Najnovije novosti iPazin net-a i Pazin UG-aFinanciranje klubova mladih

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, sukladno odredbama Nacionalnog programa djelovanja za mlade, raspisuje

Sedam dana stvaranja u Pazinu

Udruga "Veliki mali čovjek" i Udruga "I" ove godine organizairaju u Pazinu treći po redu "Festival Sedam dana stvaranja".

Vaterpolo turnir

Čujte i počujte!
U subotu, 01.07.2006. na Zarečkom krovu održati će se 4. izdanje sada već tradicionalnog Vaterpolo turnira "Zarečki krov" na kojem će se i ove godine okupiti vaterpolo ekipe iz Pazina i pazinštine, Poreča, Rovinja i Pule te nekoliko stotina posjetitelja i gostiju.

Nova doza ''PAZIN UNDERGROUND'' MP3-ca

Kao što je obećano, jučer je na download postavljena nova doza mp3-ca te jedan fanzin u .pdf formatu, a sada nešto više o novim stvarima na downloadu

PRIČA O RECENZIJAMA
Kao što vidite, na sajtu postoji ''Reviews'' sekcija, eliti sekcija za recenzije koncerata, cd-a, kaseta, fanzina,... a nedavno sam ja počeo raditi malo aktivnije na recenziranju te ću se potruditi u daljnje da svakih par dana bude neka nova recenzija gore.

Pazinska Kajgana

15.12.2006., petak

Pazinska Kajgana se vratila...


Zadnji dani "Pazinskog mora"?!

Dali su ovi zadnji dani velike lokve koja nastaje prilikom kiše iza autobusne stanice kod zgrade gdje su trgovina Istracommerce-a, Reginex-a, i Brionka a ostaje puno dana nakon kiše? Ta lokva poznatija kod mnogih građana grada Pazina ali i šire po imenu "Pazinsko more" uvijek je radila problem kod dosta stvari ali ipak i to famozno "more" počelo si je odbrojavat zadnje dane, barem se nadajmo. Napokon bi se dočekao i taj dan da se to "more" zauvijek osuši i ne vrati se, a razlog tome su radovi koji se zadnjih 15 dana rade na "Zabranjenoj". Uz kanalizacijsku cijev nadajmo se da se postavlja cijev za oborinske vode gdje bi tekla kišnica iz "Pazinskog mora". Možemo mi govorit o temu sada, ali pitanje je dali su se i iz gradske uprave toga sjetili prije početka radova. Za taj odgovor morat ćemo početak nekoliko dana ali ako se je propustilo riješit tu situaciju a ovo je bila velika prilika da se riješi, što se može reći nego samo jako teške riječi protiv nadležnih i neka se drugi put mućne s tim glavama prije obavljanja nekog posla. Ali ipak valja početak s teškim riječima možda su se toga i oni sjetili prije.

Pazinskim studentima vraćena "budilica"

Peticija koju su Pazinski studenti predali nadležnima u našem gradu bila je da se postave ležeći policajci kod zgrade Purisa (skretanje za Kamen). Peticija je bila uspješna i ležeći policajci su se postavili krajem osmog mjeseca. Razlog zbog čega su studenti ovo zahtjevali je sljedeći. Sjećate se (kada ste se vozili iz smjera diskonata prema gradu) betonske ceste i (poznata skakutanja, drmanja ili kako ćete već to nazvati) koja je bila popravljena i koja je poslije asfaltirana? E pa ta skakutanja su bila buđenja za studente koji su dolazi s autobusom doma iz Rijeke, Zagreba...pa tako nisu trebali se bojat ako slučajno umorni zaspu u autobusu da će produžit dalje za neki drugi grad. E pa s asfaltiranom cestom nestala je "budilica" i neki studenti koji su zaspali na putu probudili su se u nekom drugom gradu (Puli, Poreču..) ili na putu do tih gradova i trebalo je nešto poduzet. Sad dali je ova "budilica" dobra kao ona stara treba pitati naše studente.


Pozdrav od redakcije PK-e...

- 19:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2006  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


.
O Pazinskoj Kajgani (ili ti Fritaja)!
Blog Pazinska kajgana (fritaja) je otvoren zbog dva razloga...radi znatizelje i da se daju informacije (nove i stare) iz Pazina..ali ipak ne samo iz Pazina nego iz cijelog svijeta...ali uglavnom iz Pazina! I to najaktualnije novosti i tračevi! I ako neki postove provrijede neke ljudi, znajte nije namjerno i bilo je iz šale i radi zabave!

Tu zasada možete naći: downloadove nekih pjesama, linkove Pazinskih stranica, "Pazinska osoba tjedna", zanimjlive člankove, novosti iz iPazina i par riječi o gradu Pazinu!
Priprema se još jedan blog u vezi...nećemo otkriti


cesko_jr

kontakt

pazinska.kajgana@gmail.com

ili

antonio.cesic@gmail.com


O Gradu Pazinu, Pazinska osoba tjedna
O Gradu Pazinu


Pazin je grad u kojem živi oko 5000 stanovnika, administrativno sjedište Istarske županije i jedinice lokalne samouprave sa statusom Grada. Ima vlastiti grb i zastavu s kulom tisućugodišnjeg kaštela. U Pazinu je stoljećima bilo sjedište istoimene Grofovije, a od 1825. do 1860. Istarskog okruga. Glavni spomenici graditeljstva, koji značajem nadilaze lokalne okvire, su kaštel, župna crkva sv. Nikole i franjevački samostan.
Više o Gradu Pazinu

Pazinska osoba mjeseca

PAZINSKA OSOBA MJESECA:
MILA ANZUR


Nakon drugog pokušaja u kvizu "Najslabija Karika" uspjela je doći do kraja i osvojiti 21,600 kuna. Pri tome je promovirala Pazin u konteksu Jules Vernea. Čestitamo na uspjehu, svaka čast profesorice!


3. Pazinska osoba mjeseca:
Davor Šišović
2. Pazinska osoba mjeseca:
Alen Guštin1. Pazinska osoba mjeseca:
Pankracije "Pani" Barać1. "Pazinska osoba tjedna" Pankracije "Pani" Barać

Tražilica: