< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right.


Linkovi

24.11.2007., subota

Stvari kojih sam se prisjetio i naučio u 2007

Image Hosted by ImageShack.us




Sreo sam jednog kolegu sa faxa, koji je full nabrijan i zna sve isto ko i ja, radio je na sličnim čak na nekim istim mjestima di i ja. I on je meni jednog dana došao sa spikom kako si je našao neki posao, i nahvalio je posao skroz. (meni je zvučao skroz bijedno). Najbolje od svega je bilo što je on mene počeo bosti kaj ja radim? Šta ja čekam? Zašto ja niš ne radim po tom pitanju? itd itd... Baš me lik napao. Uglavnom ja sam napravio ono što sam zamislio, i sve je ispalo onako kako sam ja htio.

U poslu ako znaš di hoćeš ići, i znaš što trebaš imati da bi tamo došao nema te stvari koja te može zaustaviti.

Kako se tu sve posložilo, ja još uvjek gledam dalje, tako jedan dan dok sam se tuširao pala mi je jedna super ideja sa kojom ću si skratiti put za nekoliko godina. Krenuo sam istražiti tu ideju, i ispalo je još bolje nego što sam mogao zamisliti. Tako u 12 mj ću uložiti pozamašnu svotu u sebe, i po znanju preskoćiti dosta ljudi. Ciljam na još zanimljiviji posao, koji se još bolje plaća i veće su odgovornosti :)

Pametne ideje uvijek ti padnu na pamet kada se tuširaš, tako da se umjesto izležavanja u kadi ponekad i istuširam ubuduće.

Imao sam teških nekoliko godina, ali ekipa je uvjek bila uz mene bez ikakvih pitanja kad je bilo bitno. I ja cu im pocet vraćat na načine na koje najbolje znam. Bilo je tu svega ali onda kad je bilo bitno, bili su tu. Oni koji su se uspapčili uz put, jebi ga žive živote kakve su zaslužili i su htjeli, pušioničarske.

Okružiti se perspektivnim ljudima koji žele slične stvari kao ti, ali da ne ovisite jedan od drugome nego je svako jak pojedinac.

Kada stojiš na okretištu tramvaja i vidiš koji tramvaji su tamo i koji dolaze, znaš kamo želiš ići i izabireš onaj koji ti više paše. Kada stojiš negdje di ne voze tramvaji tako često, sretan si kada vidiš bilo koji tramvaj.

Bolje otići na mjesta di ima više žena, nego manje. Jer imaš više izbora da si najđeš kaj ti treba.

Ovo ljeto je super se bilo zabavljati, ali sudar je upropastio sve. Jedan trenutak se zabavljaš sa dragim ljudima, drugi trenutak te više nema.

Nikad nejdite na pag.

Svaka žena može biti zadovoljena.

Znanje je moć


Mlad, zgodan, perspektivan, pun đjep para, sa osmjehom na licu, okružen sa jebenim frendovima, uvijek neš ima za ubosti, što više muškarcu treba u životu?



16.11.2007., petak

Imam ljepe krpice

Image Hosted by ImageShack.us


Uvjek me je fasciniralo koliko žene mogu potrošiti novaca na obleku. Ima plaću 4000 kn i štedi 3 plaće da si kupi neke cipelice, ili nešto drugo. Druge pak deru debelo po kreditima i minusima, samo jer se mora kupiti te cipelice. Ja se uopće ne kužim u sve te marke tako kad vidim cipele od neke ženske ne znam kolko košta, kad vidim nakit isto ne znam koliko košta.

Sve su mi to neke čudne rijeći koje ne razumijem, nit me pretjerano interesiraju. Vidim da su to cipele, i vidim da je to kaput. Nekima stoji nekima ne, i nikad mi baš nije bilo jasno zašto žene se dovode u takve situacije da nemaju šta za jesti ali da imaju skupe stvari.

