inače igra je odlična i ima jako puno riba koje se može razbijati i razbijati :)))! Za sada toliko!!!

Evo jedan mali session sa PokerNordice, dosta loš moram napomeniti:)))!





Misao dana:
It's hard work. Gambling. Playing poker. Don't let anyone tell you different. Think about what it's like sitting at a poker table with people whose only goal is to cut your throat, take your money, and leave you out back talking to yourself about what went wrong inside! (Stu Unger)




Post je objavljen 03.02.2010. u 01:41 sati.