pisma otrovnog pera

subota, 30.06.2007.

RAZMAŽENA BALAVICA

"Ponašaš se kao razmažena balavica!" - vikao je.
"Ja jesam razmažena balavica." - uzvratila mu je drsko.
"Cijeli život je bilo sve po tvome."
"Pa i je. Tebi je krivo?" - svaka njezina riječ, dokazivala je njegovu teoriju.
"Nije ali ponekad si nemoguća. Nepodnošljiva." - došlo mu je da vrišti od ljutine.
"Pa zašto me onda podnosiš?" - upitala je izazivački.
"Ne znam ni sam." - odgovorio je iskreno, mirnijim glasom.
"Onda idi i nemoj me više niti gledati." - nastavila je izazivati.
"Tebi se ne smije ništa reći. Roditelji su te obožavali, muškarci su plazili za tobom i sad si ljuta jer ja to ne radim." Kad mu je proletio jastuk pokraj glave shvatio je da nije stigao ni registrirati njezin pokret. Bacala je stvari prema njemu. Bila je ljuta. Poletio je prema njoj a ona je počela trčati uz stepenice. Uhvatio je za gležanj i ona je posrnula.
"Idiote, ubićeš me." - zavikala je.
Istrgnula se lupivši ga petom po ruci. Odjurila je u sobu i zaključala vrata.
"Otvori!" - lupao je šakam po vratima.
"Neću." - vikala je iz sobe.
"Otvori mi, tako mi Boga razvaliti ću vrata, a onda i tebe."
"Neću."
"Tebe bi netko trebao nalupati po guzici. Otvori, ne šalim se!" Šutila je. Vrata su se otvorila s treskom. Izbio ih je iz štoka takvom silinom da se preplašila. Više nije imala kuda uzmaknuti. E sad mi je stvarno dosta. Uhvatio je i sjeo s njom na krevet. Prebacio je preko koljena i podignuo haljinu. Ona se otimala ali je on uspio zadržati na sebi lijevom rukom. Desnu je podignuo i lupio je preko svilenih bijelih gaćica.
Vikala je na njega: "Životinjo, kako možeš biti tako nemilosrdan?" Udarala je rukama po jastucima, bezuspješno se pokušavajući osloboditi. Već je drugi udarac bio blaži, a treći čisto milovanje. Smirivala se. On je zavukao ruku pod njezine gaćice i stavio prst u nju. Po njezinoj vlažnosti činilo mu se da ona uživa jednako kao i on. Njegov je prst istraživao, ona je stenjala, on je mislio da će eksplodirati.
"Pusti me da se okrenem", promrmljala je.
"Ako obećaš da ćeš biti dobra." rekao je glasom napuklim od strasti.
"Obećajem." - tiho je izgovorila. Okrenula se i legla na krevet. Ljubili su se polako. Uživala je uzbuđena kao nikada do tada. Izvukla mu je majicu iz hlača. Zavukla je ruku u njegove gaće i primila ga. Uzdahnuo je od strasti. Spustio je ruku među njezine noge i ona je ubrzo svršila. Skinula mu je hlače i počela ga ljubiti po preponama. Uzela ga je u usta i uzbudila do samog vrhunca. Odjednom je ustala i pobjegla iz sobe.
Dok je trčala po stepenicama vikala je: "Osveta, osveta za batineee..." Izjurila je iz kuće ostavljajući ga zaprepaštenog na krevetu. Kad se malo smirio osmjehnuo se. Poznavao je cijeli život i znao je da je posebna ali ovo... Izazivala ga je i sad je bio siguran da će biti gušt krotiti tu divljakušu.

30.06.2007. u 13:04 • 3 KomentaraPrint#

petak, 29.06.2007.

