Novi sad masaza - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

Jedinstvena masaža za potpuni










Click here: Novi sad masaza






Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Erotska Masaza je nastao sa namerom da poboljša kvalitet ovakve vrste relaks masaža. Sex oglasi Novi Sad Jedini pravi seks oglasi Novi Sad Raspoloženi ste za sex Novi Sad je pun mogućnosti!



novi sad masaza

Sex oglasi Novi Sad Jedini pravi seks oglasi Novi Sad Raspoloženi ste za sex Novi Sad je pun mogućnosti! Sajt Erotska Masaza namenjen je isključivo punoletnim osoboma i samim pristupom, prihvatate sledeće : da imate preko 18 godina; da ćete u slučaju ilegalnih aktivnosti u vašoj zemlji kao što su poslovna pratnja, prostitucija, trgovina ljudima, erotski i sexy oglasi ili bilo koja druga ilegalna aktivnost koja uključuje zamenu novca za seks, prijaviti nadležnim organima; da preuzimate svu odgovornost kao odrasla osoba; da ste na ovaj sajt došli isključivo iz dobre namere. Reklamni tekst KOMENTARI nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.



novi sad masaza

Cenovnik usluga - MASAŽA U SLANOJ SOBI Kombinacija uživanja i povećanja imuniteta!



novi sad masaza

KLASIČNA RELAX MASAŽA Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Obrađuje celo telo,od stopala do vrata i glave. Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30,45,60,90 ili 120 minuta. MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM Jedna od najnežnijih i najugodnijih masaža. Podstiče izlučivanje hormona sreće,i smanjuje napetost i stres. Ujedno je to i tretman nege tela,jer potpuno prirodna čokolada koja se koristi obnavlja kožu i daje joj blistav čokoladni sjaj. Trajanje masaže je 45 minuta. MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM - hot stone therapy Jaka energetska masaža koja kombinuje 10 orijentalnih masažnih tehnika sa toplinom i energijom vulkanskog kamenja. Koristi se vulkansko kamenje sa jakim elektromagnetnim potencijalom. Ovo je izuzetno delotvoran antistres tretman koji telo dovodi u stanje relaksacije,a mišiće oslobađa grčeva i napetosti. SPORTSKA MASAŽA Obrađuje mišice vazne za određenu atletsku aktivnost. Smanjuje mogućnost povrede i ubrzava oporavak mišića. Trajanje masaže je 40 minuta. ANTISTRES MASAŽA Kombinacija refleksoterapije i relax masaže. Izvodi se pomoću toplih jastučića koji su napunjeni aromatičnim semenkama koje doprinose opuštanju i oslobađanju od stresa. ŠVEDSKA MASAŽA Dinamična masaža koja ima za cllj da podigne energiju, oslobodi od napetosti, poboljša cirkulaciju, oslobodi telo od toxina... Preporučuje se u serijama kako bi ispoljila svoje puno dejstvo. Trajanje masaže je 60 minuta. KRALJEVSKA MASAŽA Sinhronizovani pokreti dva terapeuta pružiće vam doživljaj potpune harmonije, balansa i smirenosti, uspostavljajući u vašem telu energetsku stabilnost. Ova masaža pruža potpuni osećaj glamura i prefinjenosti, i pravo je osveženje za duh i telo. MASAŽA U SLANOJ SOBI Kombinacija uživanja i povećanja imuniteta! Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje. Ova masaža će rešiti prehladu, alergiju i bolove u leđima u jednom potezu.



Wellness centar Hotel Park Novi Sad
Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje. Na ovim stranicama možete pronaći sve one koji su zainteresovani za erotsku masažu. Ovaj servis je potpuno legalan - odobravamo samo nekomercijalne oglase. Within the group of Tantric massage we do four diametrically opposite types of massage which differ in character and a way they are performed, thus having different effects. MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM - hot stone therapy Jaka energetska masaža koja kombinuje 10 orijentalnih masažnih tehnika sa toplinom i energijom vulkanskog kamenja.

[Kako upoznati nove ljude u beogradu|Trazim partnericu chat|Matorke slovenija]






Oznake: Cenovnik, usluga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.