Sličice zabibuška - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

COLLECTION: ZABIBUŠKA










Click here: Sličice zabibuška






Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15. Prvi puta će se tako na terenu naći momčadi Islanda i Paname, a neće se pojaviti četverostruki pobjednik Italija. Naravno, nekad pogode, nekad pogreše, a u Paniniju vole da istaknu situaciju iz 2014. Takođe ako vam je član dao jednu pozitivnu ocenu to se računa kao jedna jedinstvena pozitivna ocena.



sličice zabibuška

Prvu nagradu u drugom kolu izvlačenja, Play station 4, dobio je Marko Miljanić iz Zvornika. Sličice možete pronaći na svim kioscima širom zemlje po ceni od 50 dinara. Za svaki popunjeni album čeka vas poklon iznenađenja!



sličice zabibuška

COLLECTION: ZABIBUŠKA - Primer: Prodaje se digitalna kamera, početna cena 10 din.



sličice zabibuška

Nakon više od 872 utakmice i 210 zemalja koje su se natjecale, njih 32 su se uspjele probiti u finale. Prvi puta će se tako na terenu naći momčadi Islanda i Paname, a neće se pojaviti četverostruki pobjednik Italija. Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Za razliku od mnogih nagradnih igara na ovu se možeš prijaviti i više puta. Svakih deset paketića je jedna šansa, više paketića više šanse! Ako nisi do sada skupljao Zabibuška sličice još nije kasno, tek smo počeli. Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15. Ne propusti i ostala izvlačenja koji su 12. J oš nije kasno da se uključiš! Misliš da znaš apsolutno sve o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, pokaži nam u zabavnom kvizu. Nije bed i ako nešto ne znaš, hrpu toga ćeš i naučiti ; Pogledaj urnebesni video Sikrta i Leona kako halaju FIFU. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;.



Otvaranje paketica :NBA, Rusija, Gooolmania i Zabibuška
On se računa na sledeći način: Jedinstvena pozitivna ocena predstavlja pozitivne ocene dobijene od jednog člana. Ne odustajete i sada nudite 4. Ne propusti i ostala izvlačenja koji su 12. Procenat pozitivnih ocena vam pomaže da na jednostavan način proverite da li je član od poverenja. Album je osmišljen tako da svaka reprezentacija ima svoju stranu, sa zanimljivostima iz istorije fudbala te zemlje. Limundo agent funkcioniše na sledeći način: Ubacite svoju maksimalnu ponudu i agent će nuditi za vas uvek toliko da vodite do vaše maksimalne ponude. Od prošlog Svetskog prvenstva u Brazilu zarada je bila oko 400 miliona dolara, dok se od ove godine očekuje čak milijardu dolara! Zbog inflacije teško je tu vrednost pretvoriti u današnju dinarsku protivvrednost, ali pre nego što su Italijani prihvatili evro, deset lira vredelo je otprilike 60 para.

[Flertovanje s drugima| Kako uvesti novu macku?|Metodika Upoznavanja Dece Sa Okolinom]






Oznake: Collection, ZABIBUŠKA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.