FORT MINOR

MKS/ papercut9

ponedjeljak, 02.10.2006.

Pogled na 'The Rising Tied' jedne cure...

[original]

NAPISALA: April Perry
Srednja škola 'Hurricane'

'' Veliki sam LP fan i kada sam čula da Mike Shinoda dolazi sa sporednim projektom, bila sam oduševljena! Fort Minor je nešto na čemu je Mike radio nekoliko godina, ali sa svime time LP je imao koncertne turneje, nove CD/ DVD- e i suradnju mash- up s Jay- Z- em, tako da nikad nije bilo vremena za to do sada.

Pretpostavljala sam da će album 'The Rising Tied' zvučati poput LP- a samo s više rap- a. Kada sam preslušala CD, pomislila sam, da sam bila potpuno u krivu.

Na dan izlaska albuma odmah sam se zaputila prema Wall- Mart- u. Bila sam sretna kada sam primjetila da je nekoliko kupaca koji su prošli pored mene imali CD od Fort Minor- a.

Kad sam kupila CD, okvirno sam preslušala sve pjesme. Jedinstven zvuk svake pjesme mi je stvarno privukao pozornost, posebno pjesma pod imenom 'In Stereo'.

Spoj različitih instrumenata dodanih da bi ublažili kompjuterski napravljene beatove, da ne spominjem glasove različitih gostiju, stvarajući album tako višezvučnim da paše svim vrstama muzičkih ukusa. Zvukovi na albumu variraju od sporih balada pa sve do ekstremnog hip– hop- a.

Što se tiče lyricsa, svaka FM pjesma varira u sadržaju. Za pjesmu 'Where' d You Go' (feat. Holly Brook) koja se nalazi na top ljestvicama, lyricsi su iz perspektive Mike- ove žene, govore o tome kako je biti u braku sa osobom koja je često izvan grada zbog posla. Na 'Kenji', Shinoda rap- a o prošlosti svoje obitelji, o tome kako su došli živjeti u Ameriku i kako su na njih utjecali logori zbog II. Svjetskog rata.

Dodatne pjesme na albumu uključuju 'Remember The Name', 'Believe Me' (koja uključuje rap- anje i pjevanje) i 'Petrified', svi singlovi koji su bili pušteni prije 'Where'd You Go'. Za razliku od drugih rap-era, Shinoda vješto rap- a, olakšavajući nam da razumijemo lyricse svake pjesma bez potrebe da ih preslušamo ispočetka.

Iako je FM imao singlove prije 'Where'd You Go', ta im je pjesma bila hit s kojom su se proslavili.

Video, koji je bio snimljen u domovinama pravih osoba, uključujući roditelje vojnika i žene baseball igrača, emitiran je puno puta na TV stanicama kao što su MTV, VH- 1 i Fuse. Sama pjesma bila je puštana redovito na lokalnim satelitskim radiostanicama.

FM pjesme, videe i ostale dodatke možete čuti i vidjeti na web stranici grupe, www.fortminor.com. Od tamo možete doći do FM MySpace i LP stranice. FM-ov 'The Rasing Tied' je dostupan za prodaju i downloadiranje na svim većim muzičkim trgovinama i online preprodavaonicama ''.



Veliki THANX mom najdražem stepup9... NAJBOLJI SI!!! kiss
- 23:01 - .komentari. (2) - .print. - .#.

<< Arhiva >>