IGRA

U braku sam deset godina. Puno? Malo? Nije važno. Moj suprug i ja smišljamo igrice. Seksualne. Da ne upadnemo u monotoniju. Jedno drugoga uvijek iznenadimo nečim novim. On puno putuje. Svaki puta, kada se vrati, iznenadi me nekom novom igricom. Vjerujem da će tako biti i večeras. Znam da se neće vratiti do ponoći. Možda malo prilegnem dok ga čekam. Dobro sam raspoložena. Uvijek ga željno čekam, pomalo već napaljeno. Kupila sam novu spavaćicu. Bila je izazovna, taman koliko je trebalo. Žarko crvene boje. Iako ne volim crvenu, znam da ga napaljuje. Hmmmm. Legla sam u krevet. Naravno, san me prevario.
Probudilo me šuškanje po ključanici. Nastavila sam ležati, praveći se da spavam. Ušao je u sobu. Pričekao je, dok mu se oči nisu navikle na mrak. Prišao je polako krevetu. Škiljila sam ispod plahte, da ne primijeti da sam budna. Polako je podigao moje ruke i svezao ih za rub kreveta. Zato smo i odabrali baš taj krevet. I prije smo se vezali. Ali, danas mi je zavezao i noge. Svaku na svoju stranu. Čvršće nego obično, bila sam vezana za krevet. Raširenih nogu. Osjećala sam se nekako nemoćno. Ali, ipak, je bilo nekog gušta u iščekivanju. Nožem je prerezao spavaćicu. Bilo mi je žao, ali, uskoro sam zaboravila na to. Drhtala sam. Čula sam neki zvuk, poput škripe. Osjetila sam ljepljivu traku na ustima. Opa! To još nisam probala. Nadam se samo, da će je nježno skinuti. Sjeo je pored mene na krevet. Gledao me. Nazirala sam samo njegovu siluetu u tami sobe. Imao je čak i masku, rukavice. Milovao me rukama u rukavicama. Bio je nježan, ali su rukavice bile hrapave. Ali, to mi se sviđalo. Sve me novo oduvijek uzbuđivalo. Dugo je prelazio rukama po mojem tijelu. Ionako sam bila uzbuđena. Činilo mi se da traje beskrajno. Ipak, uživala sam. Navikla sam strpljivo čekati njegov idući korak, kad god je on vodio igru.
Ustao je. Osjetila sam da je uzbuđen. A i ja sam bila. Miris mojih sokova lebdio je tamom. Nije se skinuo. Samo je oslobodio svoj, meni tako drag i poznati kolac. Navukao je kondom. Legao je na mene. Bilo mi je vrlo nezgodno, ne činiti ništa rukama. Odigla sam bokove, namještavajući se. Ušao je u mene. Bio je očito vrlo uzbuđen, jer se uskoro počeo pomicati vrlo brzo. Pomagala sam mu, upijala se u njega, i njega u sebe. Zabijao se u mene, grublje no inače, ali i to je valjda bio dio plana. Nije me boljelo. Uživala sam u svakom prodiranju. Svršili smo brzo.
Odmaknuo se. Nije mu se spustio. Navukao je kondom. Opet? Nemoguće.
Ali nije ušao u mene. Stavio mi ga je među sise. Primio ih je čvrsto. Zaboljelo me. Otrpila sam. Kada sam shvatila koliko ga to uzbuđuje, pokušala sam se opustiti. Dugo nije mogao svršiti. Počeo se i ljutiti. Počela sam stenjati, kao da me to jako uzbuđuje, u želji da mu pomognem da svrši. Uspjelo je. Ustao je s kreveta. Izvadio je nešto iz torbe. Stavio je to u mene. Glatko, hladno, metalno. Nisam nikada nešto takvo probala. Uzbuđena nanovo, počela sam uživati. Trebalo mi je duže da svršim. Ali on je bio uporan.
Opustila sam se i uskoro zaspala. Probudila sam se, još uvijek vezana. Sama. Sve me boljelo, od nemogućeg položaja u kojem sam spavala. Zazvonio je telefon. Nisam se mogla javiti, pa se javila sekretarica. Čula sam glas svoga muža. „Bok, ljubavi, nadam se da nisi zabrinuta previše. Avion je kasnio zbog oluje. A mobitel nisam imao gdje napuniti. Evo, samo da ti javim, doći ću kući poslije podne. Čekaj me i budi spremna na iznenađenje. (smijeh). Volim te.“

29.06.2007. u 12:34 • 9 KomentaraPrint#

četvrtak, 28.06.2007.

