Komentari

pazinskakajgana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ...Chandale...

    ah, sto li sam ja volila pazinsko more, onako sa slauficon i plivalicama pod marendon napravit jedan salto mortale i hop u more...
    falit ce mi...

    avatar

    30.12.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Pero

    Prosvjed protiv izgradnje tvornice kamene vune u Pićnu

    PROBUDITE SE ! OVO JE POSLJEDNJA PRILIKA DA NEŠTO JOŠ UČINIMO ZA SEBE DOK NE POSTANE PREKASNO. TVORNICA KAMENE VUNE U PIĆNU DO TE JE MJERE KONTAMINIRAJUĆA DA ĆE UTJECATI NA ZDRAVLJE NE SAMO PIĆANACA VEĆ SVIH GRAĐANA ISTRE PA ČAK I KVARNERA!

    Radi se o najprljavijoj industriji koju se može zamisliti. Sirovina koja će se koristiti i kamionima dovoziti iz Bosne i Austrije je radioaktivna. Pri proizvodnji će se oslobađati velika količina topline koja će poremetiti klimu cijelog kraja do te mjere da će otapati snijeg na Učki. Tvornica će ispuštati iznimno otrovne i kancerogene tvari i spojeve i to u količinama 200%, 300%, 500% pa i 3 600% većim nego što je to dopušteno europskim propisima ( sumporni oksidi, koncentrirane kiseline, spojevi teških metala, amonijak, živa ,kadmij itd...) .

    Rockwool prosvjedni skup se odrzava u subotu, 27. sijecnja 2007. u 14.00 sati na glavnom trgu u Pićnu (a ne kao sto je bilo ranije najavljeno, pred gradilistem).

    Ajmo ljudi ako vam je bar malo stalo do ove zemlje i njezinih bogatstava dođite na prosvjed!

    www.saveistria.com

    avatar

    20.01.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • infra-red

    heyloooo..
    samo da pozdravin i da se malo izreklamiran .. tj. pustin novu adresu ..
    pozzzzzzzdrafffff

    avatar

    21.01.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • infra-red

    i yust came to say i love you....r site =)
    heh .. samo navratih da vidin ca je novega na kajgani ... a vidin da smo se malo uljenili.. nije dobro nije dobro .. češko manje alkohola, više pisanja .. =) NOT! =) ajd pozd.

    avatar

    22.01.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • infra-red

    =)
    moj ki?? kako si se to izrazija?? =))) e da ma pusti ga da pati i zivi u neznanju pa mu nemoj nis rec
    ajd vidimo se veceras... hev fannnnnn ... tj... ma ne treba ti to zazelit .. znan da se vec luuudo zabavljas
    mah mah

    avatar

    24.02.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    03.11.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • maya221

    zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    avatar

    22.05.2022. (14:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...