|
Osobno sam ljubitelj ljute i oštro začinjene hrane, te mi kuhinja kineske pokrajine Szechuan (Sečuan) izrazito odgovara. Evo jednog jednostavnog recepta, a koji će vam zasigurno pružiti kulinarski, ali i gastonomski užitak. U ovom receptu spominje se svinjetina, no moguće ga je izvesti i bez mesa. Ipak, toplo preporučam našim čitateljima koji su vegetarijanci da svinjetinu zamjene predhodno namočenim sojinim ljuskicama kako bi svoj organizam namirili potrebnim bjelančevinama i ovom jelu dali smisao kao cjelovitom obroku. |
| prosinac, 2008 | > | |||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | ||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