SAMO PRIČE

- Mrzim tvoje priče – rekla je Veronika.
- Zašto? – upitao sam, iako sam znao.
- Tako su prljave,- izjavila je ljutito.
- Kako to misliš? Što je prljavo u seksu? – upitah je, prelazeći lagano rukom preko njezinih golih leđa. Bila je tako mlada, tako uzbudljiva. Nije još toga bila ni svjesna. I dobro je bilo, baš to.
- Nije seks prljav, nego tvoja mašta. – odgovorila mi je, napućivši svoje prekrasne sočne usnice.
- A kad je ona usmjerena da zadovolji tebe, tada se ne žališ. Onda ti nije prljava. - upitao sam izazivački. Moja je ruka nastavila kliziti duž njezinog čvrstog tijela.
- Nije. Ali, o tome ne treba pisati. To treba raditi. – U neku je ruku imala pravo, razmišljao sam. Ipak, ja sam od toga živio.
- Vrlo dobro znaš da ja zarađujem, pišući takve priče. I to vrlo dobro. – Branio sam svoj posao, iako ne znam zašto.
- Znam. Ali ipak. Zar ne možeš pisati o nečemu drugome? – I ona je branila svoj stav.
- Mogu. Naravno da mogu. Ali ovo se lako prodaje. Sjećaš se rečenice iz filma „Neograničena moć“? „Grijeh se lako prodaje“. – klimnula je glavom. Znala je o čemu govorim.
- Sjećam se. Znači priznaješ da je to grijeh? – pokušala me navući na tanak led.
- Nije. Grijeh je ubiti, ukrasti, i tome sl. Seks nije grijeh. – rekao sam to vrlo čvrstim glasom. Bio sam u to duboko uvjeren.
- Ali, zar takav? – upitala me širom otvorivši svoje velike, bademaste oči. Moja je ruka lutala. Dodirivao sam je po nogama. Sve je teže disala. Počela se izvijati. Ja sam bio sve bliže samom središtu njezine požude.
- Da nisi ti slučajno, sve to isprobao? – ta ju je zamisao uzbudila. Ipak, je ona pročitala sve moje priče.
- Nisam. To su samo priče. A što i da jesam?
- Ništa. – nije više mogla govoriti. Bila je previše željna.
- Svaki je seks dobar, ako oboje žele isto, - mrmljao sam dodirujući je, baš tamo gdje je to najviše željela. – I tebi ovo godi, zar ne? – nastavio sam lutati rukom i govoriti joj sve tišim glasom.
- Naravno da mi godi – Nemoćno se bunila, ili barem pokušala buniti. – Ali to nije prljavo – stenjala je sve jače. Moj je prst bio duboko u njoj.
- Možda tebi nije,- šaputao sam joj na uho. Znao sam da će je to dodatno uzbuditi. – Ali, nekom sigurno jest.- završio sam razgovor. Popeo sam se na nju i ušao duboko. Bio sam uzbuđen samim pogledom na njezino tijelo, njezinim uzbuđenjem i svime što su moje ruke dodirivale. Obuhvatila me nogama. Pomicao sam se u njoj, sve brže, sve smjelije. Vrtjela je glavom, u zanosu. Znao sam što voli i kako voli. Tada sam stao i odmaknuo se.
- I dalje me mrziš? – upitao sam izazivački. Bila je poluluda od strasti. Znao sam što će odgovoriti.
- Ma ne mrzim te. Samo se vrati. – grabila je rukama prema mojim kukovima. Pokušavala me privući k sebi, na sebe, u sebe. Učinio sam to. I sam previše uzbuđen da odustanem sada. Prasnuli samo zajedno. Dok su se naši vriskovi ljepili, o zidove sobe, osjetio sam inspiraciju za novu priču.

28.06.2007. u 15:58 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 27.06.2007.

DOK GLEDAM ...

