Index librorum prohibitorum

nedjelja, 11.01.2009.

Sasvim pristojan par

Zimmerman je upravo ulazio u gastričnu fazu sekrecije kadli netko pozvoni na vratima.
- Tko je?
Začu mrmljanje s druge strane "kokolo, kokolo moj" i koliko god je naprezao svoje ozlijeđeno uho nije mogao prepoznati čiji je to glas.
- Moram se pripremiti na najgore, pomisli Zimmerman i šmugne u kuhinju po sataru.
Ispred vrata je čekao Alojz koji mu je nosio markizovu poruku. Bilo je u toj poruci nešto o vrbovanju, koliko je rob uspio shvatiti dok je razdvajao jednu stranu svitka zapečaćenog sjemenom. Stari psihijatar ga zateče u toj nedozvoljenoj raboti, ali odglumi kao da ništa nije vidio.
- Uđite dobri glasniče.
- Dobar dan, poslao me..., uzvrati Alojz.
- Znam tko vas šalje, svi već pričaju kako je markiz nabavio novog roba. Izvolite...
Alojza osupnu ovo iznenadno dobročinstvo. Nikako nije mogao shvatiti zašto mu doktor Zimmerman odjednom ukazuje ovakvu čast. Lagano je stupio u hodnik za svojim domaćinom, kao što gladna džukela prati miris jestive lešine.
Pružio mu je dopis koji je doktor nehajno bacio na stol.
- Vidite, zagledao sam se u jednu dragu djevojku koja mi dolazi na terapije.
Zapalio je lulu i sobu je ispunio miris pečenih govana. U neobjašnjivom napadu iskrenosti govorio je kako ga Magda podsjeća na Tizianovu Veneru, samo što je puno tanja u struku, zapravo svaki put kada je ugleda, u sjećanje priziva božicu koja na toj slici izgleda kao noseća slonica kojoj je netko zaboravio reći da hranu prije gutanja treba sažvakati.
- Stvarno?, zatitra Alojzov herc.
- Ne znam je li riječ o staračkom nestašluku, ali često zamišljam kako rokćem dok mi ona prilazi u satenskoj haljini nejasnih boja čija me lepršavost mami na grubost.
- Oh, da! - Alojz pade ničice - te male, tuste prokletnice!
Zimmerman zadovoljno zaključi kako je njegov sacher-masochovski eksperiment opet razbuktao Alojzove prljave strasti. Zabio je sataru u radni stol i rekao
- Izvolite dopis. Recite markizu da ne želim komunicirati s njim dok vas ne podvrgne terapiji. Sat vremena 200 kuna.
Čelo zbunjenog roba ispune grašci znoja.
- Kako ću se vratiti neobavljena posla?, pomisli Lojz dok je klizio mračnim stubištem kao toksični mlaz vaginalnog sekreta.

***

- Vratit će me u Lepoglavu, cvilio je Alojz, a tako mi je bilo lijepo u sužanjstvu. Što mi je trebala ta nesmotrenost s mladim mufom? Zašto ne mogu suspregnuti sline kad osjetim zov sirove piletine? Ulica je bila pusta. Stari pas je guzio mrtvog štakora. Jesen.
Malo dalje, na biciklu je prolazila poznata redikulica Maja s veprovim butom zabodenim u pak. Večeras je bezuspješno mamila pse. Alojz nanjuši da je but špikan slaninom i shvati kako je prošlo dosta vremena otkako je nešto stavio u usta. Zamislio je kako prilazi tom komadu mesine i liže ga hrapavim jezikom, mmm, baš tako ga volim…i prilog mi stavite, češke knedle, pa naravno!
Dok je halucinirao, prenu ga hladne kapi kiše i on zamaknu u pokrajnju uličicu gdje je ugledao natkrivenu terasu kafića.
Pomislio je kako bi ovdje mogao prenoćiti jer više nije imao kamo. Potražit će novine u nekom smeću od kojih se može namjestiti sasvim pristojan ležaj.
- Tako je!
Taman kad je spustio svoje oronulo tijelo na stolicu, u mraku terase ugleda neku siluetu. Isprva je mislio kako je riječ o igri svjetla koje se lomilo na plastičnoj tendi, ali kad se silueta pomaknula Alojz je u gaće ispalio brabonjak veličine šake.
- Imaš vatre?, zapita baršunasti glas.
Onako munjen, Lojz se zagrcnuo i oslonio na ogradu terase pa mu se ta masna ćufta skladno razmazala po dugim gaćama.
- Ovaj, da. Izvolite.
Prišao je neznanoj i zagrebao kremen. Pred njim iskrsnu prekrasno žensko lice. Desnom rukom dohvati upaljač koji mu je od uzbuđenja poskakivao u ruci.
- Ima tako divne crte lica, mislio je u sebi, a onaj demon kao da mu opet nije dao mira: Pogladi je po kosi! Strgni joj grudnjak! – ponavljao je glas, ali ovaj put se odluči obuzdati. Spustio je upaljač da pregleda to mlado meso koje mu se nudilo na pladnju. U jednoj ruci je imala zabodenu špricu, a crvena fleka u međunožju dala je naslutiti kao da je dobila menstruaciju, ili je upravo pobacila.
Alojzu se digne kurac. Kleknuo je ispred djevojke i zapovjedio da ga pojebe u dupe.
Djevojka se počne mahnito smijati; da je li on normalan i da ga treba strpati u ludaru. Ali kad je vidjela kako je kao magarac stao na sve četiri i ponudio joj svoje zasrano dupe, ona nije mogla odoljeti. Rekla je – može, ali ne znam što bih ti mogla ugurati u čmar? Evo u torbi imam samo roman Anastasia za koji mi se čini da je rađen po tvojoj mjeri. Alojz poslušno kimnu.
Dok mu je uguravala štivo u rektum starac je njakao. Doznao je da se djevojka zove Alex i da bi oni mogli biti sasvim pristojan par.


14:20 / Komentari (22) / Isprintaj / #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31