I tako da malo pobliže istražim to gledo sam neki dokumentarac dobro zapravo predavanje jedne ženske koja je u modi i piše kako je luksuz umro. Što je mene dodatno zbunilo jer ono što je nama luksuz da si neko da prosječnu plaću za jedan odjevni predmet. Ali ta žena je to jako dobro opisala, npr prije u 18 stoljeću imao si dućan u francuskoj i tamo su carici izradili haljenu punu dijamanata i kojekakvih finih materijala i rijetkih kovina. Jer ona je time pokazivala svoj status, ona spada u visoko društvo i to ona nosi kada se ide pokazati drugima.
Npr jozefina, žena od Napoleona je kupila haljena u vrijednosti koliko je došla neka vojna kampanja koju je Napoleon vodio. I ono ima mi smisla, žena je od cara i one se tako oblače.

Tijekom 20 stoljeća su isto postojale slične trgovine, di su određena imena izrađivala pojedine odjevne predmete i kada je neka luksuzna dama htjela određeni remen ili kaput otišla je u te trgovine koje su se nalazile u drugoj državi i kupile su si to. Bilo je skupo, ali iskazivala je sa time svoj status i da je unikatna i drukčija od drugih.

Krajem 20 stoljeća, uletjeli su bizmismeni u taj posao i sad u vrlo kratkom vremenu od dvije trgovine se pretvorilo u dvije tisuće trgovina po cijeloj europi. Prezentiraju markentiški da to zvučno ime i dalje radi takvu robu, ali logično razmišljanje nam govori da ako su prije imali dvije trgovine koje su proizvodili kvalitetnu robu, sada imaju 2000 takvih trgovina. Ko njima radi tu robu? Rade im ljudi u zemljama 3 svijeta, i to nije ista roba kakva je bila prije samo se predstavlja kao takva. Kreirana je za srednji stalež koji se želi osjećati posebno i pokazati da i one vrijede tolko i tolko (iako imaju plaću od 4000). Odnosno precjenjuju se sa time, i meni to uopće nesmeta jer nisu moji novci :)

Naprotiv ja volim kada cura ide na kojekakve tretmane, kada je sva glatka i mirišljava, kada ima ljepe gaćice i kad mi ljepo izgleda.

Ali znate kada se ženske nađu i pričaju o šminci, di su vidjele koje kreme, kakav nakit su vidjele, kako ono kako ovo. I mi si muški mislimo, koji kurac? Kaj je važno tako u vezi frizure i kose da se o tome mora pričati toliko ? Kaj nemaju ništa drugo u svom životu nego da seru o tim sranjima? Isuse bože! HOLY SHIT!!!

Al nakraju ispada kosa je jako bitna, npr imate curu 1 tjedan i ona se obrije skroz na kratko ona više nije vama ista osoba. Pitajte curu koja je imala kratku kosu i dugu kosu, u koje vrijeme je dobivala više pozornosti od muškog roda. Zamislite da je žena ćelava, to odma mi povezujemo da nešto nije u redu sa njezinim zdravljem, tako isto kad ima kratku kosu nešto ti je čudno u vezi toga.

Isto tako kada se dodatno sredi vani di izgleda super, i dajete joj više vrijednosti jer jebi ga mi muški po tome ocjenjujemo. Izgled je prva stvar i jako je bitna, ostale stvari ne toliko. I onda se pitamo hm zašto one toliko pričaju o tome i toliko ulažu vremena u to. Pa jer i one znaju koliko je to važno, jer da nije nebi danas postojale cijele linije krema za pudranje da im da savršeni ten, miljarde tretmana da im tjelo bolje izgleda, visoke pete da djeluju više i zdravije, da ne počnem nabrajati ostalih miljardu stvari koje žene rade da bi izgledale bolje.

Sve se žele pokazati u najboljem mogućem svijetlu, jer po tome mi muškarci biramo sa kojom ćemo se puknuti i ko zna možda jednog dana imat familiju. I sigurno bi svaki muški imao zgodniju ženu nego gadniju. Muško želi zdravu i plodnu žensku, ne neku koja izgleda nezdravo i čudno, zakržljalo itd.