Oduvijek sam volio gledati... Voajer... Možda i jesam.
Živio sam na selu. U kući nas je bilo puno. Spavali smo po petero u sobi. Od kada znam za sebe, gledao sam roditelje kako se seksaju. U početku me to nije napaljivalo. Ali, oko desete godine... Počeo sam se uzbuđivati. Drkao sam svaku noć. Uživao sam u stenjaju, micanju pokrivača, mirisima koji su se širili sobom, škripanju kreveta. Ništa nisam vidio, ali sam naslućivao nešto uzbudljivo. Uskoro sam shvatio, da se ne mogu uzbuditi, bez da gledam nešto slično, u živo. Pornići me nisu uzbuđivali. Nikada. Moralo je biti u živo. Plaćao sam. Od kad znam za sebe, plaćao sam da gledam druge kako se seksaju. Tek sam onda mogao nastupiti ja. Mogao sam jebati cijelu noć, ako sam se dovoljno uzbudio. Nisam volio da mene gledaju. Ali, ja sam se uzbuđivao, samo na taj način. Nikada se nisam oženio. Žene to nisu mogle trpjeti. Njihova ljubomora bila je veća, od razumijevanja. Odustao sam od pokušaja, da zadržim neku ženu kraj sebe. Prije mjesec dana, bio sam na nekoj proslavi, u firmi, u kojoj radim. Mala je to firma. Samo nas je 11. Zabava je bila vesela, popilo se podosta... Od nas 11, direktor i ja smo najstariji. Pjevalo se, zaplesalo, i zabava je krenula drugim smjerom. Nisam to očekivao, ali nije mi bilo žao. Parovi su se počeli odvajati, po uredima. Vrativši se iz toaleta, shvatio sam da sam ostao sam. Krenuo sam niz hodnik. Ugledao sam, svoju najmlađu kolegicu, kako gleda kroz ključanicu. Imala je impozantnu guzu. Volio sam je gledati, s leđa, dok je hodala. Uzbudio sam se. Prišao sam joj nečujno. Nije me primijetila. Podigao sam joj suknju. Nije reagirala. Spustio sam jo ruku, u gaćice. Bila je napaljena. „Otvori vrata, i ja želim gledati“, šapnuo sam joj. Nečujno je odškrinula vrata. Par u sobi, nije to zamijetio. Direktor je ševio svoju tajnicu, na uredskom stolu. Spisi, pribor, telefon, sve je bilo razbacano po podu. Dgnuo joj je noge, na svoja ramena. Uzbuđenje, koje sam osjetio, bilo je neopisivo. Spustio sam na brzinu hlače i gaće i uronio u svoju kolegicu. Primio sam je za njezinu ogromnu guzicu i počeo se nabijati u nju. Stenjala je i dahtala. Svršili smo vrlo brzo. Direktor je još kopao. Zatvorili smo vrata i povukli se u salu, gdje smo započeli slavlje. Gledao sam je. Bila je crvena u licu. Ali nije joj bilo neugodno. Ispitivački sam je promatrao. Da li i ona voli gledati, ili je bilo slučajno? „Voliš gledati?“, nisam izdržao. Morao sam je pitati. „Da“, odgovorila je jednostavno. Bez srama. Bez lažnog izmotavanja. Učinilo mi se da je sunce obasjalo prostoriju. Konačno sam sreo srodnu dušu.

27.06.2007. u 16:20 • 11 KomentaraPrint#

utorak, 26.06.2007.

