Sex na plazi u splitu video - Datiranje za seks

četvrtak , 27.12.2018.

DRAMA U SPLITU Odjeknule dve eksplozije, muškarac (54) se razneo na plaži (VIDEO)










Click here: Sex na plazi u splitu video






Jer nije Dalmacija samo Makarska rivijera, nije Dalmacija samo noćni izlazak, nije Dalmacija samo plaža i borba za mjestom na plaži, Dalmacija je mnogo više, Dalmacija je mjesto za istraživanje i uživanje u onome što doživiš svako jutro, svaki dan i svaku noć. Trebalo im je pola sata, a potom je svako otišao na svoju stranu.



sex na plazi u splitu video

Popeli smo se iscrpljeni, ali puni adrenalina i oduševljenja zbog pogleda, zbog visine i moći koja se može vidjeti na samom rubu litica koje pruža Telaščica. Nakon obilaska, ukrcavli smo se na našu barku i zaputili ka privatnom otoku Katarina.



sex na plazi u splitu video

HAOS NA PLAŽI U SPLITU: Pojavile su se žene u burkiniju i muškarci sa puškama, kupači u panici! - Proveli smo neko vrijeme s njom i njenim mladim mužićem, zahvalili se na svemu što je učinila za nas i krenuli dalje put juga.



sex na plazi u splitu video

Zbog nemorala su završili na sudu i sve priznali. Seks na javnom mestu koštao ih je oko 200 evra. U parku na klupi Mlađi par nije mogao da se obuzda u parkiću okruženom zgradama, u centru Križevaca. Trebalo im je pola sata, a potom je svako otišao na svoju stranu. Sve se odigralo oko šest satu ujutro, a imali su i publiku. Inače, klupice u tom parku su česta meta parova u naletu strasti. U automobilu Ni krcat parking u zagrebačkom naselju Stenjevec nije smetao jednom paru. No, njihova strasna avantura nije promakla znatiželjnicima koji su se našli na istom mestu u isto vreme. Na haubi sveštenik sa ljubavnikom?! Policija Vranjskog jezera naišla je na šokantan prizor tokom noćne patrole. Na haubi automobila sveštenik je imao seks sa svojim ljubavnikom. No, paru nisu smetali pogledi zgroženih penzionera, kao ni prolaznici i vozači koji su se trudili biti pristojni i da ne bulje u njih. Ispred najpoznatijeg splitskog spomenika Ispred spomenika Grgura Ninskog u Splitu odigrao se vatreni ponoćni seks. Mladom paru iz Australije nije zasmetalo što ih gledaju navijači i glasno bodre, dok ovi menjaju poze. Na stepenicama prodavnice Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje na stepenicama napuštene prodavnice u centru Zagreba. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Bilo je oko 14 časova kad su počeli, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je pobesneo te je policajce gađao flašama.



Snimka seksa
Ujutru ponovo pakovanje i ukrcavanje na trajekt. Levat koji natovari po 100-150 turista i idemo po moru, međutim nije ni blizu toga. Ponovo smo se uhvatili u koštac sa traženjem smještaja jer nismo imali ništa rezervisaano, tj. Nakon sat mirne vožnje, počeo je puhati Jugo. Ja sam se smijao u svih 16.

[Cure za udaju|Novi sad masaza|Badoo bih tuzla]






Oznake: haos!, naš, plaži, u, SPLITU:, Pojavile, Su, se, žene, burkiniju, i, muškarci, sa, puškama, kupaći, PANICI

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.