Kod žena je puno važniji izgled, nego kod muškaraca. Čisti primjer, zamislite da žena ide 1 mjesec po vani i niti jedan frajer je ne doživljava kao sexualno biće i da barem pogledom pokaže da bi je jebao. Zamislite ženu da ne dobiva niti malo pažnje od nikoga, žive u totalnoj anonimnosti i tak hodaju ulicom. One bi umrle, jednostavno ne mogu živjeti bez toga. Tako ih je priroda napravila, i gotovo ako te niko neće tvoji geni umiru sa tobom. Zato si povećavaju cice, sisaju salo i popravljaju facu da bude više simetričnija, jer su sve to elementi ženstvenosti i sexipila da budu više primječene od muškaraca.

I ako žena ne zna ništa osim što je zgodna, nema nikakva znanja onda je ta žena mora znati samo jednu stvar jako dobro, a to je kako se dobro jebati. Ne može očekivati da će je muški svaćati kao nešto drugo ako ništa drugo ne zna.


Kako sam rekao da kod muških izgled nije toliko bitan kao kod žena.
Žene logično misle da im je stalo do izgleda, ali kad pogledaš na stvari na koje one reagiraju i koje ih potiču da budu s nekim praksa govori da to nije tako. Budimo realni muškarac da ima razvijen trokut i da ima indikatore da ima zdravo tijelo koje može izdržati fizički napor ili da je spreman obraniti svoju ženu, to je dovoljno što se tiče izgleda.
Uz to da pazi na sebe, da se ne zapušta da je uredan i da mu je stalo do sebe. To je to nema tu više ničega! Žena se neće imati na ništa požaliti ako ste jedan od tih muškaraca.

Ono što pali žene je vrijednost muškarca. Kako ga ona percipira, i ne samo ona nego i druge žene. Ako muško zna puno stvari, bavio se svačime pokazuje da je snalažljiv da je spretan, da se druži sa sličnim ljudima poput sebe koji su isto uspješni i koji napreduju u životu, koji imaju potencijala i želje. Da se osjeća gap kada ga staviš pokraj normalnog lika, da može sam sebe prehraniti i uzdržavati i uz to ako ima di živjeti i kojekakve stvari koje su povezane u društvu kao indikatori više vrijednosti. Naravno da će žene više preferirati toga lika nego nekoga koji isto izgleda ili malo bolje izgleda, a nema ništa, radi na baušteli ili mete ceste.

Ima zanimljiva stvar kod muškaraca, npr muško koji ima bunt novaca i izvadi ga i stavi u drugi đep i drugi lik komentira daj vidi onog lika kako se kurči sa parama. Činjenica je da će puno prije žena odabrati lika koji ima bunt para, nego onoga koji komentira ovog lika koji ima bunt para.

Isto kao kada normalne cure komentiraju kako neke zgodne cure plešu i govore koje drolje, činjenica je da će te cure na podiju prije izabrati muškarci nego njih koje stoje tamo i komentiraju druge.

Različite vrijednosti pokreću nas i žene.

12.11.2007., ponedjeljak

Samoanaliza

Image Hosted by ImageShack.us


Probao sam već prije objasniti određeni osjećaj, nikad ga nisam uspio definirati i dobro opisati riječima. Kada neće riječima onda ide primjerima sa kojima se positovječuje to ponašanje.

Probudim se ujutro kao svako jutro, i neki događaj se desi koji bi me trebao uzrujati ali reagiram skroz normalno. U tom trenutku znam da je to jedan od posebnih dana, kada sam pod utjecajem tog specifičnog osjecaja.

Jednostavno sam u tom načinu razmišljanja, i u skladu njega djelujem.
Taj dan su mi sve stvari jednostavne, smiren sam, sve vidim jasno, sve razumijem i u skladu toga se ravnam i sve ispada savršeno, onako kako sam zamišljao tu situaciju prije 2 mj. Osjećam se ugodno i zadovoljno, bezbrižno, glas mi je drukčiji i na drukčiji način pričam.

Kada primjetim da je takav dan, koda uključim nadzor i nadgledam samog sebe. Pokušavam si objasniti poslje zašto se ja tako ponašam samo danas, zašto ne svaki dan?

Tako uspio sam napraviti usporedbe kada se osjećam tako oznaka za primjere (S), i kada je tipičan dan ako se to tako može reci, dan kakav ima 90% ljudi, dan koji po ničemu ne pamtite, nekad ste sretni nekad ste raspizđeni uglavnom o vašem ponašanju odlučuju drugi, to ćemo označiti sa (N).

S
Na taj dan ne trčim na tramvaj, nigdje se ne žurim ima vremena za sve. Ne brinem se i živciram oko toga, ako je u tramvaju gužva smijem se drugima kako pizde i gledam kako je vani ljepo vrijeme.

N
Zaletim se na tramvaj, idu mi na kurac kad ljudi sporo ulaze ako sam fakat nadrkan samo ću se progurati unutra. Kada mi se neko u gužvi namjesti da mi pod facu gurne lakat i već vidim da sam na sljedećem zaustavljanju bez prednjih zuba, onda se ja namjestim tak da se njemu rebra nažuljaju.


S
Kad radim posao i iskrsne neka situacija, ne obračam pozornost na čovjeka koji ju je zamjetio nego sam provjeravam i zaključujem stvari, znam da nema smisla objašnjavati ljudima u čemu je problem i kažem im samo što žele čuti, da će sve biti u redu jer znam da se to da srediti, da posjedujem mogućnosti da riješim takve stvari. SA druge strani oni će biti zadovoljni.

Kad nešto neznam, pogledam i ukratko naučim o čemu je riječ da znam kad nekome prosljeđujem problem o čemu se radi.

N
Kad se desi sranje, gledam kak neko nije napravio svoj posao i onda sve pada meni na leđa, zovem ljude i smještam određene ljude u neugodne situacije. Imam osječaj da se neko pravi blesav i onda se i ja pravim blesav i nakraju obadvoje gubimo jer stvari su i dalje sjebane, a mi se inatimo.



S
Izlazak veća ekipa, ide se zbog zabave sa frendovima, glavno je da se nađemo, kad i di nebitno glavno je da se ide jer uvjek nam je jebeno kad tako idemo, i uvjek neke žene ulete samo je pitanje jel ti se sviđaju ili ne.
Onda izlazak van sa frendom (uglavnom kad idemo nas dvoje van) u namjeri da neke žene piknemo, bez razmišljanja vidim i skužim koje su pristupačne i zadovoljavaju naše potrebe i onda udarimo. Ispipam situaciju da vidim kakve su ako se kužimo, ak ne jebi ga ak da onda vodim igru točno tamo di hoću, radim sve kada treba i rastežem neke stvari i igram se nabijam tenzije, al isplati se čekati jer nagrada je slatka. Uživam u procesu :)

N
Dogovaranje počinje od 5, u 8 se mijenjaju planovi, do ponoči od ekipe ide 50% ljudi. Sve ti ide nakurac već sad, kako su neki sjebali nešto. Izlazimo van zdrobimo pivo, ponašamo se ko mali dječarci di žene uobičajno prcamo i spuštamo, pa očekujemo neku koja če se zakačiti i pokušati dokazati nešto drugo. Bacamo udicu i ak zagrize zagrize :)
Kad izlazimo van sa namjerom da neš nađemo, chillamo vidimo di i koja, i ulazak. Istin način, nekoliko pametnih zamjerki, da kreiramo neki interes i ak se kužimo se kužimo.