BUDI MOJA NOĆAS

Ležala sam na plaži. Muškarci su prolazili pokraj mene, dobacujući. Nema veze, navikla sam. Bila sam svjesna svog izgleda. Uostalo, kad radite svaku večer, plešući na šanku, naučite se na to. Ponekad prostačke, ponekad neumjesne, a ponekad čak i nježne pozive. Na večeru, seks, štogod. Sunce je neumoljivo pržilo. Počela sam se ustajati, u nakani da odem u vodu, kad je pokraj mene prošao muškarac. Sunce mi je piljilo u oči, pa ga nisam ni vidjela. „Budi moja noćas“, izgovorio je to tako tiho, da sam bila sigurna da ga nitko, osim mene nije čuo. Ali, ja ga jesam. Ostala sam zatečena. To još nisam čula. Otrčala sam u vodu, trebalo mi je hlađenje. Njegove riječi su me toliko napalile da sam ostala zatečena svojom reakcijom. Bila bih njegova, o da. I to za badava. Noćas, ili bilo koju drugu noć. Ali, on je nestao. Vratila sam se u hotel, cijelo vrijeme razmišljajući o njemu. Bila sam na odmoru. Bilo mi je dosta i plesa, i seksa, i muškaraca. Ipak, u dnu moje utrobe gorilo je. Poželjela sam nepoznatog muškarca. Poželjela sam glas. Gdje da ga nađem? Nakon večere, sjedila sam u baru. Razgovarala sam sa šankerom, nekoliko sati. Bila sam omamljena od pića. Ustala sam, nešto prije ponoći i krenula prema sobi. Nije mi se spavalo, pa ovo je dio dana, kada moj život tek počinje. Ne, nisam bila umorna, bila sam vruća, znojna, napaljena. Ušla sam u lift. Bio je prazan. Zaustavio se na prvom katu. U lift je ušao muškarac, nisam ga za pravo ni pogledala. Bila sam poptuno udubljena u svoje misli. Stao je nenametljivo iza mene. Pripremala sam se da iziđem iz lifta. Osjetila sam na vratu njegov dah. Zapekao je moju kožu, već dovoljno naelektriziranu. Brzim pokretom, prebacio je nešto ispred moga lica. Zavezao mi je oči svilenkastom tkaninom. Naježila sam se. Ali ne od straha. „Budi moja noćas“, promrmljao je, iako dovoljno razgovjetno. Navlažila sam se u trenutku. Lift je stao. Ne znam na kojem katu. Poveo me za ruku, čula sam otključavanje vratiju. Ušla sma u sobu, ugodno rashlađenu. Mirisala je na... ne znam točno što. Možda mošus... u svakom slučaju, nešto što me napaljivalo. Kao da već ionako nisam bila dovoljno napaljena. Polako me polegao ne krevet. Plahte su bile hladne, kao od satena. Klizila sam po površini kreveta, a uopće se nisam micala. U sobi je bio muk. Osjetila sam da se krevet uleknuo pod njegovom težinom. Znala sam da je negdje oko mojih nogu. Nevjerojatnom nježnošću dotaknuo mi je stopala. Prelazio je rukom polako po mojim nogama. Zadržao se na unutrašnjoj starni bedara. Slijevalo se iz mene. Ječala sam u zanosu. Više se nisam mogla suzdržavati. Odmaknuo se. Zastala sam u iščekivanju. Gdje je? Osjetila sam njeogv dah na vratu. Milovao me dahom. Grčila sam se. Spustio je usne na moje bradavice. Došlo mi je da vrištim. Zagrizla sam donju usnicu, suzdržavajući se. Klizio je usnama po mojem tijelu, polako se spuštajući. Izluđivala me njegova sporost. Daj me više uzmi, drugi puta ćemo polako, mislila sam. Moje je tijelo vrištalo zahtijevajući zadovoljenje. Ipak, šutila sam. Spustio se do mojega brežuljka i zastao. Opet me počeo milovati dahom. Više se nisam mogla savladati. Primila sam ga za glavu, pokušavajući je pritisnuti na sebe. Nije mi dao. Primio me za zglobove i podigao ih visoko iznad moje glave. Srednjim prstom druge ruke, ušao je bez najave u mene. Svršila sam gotovo u trenutku. Vrišteći i otimajući se. Pustio mi je ruke i zagrlio me. Čekao je da se smirim. „Sada ćemo polako“, mrmljao mi je na uho. Bez obzira na svršavanje, još sam bila jednako uzbuđena. Pokušala sam ja milovati njega, ali mi nije dao. Slijedeći puta trajalo je duže. Na pragu svršavanja, ušao je u mene, cijelom dužinom. Kratkotrajnu bol, u trenutku, smijenila je strast. Svršavala sam nevjerojatno dugo. Ne znam koliko smo puta vodili ljubav tu noć. Ali znam, da me opet pozove, odmah bih pristala. Biti njegova, makar za samo jednu noć.

26.06.2007. u 13:11 • 5 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 25.06.2007.

Tri vrhunca

Tu večer stajao sam, s čašom whiskey-a u desnoj ruci, promatrajući gomilu ljudi koja se izvijala na plesnom podiju. Njihova mokra, suncem preplanula tijela, njihala su se u ritmu glazbe pod bljeskom disco kugle. Isprekidana svjetlost bacala je čudne sjene na zidovima. Glazbena euforija, topla tijela i kapi hladnog whiskey-a učinli su ovu noć opojnom za sva moja čula. Uzbuđenje je dosizalo vrhunac, ne samo u zraku, već i u mojim preponama. Jedno se tijelo izdvajalo iz gomile, odudaralo je suptilnošću pokreta. Oskudno odjevena mamila je muške uzdahe. Ispio sam piće, lijevom rukom odložio čašu na šank i uputio se prema toaletu, više nisam mogao izdržati. Bio sam uspaljen do bola. Zatvorio sam vrata, spustio tamno plave traperice i bokserice sa crvenim uzorkom. Uzeo sam nabreklu kitu i divljački počeo pomicati ruku u smjeru koji mi je najviše godio. Brzo sam svršio, prepone su mi bile vlažne i ljepljive, no nisam mario. Navukao sam hlače i vratio se za šank. Naručio sam whiskey i neki ljetni coctail za damu koja je potaknula moje sokove. Pogledi su nam se sreli. Uzela je piće bez riječi, ispila ga je u trenu. Povuko sam je za ruku i sasvim nečujno joj rekao:

