Posao u crnoj gori sa znanjem ruskog jezika - Stvarne djevojke

subota , 29.12.2018.

Posao










Click here: Posao u crnoj gori sa znanjem ruskog jezika






Ukoliko želite izbrisati kolačiće koji se čuvaju na vašim uređajima i konfigurisati vaš internet preglednik tako da odbija kolačiće, možete to učiniti u podešavanjima vašeg internet preglednika. Rok trajanja ovih kolačića je do jedne godine.



posao u crnoj gori sa znanjem ruskog jezika

Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posete drugim internet stranicama. Govorim tecno engleski , ruski , madarski, srpski, rad na kompjuteru -internet -komunikacija. Opis oglasa Posao dispečer Austrija — Potrebna osoba sa znanjem srpskog ili slovenačkog i nemačkog jezika za rad na poziciji dispečera. Ukoliko postoji bilo kakav posao u vezi sa strujom - i bilo gde VAN SRBIJE - molim Vas javite se, ozbiljno sam zainteresovan.



posao u crnoj gori sa znanjem ruskog jezika

Administrator sa znanjem ruskog jezika - Koristimo tehnologiju kolačica kako bismo vam ponudili bolju uslugu posete naše web stranice, u potpunosti prilagođenu vama.



posao u crnoj gori sa znanjem ruskog jezika

Diplomirani sam gradjevinski inzenjer. Odlicno govorim ruski jezik citam i pisem. Trazim dugorocniji posao u Crnoj Gori na moru po mogucstvu u nekoj ruskoj ili zajednickoj firmi, agenciji ili na izvodjenju radova. Da li neko zna kako se krecu plate i da li se moze naci posao. Pavle jurgens kotor Član broj: 138362 Poruke: 4 213. Ukoliko postoji bilo kakav posao u vezi sa strujom - i bilo gde VAN SRBIJE - molim Vas javite se, ozbiljno sam zainteresovan. Uz to se profesionalno bavim fotografijom i videom... Za detalje: Goran Stojanovic fiva ptt. Plate su oko 250 ili 350eur + procenat, smestaj i prevoz placeni. Od prve plate ti uzimaju 100eur jer su ti nasli posao. E sada, koliko je ovo tacno nisam sigurna posto sam nacula da je ispala.



Đorđe Čvarkov priča Ruski jezik HQ
Odlicno govorim ruski jezik citam i pisem. Ako nekoga interesuje neki drugi posao za ponuditi slobodno nek se javi pa cemo se dogovoriti. Plata je 1830 evra bruto. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posete drugim internet stranicama. Ako nekoga interesuje neki drugi posao za ponuditi slobodno nek se javi pa cemo se dogovoriti.

[Facebook login prijavi se|Ulaz na nalog|Kako napraviti web stranicu? Besplatna izrada web stranice]






Oznake: posao

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.