S
Kad se idem naći sa nekom ženskom koja mi je simpa, znam da smo si super i da će nam biti mrak, kako se situacija složi i stvari koje se dešavaju nejdu ti uvjek na ruku ali ih iskoristiš da ti koriste, ne radis big deal od svega. Ona zbog toga ne glumi ništa, ako glumi i forsira dok ja otvoreno pričam sa njom, neda mi se i završi sve na ne

N
Sviđa mi se, želim je barit, prcam je spuštam ili sam neobično šarmantan. Sve vodim ali nekad osjetim u razgovoru da se previše uživim Uglavnom izvlači me to kaj znam koje gumbe treba stisnuti, ali imam više osjećaj koda sam radio da dođem do djevojke nego da nam je bilo čisto prirodna kemija.



S
Neko mi kasni iako smo se dogovorili tad i tad, nisu mi javili da kasne i sad ih nema već neko vrijeme. Pitam ih mobitelom kad smo se dogovorili i da nisam došao čekat sa nepoznatim ljudima, nego družiti se sa tom određenom osobom.

N
Pizdim, nekad odem i ugasim mobitel, kažem da sad znam ko plaća cugu, zovem na mob i pitam di su u kurcu ? Nekoliko puta sam odjebao ženske skroz zbog toga.


I tako ja čitam i pokušavam zaključiti u čemu je stvar? Di je ta sitnica koja mi promiče, što ja to nevidim ?

Evo još jedan primjer, znate kada idete nespremni na ispit i napišete ga i mislite da ćete past? I onda dobijete 3 i sretni ste do ibera :)

Tako se zna izaći van, ne osječaš se nešto pretjerano super i opet ubodeš neku super žensku, i osjećaš se super, kurčiš se, i sretan si.
Sa druge strane ima većeri kad se ne osječaš super i ništa se ne desi, i onda se ne osjećaš baš tako super, još kad neki sonjo neš napravi a ti ne onda ti se kojekakve misli počnu po mozgu petljati.

Onda tu je opet dan kada si „oštar“ i kad pikneš neš, nema nikakvog osjećaja jer znaš da ti takve stvari pripadaju, nedovodiš sebe u pitanje.

Kod žena znate onu foru kada se zelite nekome svidjeti ili nekog impresionirati, nekak to pokažete na taj način da ste predobri prema njima i oni to nekak primjete. Onak previše se trudite i uglavnom ne desi se ono kako ste zamišljali. I misliš si kak sam ja glupa ispadam jadno pred likom, neznam koji mi je kurac, al tak mi je sladak nemogu si pomoći.

A kad ste sa nekim likom koji nije tako jeben, onda se osjećate da ste iznad njega i ponašate se kulerski, dok u pitanje se ne dovede opet njegova vrijednost, dofura na kavu neku jebeniju žensku koja ga obožava i pitati ćete se zašto? Dovesti svoja uvjerenja u pitanje.

Sve spada u istu skupinu ljudi sa slabim osjećajem stvarnosti i sebe, jer ovise o drugima i kako se drugi ponašaju prema njima da oni promjene svoje ponašanje, i padaju u depresije, tužni su i peče ih sve iznutra. Ima ljudi koji žive u takvom razmišljanju i onih koji povremeno padnu ili polegnu takvom razmišljanju ali se uspiju probuditi. Žalosno je da cijelo njihovo biće ovisi kako drugi reagiraju na njih.

I tako ja razmišljam, jebote di bi ja bio da razmišljam tako cijelo vrijeme. Jer predpostavljam da ima ljudi kojima baš i nisam drag :)

Uglavnom takve osobe idu kroz život ne sa mislima da dobiju što žele, nego si misle: nadam se da me niko neće povrijediti, jer se neželim opet osječati tako i tako. I sa tim razmišljanjem ulaze u svaki aspekt svojeg života, i kaj da se čovjeku kaže kada ima takav život, di se skriva i boji cijelo vrijeme nečega.

