< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (8)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

by Tincha

Opis bloga

umri uz instrumen kojeg sviras

to je zivot metala

Linkovi

MAIDEN
JOBITO
COB
HELLOWEEN
KVIZ O PAJOTU



nase stavari

BRUTALIZACIJA
BBubbly
RRandy
UUnusual
TTwisted
AAmazing
LLoving
IInventive
ZZippy
AAwesome
CCheesy
IInfluential
JJoyful
AAppealing
Get Your Own Name Acronym

Free Counters
Free Counters




petak, 28.12.2007.

novi postic pisvecen MAIDEN-ima

- SVJETSKA TURNEJA ‘08

IRON MAIDEN POTVRDILI KONCERT U SPLITU

Iron Maiden sa zadovoljstvom najavljuje nastup u Splitu na gradskom stadionu, Hrvatska, u nedjelju 10. kolovoza u sklopu njihove “Somewhere Back In Time” svjetske turneje 2008.
Turneja ‘SOMEWHERE BACK IN TIME – WORLD TOUR 08’, ponovno ce podsjetiti na povijest benda fokusiranjem na 80te u izboru pjesama i izgledu scene, koja ce biti složena prema legendarnoj Egyptian Production iz 1984-85 ‘Powerslave turneje’. Ovo ce biti do sada najspektakularniji nastup koji je bend ikada prestavio i obuhvatiti će kljucne elemente Somewhere in Time turneje iz 1986-87, kao sto je Cyborg Eddie. Turneja ce se uklopiti sa predstojecim izdanjem DVD-a 2008, ‘LIVE AFTER DEATH’ koncertnim videom (sve detalje mozete naci na www.ironmaiden.com.

Steve Harris kaže: “Ovo ce biti nas prvi dolazak u Split i vrlo smo uzbuđeni sto cemo tamo svirati. Posjetili smo Hrvatsku samo dva puta i oba puta smo bili u Zagrebu, u sjevernom dijelu zemlje. Prvi put je bio čak u 1986., a zadnji put na Death on the Road turneji prije 3 ili 4 godine. Tako da ce ovo za nas biti kao da sviramo negdje po prvi puta, sto nas uvijek motivira na sceni i siguran sam da ce naši prijatelji iz Zagreba doputovati malo južnije za ovaj poseban nastup.
Također je izvanredno što možemo koristiti profil ‘Live After Death’ DVD-a kako bismo napravili nastup 80ih. Biti će ogromna zabava i mjenjanje pristupa prema pjesmama koje sviramo od turneje do turneje održati će vezu između fanova I benda. Osobno smatram da je ‘Powerslave’ bio nevjerojatan nastup upravo zbog egupatske teme I edva čekam da to ponovno vidim.

“Maiden Mania” je upravo preuzela svijet, dok je prodaja ulaznica planula u Australiji, Indiji, Japanu, Sjevernoj i Južnoj Americi i sada u Europi.

Nedavno je u Skandinaviji bend rasprodao 3 stadionska koncerta za Švedsku i Finsku sa svih 123,500 karata koje su prodane u luđackom naletu u 2 sata od početka prodaje.
“SOMEWHERE BACK IN TIME” svjetska turneja je podjeljena u 3 dijela.

Putovanje za prvi dio biti ce vrlo jedinstven, grupa će prilagoditi avion Boeing 757, koji ce prevoziti od grada do grada bend, njihovu ekipu i preko 12 tona opreme. Ovaj prvi dio turneje počinje u Mombaiu 1. veljače, te se nastavlja kroz Australiju i Japan prije nego što stigne u Los Angeles.
Ekipa ondje leti do Meksika i Maidenove prve posjete Costa Rici i Kolumbiji, te do Brazila, Argentine, Chile, Puerto Rica i New Yorka, prije nego što završi u Torontu 16. travnja.

U periodu od 45 dana na ovom dijelu turneje, bend se nada da ce nastupiti pred više od 400,000 fanova, u 21 gradu, u 10 zemalja, leteci skoro 50,000 milja u njihovom redizajniranom 757, kojim ce uglavnom upravljati vokal i kapetan Astraeus Airlinesa - Bruce Dickinson.

Bruce Dickinson komentira: “Kad pogledam popis mjesta gdje bi voljeli svirati uvijek imamo problem spojiti točkice. Ali kad nemamo morske kontejnere na sve strane da nam uspore čitav proces turiranja i činenica da imamo svoj avion, omogucilo nam je da lakše dođemo do dalekih destinacija Australija po prvi put u 15 godina. Tamo smo već dobili fantastičnuu reakciju od fanova, a u arenama u Melbournu i Sydneyu karte su se rasprodale za manje od pola sata!”

Drugi dio turneje odvijati će u Sjevernoj Americi od sredine svibnja do sredine srpnja, nakon čega počinje treći dio turneje u srpnju I kolovozu po europskim stadionima I festivalima. U toku njihove cjelokupne turneje očekuje se da ce bend nastupiti pred vise milijun I pol fanova.

Ulaznice za ovaj spektakl podjeljene su u nekoliko kategorija, no cijena je ista za sve. Podjela postoji radi sigurnosti posjetitelja I naravno, privilegije prvih kupaca.

Postoje slijedeće ulaznice:

• ‘Headbangers pit’ – ulaznice čiji će vlasnici biti u prvom ograđenom sektoru ispred pozornice čiji je broj ograničen na 4 000 – 250 kn
• Travnjak- ulaznice čiji će vlasnici biti na travnjaku iza prvog reda ograda – 250 kn
• Tribina istok – 250 kn
• Tribina sjever - 250 kn




evo pa odlucite i ce te



| komentari (13) | print | # |


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.