- Ajmo u moju sobu, na 18. sam katu

U ritmu, tresući grudima s vidljivim bradavicama, uputili smo se prema liftu.
Vodila me držeći me za traperice između mojih nogu, osjetila ga je tvrdog i željnog njezine mačkice.
Dozvala je lift, okrenula se prema meni, približila svoja usta tik do mojih i s osmijehom rekla:

- Nemam puno vremena, obavimo to na brzaka

Ušli smo u lift, bili smo sami, vrata su se zatvorila, a ona me uzbuđeno počela otkopčavati. spustila se na koljena i stavila ga do pola u usta. Nije ga mogla primiti cijelog. Uzeo sa joj kosu s obje ruke i počeo ga nabijati. Postajao je sve tvrđi i sve sam ga brže gurao. Na 14. katu prolio sam spermu po njezinom licu. Zatvorio sam šlic, ona je ustala i pred ogledalom popravila šminku.
Ušli smo u moju sobu, u hodu sam svukao sve sam sebe, legao sam na krevet, a ona se polako počela svlačiti, odmjeravajući mi batinu koja je opet postajala sve deblja i tvrđa.
Osmijehnula mi se i rekla:

- Sviđa mi se kad muškarci žele još

Legla je tik do mene, široko raširenim nogama mamila me svojom vlažnošću. Bila je uzbuđena i brzo me povukla na sebe.Uvalila mi jezik u usta.obuhvatila me nogama, grebala me po leđima i podizala svoje bokove prema meni.

-Uzmi me - mrmljala je izluđena strašću.

Zabio sam se u nju sad već potpuno tvrd, kriknula je prigušeno.

-To! Daj mi ga! - poticala me migoljeći bokovima ispod mene, to me je dovodilo do ludila.
Jedva sam se suzdržao da ne prasnem.
Iznenada me bacila sa sebe, opkoračila i uzela ga do kraja, do jaja. Nabijala se na njega odupirući se rukama o moj trbuh. Svršila je brzo, nekontrolirano vrišteći. Uzbuđen njezinom vriskom svršipo sam i ja, a moji sokovi su se izljevali u nju. Primio sam joj ruke iznad glave i još nekoliko puta joj žestoko zagurao, nije se opirala. Otišao sam pod tuš i ostavio je na krevetu s blaženim osmijehom na licu. Free Image Hosting at www.ImageShack.us







25.06.2007. u 13:01 • 5 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

  lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Rujan 2007 (4)
Srpanj 2007 (10)
Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ljubav na tisuću načina

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- Ja ne stvaram svijet, ja ga samo opisujem.
- Njegove strahote i mračne noćne more. Za vlastiti morbidni užitak?
- Opisujem što vidim. Svi čekamo red na oštricu giljotinje.
Pod našim nogama teku rijeke krvi, opate.
Bio sam u paklu,mladiću. Vi ste samo čitali o tome.



JA PIŠEM, VI ČITATE

Viagra and Mens Health - Non profit - providing information for erectile dysfunction in men.
Viagra

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prvo pravilo politike : Tko naredi smaknuće, ne spušta oštricu.

Pisat ću lijepe priče. Ode kreposti.
Dječije stihove. Obećavam.
Uzbuđuje Vas dok me mučite? Digao Vam se.
Zateže Vam hlače.

Ne razumijete, kreposni bijednici.
Što me dulje mučite, ja dublje vjerujem u svoje principe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jak je afrodizijak, zar ne, dušo?
Imati moć nad drugim čovjekom.

Dobit ćeš svoju priču.
Anđeli će proplakati,
a svecima će nestati daha.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Poštovani doktore, Vaš je dvorac napokon uređen.
Sve ćete naći na svome mjestu; zavjese i engleska zvona.
Čak i držače vrata od slonovače. Nedostaje samo jedan detalj.
Vaša supruga.
Ona nije budala. Zatvor je zatvor i sa svilom i sa svijećnjacima.