Evo čista usproedba, kad izađemo van uvjek nam se prikrpa neka normalna ekipa. Pod normalna mislim oni koji stoje cijelu večer i cugaju pivo, dok mi divljamo i radimo budale od sebe. I ja i oni nevidimo stvari na isti način. Kada cura neka prođe pokraj mene i pogleda me i zabaci kosu ja si mislim: Its ON! On si misli da bar mogu imat takvu curu jednog dana... Nije uopće bitno jel cura smatra dal smo mi ovakvi onakvi, ko zna kaj si ona misli nije uopće bitno. Bitno je ono što će se dogoditi nakon toga, što ćemo mi poduzeti u vezi toga? :) Oni će si i dalje misliti, hmm kaj ako joj se nesviđam, ja nisam tu da razmišljam o tim stvarima, to je njezin posao da razmišlja: jel se ja njemu sviđam?

Sa tim mišljenima, jel mi dobro stoje ove čarape na ovu haljenu, i onda kad ti neko vani to spomene onda ide sve ukurac. Hoću reći da ovaj lik koji cuga pivo i bleji okolo si misli što će ona misliti o njemu, kako će on ispasti pred njom, i miljon ostalih glupih pitanja. Dok toj curi je napameti, hmm možda bi si trebala popiti brizera od limuna a ne od naranče ovaj put... hmm neznam kaj bi.. isuse to je moja stvar !! idem plesat!!! Mrdaj guzom, mrdaj guzom mrdaj guzom!!!

Ljudi su prezauzeti da razmišljaju i razbijaju glavu oko nekoga koga su vidjeli na 2 sec. Stvar je u tome da ja ne postojim tu da se koncentriram na osobu i mislim kaj bi ona mogla misliti, nego ja sam tu da sam sebe zabavljam. Zamisli kako je morbidno razmišljanje, da si tu da ostale zabavljaš i ako u tome ne uspiješ znači da se i ti nemožeš zabaviti.

Mi nekim stvarima dajemo previše značenja, dajemo im veću vrijednost nego što možda zaslužuju. Nekoj curi koja se našminkala i super sredila. Vrijednost čovjek dolazi iz cjelokupnog paketa, i to se odma osjeća kada pričate sa nekim. I mi tako dajemo vrijednost nekome bez razloga, iako u životu imamo nekoliko ljudi koje jako dobro znamo i koji zaslužuju naše poštovanje.

Najjednostavnije mogu sažeti taj osjećaj koji nemrem opisati je nešto poput znanja. Znaš i svjestan si što se događa oko tebe, nedopuštaš ta emocije nadvladaju razum, stoga nemaš dvojbi u vezi stvari koje radiš, nema zapitkivanja samog sebe i dovođenja sebe u dileme koje su nepotrebne kojima mučiš sebe i patiš bezrazloga.

Život je tako puno jednostavniji, ali nema toliko drame stoga nekima nije dovoljno zanimljivo.

U tom svijetu naslovnice kakve danas vidimo u hrv nemaju smisla, kurve i drolje koja se hvali koja je koga jebala, ko je koju tukao.

Al ljepše je mućiti samog sebe, čini naše živote puno zanimljivijima.


10.11.2007., subota

Video noćni život Zg-a

Slika govori 1000 riječi, ovo je MUST SEE! :)
Lik ide van sa "nabrijanim" autom, i bere curice :D



i nastavak



Jel mi sad vjerujete da su ovo teske DROLJEEEE :D

04.11.2007., nedjelja

Million dollar question

Image Hosted by ImageShack.us


Znate ono kada pričate negdje u društvu kako ste bili vani, i upoznali svakakvih cura koje rade kojekakve gluposti, i pomalo vuku na drolje. I onda uvjek neka frendica ili neko kaže pametnu : "Pa tamo nikad nećeš naći normalnu curu, koja je zgodna i pametna"


Koliko sam to puta čuo, i uvjek pitam pa di se nalaze te cure, di se one okupljaju, di se zabavljaju ??

Ne sjede sigurno doma zaključane , moraju i one negdje. Tako neko sigurno ko naleti na moje budalastine je jedan od onih koji kazu tu poznatu frazu, i evo podjelite samnom mjesta u zagrebu di ima takvih cura, i ja obečajem da ću ići ih posjetiti da vidim jel to fakat tako :)